İlk buluşmanızda başınıza gelmiş en tuhaf olay nedir neler yaşadınız
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)1 yılKızla oturur oturmaz benim cinlerim ve perilerim var demişti ee dedim mesela şu an senin arkanda da var demişti, gerilmeye başladım sonra kız baya sorunlu normal muhabbet etmeye çalıştıkça etmedi bende bir baheneyle kalkıp gitmiştim bu absürtü olan
023 Yorumla
Soran1 yıl😂 akillisi beni bulmaz delisi pesimden ayrilmaz durumu ee sana onlarla mutluluklar bacim deyip kacsaydin
Cevap sahibi1 yılBenim hep böyle delisi buluyordu saldım bende arayışı mk iki senedir böyle iyiyim 🙄😂
Soran1 yıl😂 sen deli ol ki akilli sana gelsin taktik bu
Cevap sahibi1 yılBen zaten deliyim akıllısı bana hiç gelmiyor, kendim normal olmadığım için delisi beni buluyor 🙄😂
Soran1 yıl😂 orada bile bi hata var zıt kutubu cekmen gerekiyordu
Cevap sahibi1 yılİşte öyle bir cenabetlik seviyesi, gusülü nerede yanlış yapıyorum diye düşünmeye başladım 🙄😂
Soran1 yılyoutube dan bak istersen 😂
Cevap sahibi1 yılAnimasyonunlu olanını izledim de yok olmadı
Cevap sahibi1 yılÜç ağız üç burun sonra tüm vücut değil mi yaa n🙄😂
Soran1 yılhahahaha bir inci yarışmasındaki çocuklardan izleyip öğrenme 😂
Cevap sahibi1 yılHocam yarasaa, yarasaa 😂😂
Bir yerde bir hata varda bilemedim 🤔😂
Soran1 yılhemen izle bak bilgi adına büyük devrim 😂😂😂
Cevap sahibi1 yılOnun editli bölümünü izle , haykırıyorum 😂😂
Soran1 yılkesinlikle 😂😂😂 yeni bölümlerini bekliyorum ama yok küstürdüler hocayı
Cevap sahibi1 yılYok hemen baya tsk geçince millet aptal olduklarını da anlayınca, medreseler de düşüş oldu ondan çıkmaz bir daha 🙄😂😂
Soran1 yılçok bariz değil miydi 😂 baştan akıllı olduklarını düşündüklerine göre bu olayda baştan aptal olan millet olmuyor mu 😂
Cevap sahibi1 yılFelsefi konuşup konuşup gelip burada milleti galyana getirme , vatan hainiii 🙄 güzel derin bir uykuya yattı milletim , su döksen de kalkmıyorlar niye zemzem değilmiş 🙄😂😂
Soran1 yıl155 arayan yer cücesi sen misin yoksa kürtaj mı yapiyolar 😂
Cevap sahibi1 yılYoo ben gusülü öğreniyorum rahat birak bak yine başa aldım, önce başa mıydı yoksam ayak mıydı neydi bu lan 🤔😂😂
Soran1 yıl😂 önce baş sana inanamiyorum ya ahahahahha
Cevap sahibi1 yılHaydaa yine başa sardık, ben en iyisi cunup geziyim bir de öyle deniyim belki şansım döner mk 🤔😂😂
Soran1 yıl😂 küfür yok küfür şişt bak gusüllü işlerin iyi gitmiyor gusülsüz mazallah üzerine ejderha düşer bak 😂
Cevap sahibi1 yılYok ya ben şap icicem bunu etkisini azalticam ya da başka bir şey 🙄
Daha ne olsun bir meteor düşmedi mk bir o düşmedi 🙄🙄😂
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ooo, ilk buluşmalar her zaman biraz heyecanlı ve bazen de gerçeküstü olabiliyor 😂 Bir keresinde ilk buluşmada adam kuzenimi tanıdığını iddia edip eski bir aile anısından bahsetmeye başladı. Meğersem uzaktan bambaşka birisiyle karıştırmış! 😂 Neyse ki ortaya çıkınca sadece kahkaha atıp geçtik ve buzlar iyice eridi. Bu tür olaylar ilk buluşmayı unutulmaz kılıyor. Her buluşma yeni bir macera, değil mi? 😉✨ Senin başına ne geldi? Merak ettim şimdi! 😄
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,7b cevap paylaştı.
u 1 yılbenim buluşmam olmadı.
