Eski sevgilim 10 gündür yazıyordu ama soğuktu niyetini anlamak için görücü gelecek şakası yaptım sonra 180 derece döndü normal mi?

Mezuniyetime katılmayıp bahane bulup yalan söylemesi sebebiyle ayrıldığım eski sevgilim herhangi Bir düzeltme çabasında falan bulunmadı 2 aydır yazın gezdi orada burada 10 gündür ise yazıyor normalde ne haber nasılsın tarzında şeyler yazıyordu hiç derin bir muhabbet açmak yok telafi etmek yok neyse ben işte dayanamayıp neden böyle yaptığını sordum sormasam yine açıklama yapmayacaktı o şekilde biraz muhabbet etmiştik ama sonrasında yine soğuk samimiyetsiz mesajlar atıyordu hiç duygusal olarak sıcaklık hissedememiştim artık niyetini anlamam gerekiyor diye düşündüm o yüzden Bu şakayı yapıyordum 2 gündür çünkü gerçekten belirsizlik istemiyordum artık neyse işte bugün şakadan sonra sevgilim çıkma teklifi etti aşırı sıcak davranmaya güzel sözler söylemeye başladı çıkma teklifine ne cevap vereceğim bilmiyorum sizce kendimi ağırdan mı satmalıyım yoksa ona bir şans vermeli miyim?
Eski sevgilim 10 gündür yazıyordu ama soğuktu niyetini anlamak için görücü gelecek şakası yaptım sonra 180 derece döndü normal mi?