05 Yorumla
Soran1 yılnasıl yani 😂
- 1 yıl
benim buluşmam olmadı*
Soran1 yılz kusagi degil misin mümkün mü hiç sanmam 😂
- 1 yıl
konu bensem mümkün :D
Soran1 yılneden sen camdaki kız mısın 😂
Elime çeyiz alışverişi listesi vermişti hayırlı işler diyerek müsade istemiştim :D
021 Yorumla
Soran1 yıl😂 şimdi neden bi insan hic tanimadigi ilk bulustugu kisinin eline ceyiz listesi verir
Soran1 yılsen yoksa evde kalmiş kiz kurusu sidikayla mi randevuya ciktin 😂
Soran1 yıl😂 hahaha kız evleneceksen gel demis sen anlamamissin
Soran1 yılçayını bitirseydin evlenebilirdin bu ne düşüncesizlik ya bırak çayını bitirsin 😂
Soran1 yılhahaha temizlik programindaki kadire benziyosun bak o evleniyo git kızı bul hemen bi çay iç de ki çayım bitene kadar saygı cafe cikisi hemen damatlik gelinlik davul zurnayla nikah salonuna geç artik 😂
Soran1 yıl😂 hayır ya sana çay edebiyatı yapayım dur çay bile demlene demlene acıyorken sen neden bekleyesin hemen evlen tazelen 😂
Soran1 yılnikahta keramet vardır evladım hadi benim güzel oğlum hadi paşam 😂😂😂
Soran1 yıl😂 bak şimdi bir erkeğin imani evlenice bir bütün olur yapman guzum yapman yavrum güzel güzel oynan hadi oğlum
Soran1 yıl😂 bak ben evlenmem diyenler hep önden gider büyük konuşma
Soran1 yıliyi be evlenme evde kalinca da aglama yasitlarin coluga cocuga karisir sen de oturur aglarsin 😂
Soran1 yılhayat senin tabi hayırlısı olsun
Arkadaşımın arkadaşıydı.. 1 saat bi yolculuk yaptık beraber. Sonra o gece birlikte olmuştuk..
021 Yorumla
Soran1 yılo iş biraz baştan gönlü varmışa dönüşmüş
Soran1 yıldemek ki ilk görüste 😂
Soran1 yılvar cam kapiya carpmistim herkes iyi misiniz falan derken ben cafe sahiplerine dönüp elinize sağlık camlar pırıl pırıl harika temizlemissiniz demistim hep beraber kahkahalarla güldük 😂
Soran1 yılvalla öyleydi ama doğaçlama gelisti 😂
Soran1 yılhahaha erkekler
Soran1 yıl😂 hep 1 saat tanisip yanasmali mi
Soran1 yıliyi bari 😂
Soran1 yılvayy romantik erkek modu açıldı yak çabuk mumları 😂
Soran1 yıl😂😂😂 ahahahaha yak sen loş iyidir şimdi pilot ses tonunda elinde şarapta olması lazım
Soran1 yılyok o bölüm viskili bölüm romantik olamazsın öyle 😂
Soran1 yıl😂 aynı bedende çok karakterliyim mi diyorsun bi şiir oku da dinleyelim
- Aşk İlişkileri konusunda 686 cevap paylaştı.
1 yılFotoğraftakinden çok ama çok başka birisiyle karşılaştım
031 Yorumla
Soran1 yılgünümüzün kronik sorunları değil mi
- 1 yıl
Evet ama bu kadar fark beklemiyordum
Soran1 yıloooo ne programlar çıktı ne programlar asıl mesele kendi kendini biliyor yani insan önden bi uyandırır 😂
- 1 yıl
Konuşabilir miyiz biraz hocam:)
Soran1 yılneyi hocam 😂
- 1 yıl
Lahmacun fiyatlarını müdürüm:)
Soran1 yıl😂 kral lahmacun fiyatları bildigin seviyede
- 1 yıl
Bu ani yükselişlerin sebeplerini araştıralım başkan:)
Soran1 yılahahaha beştepeye bağlanıyoruz 😂
- 1 yıl
Muhtar karıştırma oraları 😂
Soran1 yılhahaha başkan şimdi sonbahara girdik yani keske bu muhabbeti yazin kavuran sıcaklarinda yapsaydik silivri püfür püfür eserdi 😂
- 1 yıl
Müdür Silivri her daim soğuk olmasa da bizim için buz gibi yaparlar orayı 😂😂
Soran1 yılhahaha çok düşünceliler ya 😂
- 1 yıl
Konuşalım hadi:)
Soran1 yılreis dumanla mı haberlesiyoruz bak konusuyoruz zaten 😂
- 1 yıl
Özelden müdürüm:)
Soran1 yılmüdür naptın sen ya tüzelden özele neden gecelim 😂
- 1 yıl
Neden geçmeyelim 😂
Soran1 yılişte ben de tam tersi soruyu soruyorum reis 😂
- 1 yıl
Geçmeliyiz çünkü; birlikte künefe yemek için teklifte bulunacağımm :)
Soran1 yılbaşkan sen daha akıllanmamışsın var ya 😂 hahahahaha ben belki tek dişli çirkin mi çirkin ayyy bu ne allahım evlerden ırak biriyim 😂😂😂
- 1 yıl
Ablam ben evlenelim demedim ki tatlı yiyelim dedim 😂😂
Soran1 yıl😂😂😂 hahahaha reis çevirme be kızla bulusur bulusmaz evlenecek miydin sanki seda sayanin programina mi ciktin yani
- 1 yıl
Ama onunla niyet tatlı değildi 😂
Soran1 yılhahaha bu bir kod mu erkekler arasında çay iceceklerimle evleniyorum tatli yediklerimle eğleniyorum falan mi 😂
- 1 yıl
Tatlı da ama katın doyurmak:)
Soran1 yılkarındır o katın olsa duramazsın 😂
- 1 yıl
Artık konuşalım:)
Soran1 yılyok reisim seni kırmak istemiyorum ama ben bu siteyi o amaçla kullanmıyorum üzgünüm kral
- 1 yıl
Çok kırıldım senin yüzünden ağlayacağım günahı senin boynuna :(🙂↕️
Soran1 yıl😂 gece gece ağlanmaz şeytanlar güler hayde git yat guzum öyle tipini kılığını bilmedigine güvenme yavrum bağrı kıllı kıllı bıyıklı bi adamda cikabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılArabayı kaybetmiştik, bulamayınca beni bir gülme tuttu😬😬😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgilisi varmış bide diyor ki sen benimle olmak istersen onu bırakırım
010 Yorumla
Soran1 yılvay ask-i memnu olaylari seni de adnan bey yapardi o bi süre sonra iyi ki kacmissin 😂
Cevap sahibi1 yılSorma be kaçamadım, seviştikten sonra öğrendim bunları sksjsjksdh
Soran1 yılkisa süreli behlülden sonra adnanliktan kacmissin demek ki 😂 zarRin neresinden dönersen kardır
Cevap sahibi1 yılValla ya takıntılı manyak yüz vermedim diye iyice takıntılı olmuştu, zaten gittiği yol yol değil 2 yıla eskort olur o
Cevap sahibi1 yılBi kere de kapalı bi kızla konuşuyorum 3 4 gün oldu tanışalı, görüntülü aradı açtım baktım ekranda kısacık şort croplu biri var dedim sen arkadaşı mısın yok benim dedi nası bi kafa yaşıyorlar anlayamıyorum sjsjsjdj
Soran1 yılşimdi sen de az değilsin yap yap sonra kızlara yok crop yok şort yani sen de senin ne isin vardi kadinin altinda derler adama 😂
Cevap sahibi1 yılHahahah yok be ben masumum, masum olmasam çok vukuat işlerdim ama temizim çok şükür sjsjsjdjf
Soran1 yıleminim suç ve cezadaki raskolnikov kadar masumsundur 😂
Cevap sahibi1 yılYa şu kitabı hatırlatma bana yarısına kadar okudum sonra işten güçten bir yıl okuyamadım yarıda kaldı baştan başlayım dedim okudukça olayları hatırlıyorum tadı kalmıyor kaldığım yerden devam etsem bazı şeyleri unutmuşum olayı anlayamıyorum öyle kaldı okuyamıyorum ksjskshjssj
Soran1 yıl😂 baştan başla her okuduğunda yeni bisey kesfedersin
Arabada oldu bir şeyler
07 Yorumla
Soran1 yılbu nasıl ilk bulusmada tuhaf bisey
Soran1 yılyani bunun tuhafligi nerede
Soran1 yılz kuşağının kronik sorunu değil mi herkesi genellemiycem de 😂 ya sen cok yakisiklisindir ya ablamiz tam yumurtlama dönemindedir hormonlar tavandir
Soran1 yılooo anaokulu erkek çocuğu moduna da girdin göster bakayım amcalara oğlum moduna girdin hadi hayırlısı 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yılaşık olmuştum :d
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBuluşmaya gelmemesi. Çok üzülmüştüm
03 Yorumla
Soran1 yılbu baya tuhaf olmuş yalnız vardir bi derdi
Cevap sahibi1 yılBilmem
Soran1 yılhayirlisi demek ki
Aşk İlişkileri konusunda 25,6b cevap paylaştı. Kızın amcası tarafından basıldık.
03 Yorumla
Soran1 yılsonra hala yasiyorsun 😂
Soran1 yılöldürmeyen Allah öldürmüyor 😂
Gizli Üye(25-29)1 yılSinemada tacize ugramam.
024 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten mi
Soran1 yılnasıl yani bulustugun kisi seni taciz mi etti
Cevap sahibi1 yılEvet ilk bulusmamizda dokunmaya calisti pislik
- 1 yıl
Yazık olmuş
Soran1 yıltokadı çakıp basıp gitseydin sapık herif
Cevap sahibi1 yılYapamadim maalesef cok korktum
- 1 yıl
İyi yapmissin
Soran1 yılanlık bir saskinlik geliyorda bir anda sinirlenince birden saldiriyorsun ben de bir kere otobüsteyim dayinin biri yalanciktan demiri tutcam ayagina tuttu elimin uzerine sıkıca elini koydu ben önce bir şok döndüm yüzünde iğrenc bir gülümseme otobüs duraga yanasti ben bunu bir firlattim acilan kapidan rezil ettim iyi oldu bidaha yapamasin igrenc herif yasina basina bakmiyolqr bide
Cevap sahibi1 yılResmen kandirdi beni pislik ama ilk gordugum an bi pislik sezmistim zaten halbuki distan masum duruyordu
Cevap sahibi1 yılResmen bana kuzum* muamelesi yapti bayilacsktim kendimi kasmaktan zaten pislik beter olsub
Cevap sahibi1 yılSen cesaretlisin ben kitlendim kaldim bi de naz yapiyom sandi canım aklima geldikce sinir oldm ya seneler oncesi kimsenin yuzune bakip aldanmayin
Soran1 yılkorkma kalk vur gitsin sen rezil olmuyorsun onu yapan rezil oluyor çekinme o hep ayiplanir miyim benden mi bilinir baskisi hic korkma sen kendine güven
Cevap sahibi1 yılAy o an cok baska kendime guvenen biriyim ama soka girdim hix bekmdigim biseydi
Cevap sahibi1 yılBeynim uyustu vucudum kaskati kesildi oynagamadim bile
Soran1 yılbunlar bundan yüz buluyorlar diyorum ya asla kendini ezdirme o an saldır gitsin napacak iste o senin dustugun duruma dusecek normali o zaten onun dusmesi
Cevap sahibi1 yılBende panik atak var çok üzüldüğümde korktuğumda şoka giriyorum vücudum kitleniyor
Soran1 yıltedavi olsan çünkü bu pisliklerin işine gelir o durum
Cevap sahibi1 yılIlac kullaniyorum ama o gün yeterli mi gelmedi bilmiyorum şoka girdim yani ayağa kalktığımda bacaklarım titriyordu
- 1 yıl
Geçmiş olsun
Soran1 yılevet geçmiş olsun umarım karsina hep iyi insanlar çıkar
- 1 yıl
İns seninde
Soran1 yıl@evliBESNİ29 hepimizin iyi olan tüm varlıkların inşallah
Cevap sahibi1 yılResmen çıkışta herkes bana baktı o utancı unutamıyorum insanlar bizi ne sandı acaba hafızamdan silinse keşke pislik bide helallik istedi benden
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim arkadaşlar
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih