Çok bir ilk buluşma yaşamadım. En sonuncusu buluştuğumuzda ilk gördüğü anda beni baştan aşağı bı süzdü. Sonra dedi ki afferim afferim gayet düzgün giyinmişsin dedi. Anlamadım dedim. Baştan aşağı saydı işte. Şuran şöyle düzgün buran böyle. Pantolonumun parçasından itibaren. Sonra da dedi ki makyajın biraz abartılı. Ten makyajı yok rimel, gloss. Neyse dedim sabır. Garson geldi. Kadın garsona ben sipariş vermem sen de erkek garsona vermezsin. Şimdi sen ver dedi. Ben şok. Sonra erkek garson geldi. Buna gicikligina konuşturmadan hemen ben sipariş verdim ahhshshs. Tam bir yobazdi. Ama hissettim bunda bı abazalikta vardır dedim. Açık açık ne kadar ileri gittin dedim. O da dedi ki 6 sevgilim oldu. Hepsiyle de yaptık. Benim geçmişte hiçbir şeyim olmamıştı, gelmiş kıyafetime bakıyor. Ulan hôdük önce sen kendi geçmişine bak bu kadar böyle şeylere dikkat ediyosan. Neyse eve geçince direkt engellemiştim dmaghsbdjd
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim çok garip bir buluşmam olmadı da, garip gelen şey, bir kızla ilk buluşmamız, 8 saat sürmüştü. 3 mekana oturmuştuk. Bi yerde de yemek yemiştik. İlk buluşmanın bu kadar uzun olması garibime gitti. Kız bırakmadı beni evime gideyim 😅
Bu arada sorunun açıklamasını okudum, asla yapmamanız gereken hareketler bunlar, arkadaşlar, görün, ders alın.
Bir kadına ilk buluşmada, şuran, güzel buran güzel, denilmez. O sorarsa, söylersin. İlk buluşmada, beğendiğinizi belli etmeyin ki, kızın da kafası karışsın, sizi elde etmeye çalışsın. Ayrıca garsonlara karşı, kibar olun ve ilk buluşmada kıskançlık gibi bişey yapmayın, kıskanmanın da bi yeri, zamanı var. Ama böyle de olmaz. Garsondan da kıskanılmaz yani. Adam işini yapıyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
araba almaya gittğimde ustaya dedim ki usta birazdan buraya ford focus gelecek internetten baktım adam buraya getirince sen bana olur veya olmaz diye caktırmadan kaş göz yap ben anlamam arabadan kazık yemeyelim dedim. lan adam geldi araca bak abi dedi bakıyprum bişy anlamıyorum sonra ilerde bi adam boyle hareketler filan yapıyor başını sallıyor adama dedim ne kafanı sallıyon dayı diye meğer benim ustaymış alma diyormuş arabayı kaporta bitik anlamadında herifinde başını belaya sokacaktım dayak yiyecekti usta durduk yere
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi ilk buluşma anısı sordum illa date mi yazalım ahzbdkxm sen gidip arabayla ilk buluşma anını mi anlattinn
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Böyle hoduk birini konuşmalardan önce tanımak lazım, erken buluşmaya bu yüzden karşıyım 🤭 biriyle buluşacaktim, vapurla geldi, arabayla aldım. Telaşla nereye gidiyoruz? dedi. Ormana dedim. Niye? dedi. Başka nerde teca vuz edebilirim ki? Dedim. Hemen kapı açma koluna sarıldı 🤣 dedim o kadar konuştuk, sen dedin arabayla gezeriz diye, takılmayı sevdiğimi de biliyosun, ne bu hemen panik filan? uzunca süre gülmüştük. 🤭
08 Yorumla
Soran+1 yılİnternette böyle değildi ki. Biz tanıştık gayet medeni biri. Sonra ortak oynadığımız bir oyun varmış. Sonra ona geçtik. orada da kızlı erkekli çok takıldık. Kıskanıyor gibiydi erkeklerle konuşmamdan ama bu kadar hoduk değildi yani. Hatta baya rahat biri gibi davranıyordu. Buluştuğumuzda söyledi ki hep beni denemiş ben cıvık davranirsam buluşmayacakmiş
- +1 yıl
Abi neyine güldünüz tam olarak
- +1 yıl
@Phoenix0107 adamın yazışmada başka, gerçekte başka çıkması ve düşüncelerini normal gibi aksettirmesine sence ağlamam mı gerekiyor? Adamın savunduğun tarafını merakla bekliyorum.
- +1 yıl
Adami demedim senin yorumuna cevap verdim abi farkındaysan. Adam zaten mal o tartışılmaz bir gerçek
- +1 yıl
Son mesajımda gülücük olduğu için haliyle ona sandım. Benim yazdığıma gelince, burada kelimelerle ifade edilebilecek bir şey değil, sen de yaşasan gülerdin yüz ifadesine. Senin ne algıladığının farkındayım, kız korkmuş sen neye gülüyorsun gibi düşünüyorsun da, beni ve onu tanımadan ve aradaki konuşmaları bilmeden bu anekdotu anlaman elbette zor.
- +1 yıl
Doğru söyledin ama yazıyı okuyunca insan tepki veriyor normal olarak
+1 yıl
Baya tatlı bir çocuktu çekici falan
Tatlı yemeye gitmiştik. Çocuk biraz zaman geçtikten sonra hasta gibi davranmaya başladı. Öksürüyor falan ateşim var diyor
Neyse zaman geçti ayrılıcam mekandan bana gelsene dedi
Çorba yaparsın çok iyi gelir
Ben de dedim tamam
Ona geçtik ben çorba yapıyorum mutfakta. Hazırladım götürdüm ona
Aldı çorbayı bir kenara koydu. Beni tuttu vazgeçtim sen daha iyi gelirsin dedi
Ne yapıyorsun istemiyorum diyorum ne diye geldin eve dedi
Biraz zorladı sonra çıkıp gittim
Engelledim her yerden09 Yorumla
Soran+1 yılAma sen de çorbaya falan niye inandın be güzelim. Bana ölüyorum elimi tut dese güvenemem
- +1 yıl
Saflık işte
Zorlayacağını hiç düşünmedim
Soran+1 yılGeçmiş olsun yine bir şey olmamış
- +1 yıl
Sonra insanların iyi niyeti neden ölüyor
- +1 yıl
Ohaaaaa ahahha
- +1 yıl
Güldüm ya bahaneye bak ama sen nasıl kandin buna:))
- +1 yıl
Düşünmesi çok da anormal değil bence 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u +1 yılhiç ilk buluşmam olmadı
01 Yorumla
Soran+1 yılHarbi bir lonely
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana göre date değildi ama anladığım kadarıyla arkadaş için öyleymiş. Benim bölümden arkadaşın arkadaşıydı bu çocuk. Bölümden arkadaş bunu yanımıza çağırdı tanıştık ben de kalktım bir süre sonra ben de çıkıyorum diye peşime takıldı önce bırakayım diye gerek yok desem de eşlik etti kendince neyse hemen Facebook'tan da eklemiş anında mesaj attı ama konu benim bölümden arkadaş ile alakalı. Meğer bize arkadaşım diye tanıttığı kıza yürüyormuş ama bana da yürüyor bölümden olan çocuk. Ben de bu çocuğun mesajları bana eşlik edene atınca ortalık karıştı zaten. Bizim bölümden olanı engelledim. Konuyu konuşmak için de haberleştik onun arkadaşı dediğim çocukla. Önce kampüste buluşacaktık ama bu dedi dışarıda oturalım neyse tamam dedim güzel bir yere gittik siparişi aldılar hemen ben de nasılsın iticisinden sonra dedim bu bizim bölümdeki çocuk amacı neyde neden herkese mavi boncuk gibisine. Bu da demesin mi ben bu konu hakkında konuşmak istemiyorum 🤦♀️ Yaa sabır biz zaten bunun için buluştuk senle. Ben de kalkamadım hemen oraya kadar gelmiş bulununca bana göre mecburi ona göre date çıkmış olduğumuzu fark ettiğim garip bir anım. 😄
30 Yorumla
+1 yılAilelerin tanistirdigi biri vardi. Yemek yedirmemek icin surekli bir sey icelim mi diye bir cafeye gitmistik. Beni cafenin disinda bekledigini gordum uzaktan tuhaf bulmustum. Para odemek istemedigini farkedince sadece naneli cay ismarladim. Halbuki bir pastaya kilitleyebilirdim ama luzum yok fiye dusundum. O kadar heyecanlaydiydi ki. Heyecandan ustume atlayacak sandim. Belli ki hicvir kizla gorusmemis simdiye kadar veya iliskisi olmamis. Sohbette tekrar cimriligini vurgulayacak seyler soyledi. Birde sey demesin mi. Ailen sana da evlen diye baski yapiyor mu diye. Hahahah hayir dedim ama yapiyordu. Eee yapiyorlar diye bir sapsikle evlenecek halim yok. Sonra kalkarken ben de odeyebilirim dedim yok dedi gayet sakin bir sekilde. Oderken bir an bana dondu ve dedi ki: ucuzmus! Yaaa bu erkekler davranmasini mi bilmiyor ne ya. Bekarligimin sebebisiniz!!!
214 Yorumla
Soran+1 yılYaa acaba durumu mu yoktu diyeceğim de bı çaya da dönüp ucuzmuş demezsin fmdmcksm cimriden olmaz iyi olmuş
- +1 yıl
Birde annesi anneme biz gorusmeden once iste bizim durumumuz yok cok fazla masraf yapamayiz demis. Ilk bastan oyle denir mi. Durumun yoksa ben anlarim ama bastan oyle demek daha ben evet dememisken, biraz tuhaf geldi. Ogluda boyle seyler soyleyince demek parayla ilgili problemleri var dedim. Ama herseyden evvel elektrik alamadim. Ben hep anneme deeim kim evlenecegim kisi eli yuzu duzgun ve akli selim olsunda, isterse dagdaki coban olsun. Yeter ki onu seveyim.
Soran+1 yılZaten kadının siz tanışmadan masraf yapmayın demesi saygısızlık. Sanki ev diziyosun
- +1 yıl
Hayir yani eger anlasirlarsa masrafli bir dugun yapamazlarmis. Kastettigi buydu. Ortada fol yok yumurta yokken, bastan kesim kesmek vok yanlis ve irriti edici
- +1 yıl
Daha bakarmısın abla😄
- +1 yıl
@ölümlüdünya31 neye
- +1 yıl
Bekar mısın pardon
- +1 yıl
@ölümlüdünya31 Sanane
- +1 yıl
@ölümlüdünya31 ayrica sen kendin ne zaman evlenecegini biliyor musunda konusuyorsun. Bekar olmak bir avantajda olabilir bu devirde. Keske adini sanini duymasaydimda evlenmeseydim diyenler var ortalikta. O yzluzden yanlis birisiyle olacagima yalniz olurum daha iyi.
- +1 yıl
Tamam abla bişe demedim ki
- +1 yıl
Haklısın iyi seçmek lazım eşini iyi karar vermek çünkü bir ömür beraber yanında olacağın kişiyi seçiyorsun
- +1 yıl
@ölümlüdünya31 Bir omur surmesinibtwmenni ederek evlenilir.
- +1 yıl
Ohaaaaa yüzzzsüzzzzz cimri erkek ölsün
- +1 yıl
@lafimiolurr yok ya oylede deme
+1 yılInstadan tanıştık sevgili olduk. Daha yüz yüze gelmedik. Kafede buluşacaz. Ben arabayla o da dolmuşla geldi. Ben ondan önce geldim tabi. Kafenin girişinde bekliyorum, ben önden girdim o arkamdan geldi. İşim gereği beyaz gömlek siyah pantolon giyerim hep. O gün de aniden kararlaştığımız için değiştirme fırsatım olmadı. Tam kafeye girdik masaya bakarken yanından geçtiğimiz masada oturanlar benden çay getirmemi istedi, hiç bozmadım tamam dedim😀 garson sandılar beni. Sen masaya geç ben çay söyleyip geliyorum dedim. Diğer garsonlara şu masaya 4 çay dedim. Sonra masaya geçerken müşterilere; ben de müşteriyim, çaylarınızı söyledim gelşyor dedim 😀 adamlar kusura bakma dedi gülüştük orada. Şu an evliyim eşim oluyor
36 Yorumla
Soran+1 yılAa çok güzel idare etmissin olayı. Allah mutluluğunuzu daim etsin
- +1 yıl
Teşekkür ederim, o an öyle geldi içimden. Hala daha anlatır güleriz
- +1 yıl
Sağolun güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, her şey gönlünce olsun inşallah 🙏
- +1 yıl
Ohaaa güzel hikaye 👍
- +1 yıl
Teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kendisini önceden tanıyordum uzun zamandır görüşmemiştik sadece bi kafede buluşup yemek yedik ordan çıkıp sahilde yürüyüş yapıp kahve içtik, buraya kadar zaten çok iyiydi sonra vaktin var mı biraz seni bi yere götürmek istiyorum dedi, kabul etmez olaydım arkadaşının askerlik eğlencesine götürdü hepsi araba sever drift atan tiplerdi kızlarda cam tepesinde çığırıp duruyordu. Askere gidecek olan arkadaşı habire bizi ortaya çekip dans ettirmeye çalıştı en sonunda da benim buluştuğum kişi arabayla yanlama manyağı çıktı araçta ben varken abuk subuk hareketler yaptı yol boyunca istifra ettim. Arabayla yolculuk benim için zaten işkence normalde o gün iyice nefret eder boyuta geldim ve hala aşırı hızdan korkarım. Adamın gündüz haliyle akşam versiyonu alakasız çıkınca tekrar görüşmedim ortamı bana uymadı
31 Yorumla- +1 yıl
haykirdim sorry 😂😂
+1 yılGörücü olarak gelen biri ile zorla çarşıya çıkmam gerektiği konusunda baskılanmıştım yemediğim midyeden tut alakasız sevdiğimi iddia ettiğim imkansız çiçeklere kadar herşeyden bahsederek geleceğin mühendisini hunharca reddettiğim ve asla tekrar görüşme ihtimali bile bırakmadığım hatırladıkça hâlâ kahkaha attığım bir anımdır. Bir de şalvar falan giyiyorum diye ailelerine layık olduğumu düşünen birileri vardı en dar pantalonumla köpüksüz kahvelerimle hoş geldiniz demiştim palyaço makyajımı beğenmemişlerdi 😂 özel olarak görüştüğüm hiç kimse ile öyle tuhaf şeyler yaşamadım.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk buluşmada beni tatlı yemeye götürmüştü. Sonra dedi ki cüzdanımı unutmusum sen öder misin ben sana sonra veririm. Tamam dedim ödedim. Neyse kalktık ordan, yürüyoruz dur dedi bi sigara alayım. Kuruyemişe girdik, sigara aldı cebinden cüzdanı çıkardı parayı verdi😅 Tabi ben şok. Sonra biraz gezdik dolaştık. Dedim ki ben acıktım yemek yiyelim. Olur dedi. Güzel bir yere girdik, canim ne istiyorsa soyledim güzelce yedim, üstüne tatlı, turk kahvesi falan. Hesap da 500 falan gelmişti. Bana dedi ki sen öde benim cüzdan evde. Hiç istifimi bozmadan ceketinin cebinden cüzdanı aldım hesabı ödedim. Sonra ayrıldık işte, bana yaptığın ayıp falan yazmış engelledim hemen
38 Yorumla
Soran+1 yılBu hikaye gerçek miii agshdbxjdnjd nasıl cüzdanını aldın ve nasıl ses etmediiii. Sen nasıl bir kraliçesin 💅💅
Cevap sahibi+1 yılCeketinin cebindeydi, ceketi de sandalyeye asmıştı. Garson gelince direkt cüzdanı alıp içinden parayı çıkardım. Baya para vardı zaten😅 Sesini çıkarmaya fırsatı olmadı yani
Soran+1 yılBu erkekler ne premses oldular. Hak etmiş iyi yapmışsın djfncmgm
- +1 yıl
Kanka ciddi mi direkt ekle beni hasta oldum kız sana işte benim gurur duyduğum kadın tipi
- +1 yıl
Gizli harikasın. İte ibretlik bir ders olmuş
- +1 yıl
Helalll be
Gizli Üye(25-29)+1 yılbundan 3-4 sene önce ablamın baskısıyla komşumuzun bir akrabası ile tanıştırılmak istendim. neyse zoraki de olsa önce tanıştık ettik.. işte ablam sürekli efendi birisi , öğretmen zaten falan diye bana yorumlar yapıyordu. İlk buluşmamızda klasik bir cafe ye gitmiştik
her şey normaldi ama telefonda bana sürekli seninle bir çadırda kalsak ne yapardın diyordu sonra işte boyum kısa olabilir ama falan diyip durmaya başlamıştı bende anlam veremiyordum tabii sonra ikinci buluşma planı yaparken beni ailesinin yazlık evine götürmeyi teklif etmişti tabii ki kabul etmedim ama mesajlaşırken birden işte oraya gidersek bana yapmak istediklerini anlatmaya başlamıştı tabii ben de ayrılmayı kafaya koymuştum o yazıyordu ben okuyordum en son şey demişti.. işte ilk buluşmamız var ya o gün cafe de ben tahrik oldum ilk defa başıma geldi demişti.
ondan sonra o mülayim insanı hayatımdan çıkarmıştım. Komşumuza senin akraban düz duvara tırmanıyor abla diyemediğim için çok üzgünüm.22 Yorumla
Soran+1 yılBi kızın böyle bir durumu olsa elaleme rezil ederler ahdjshckd ben kesinlikle anneme falan gösterirdim böyle sapık olduğunu. Annem zaten rezil eder her türlü
Cevap sahibi+1 yılHerkesin aile durumu çok farklı benim annem saf bir kadın mesela hiçbir şeye sesini çıkarmaz. Ablama mesajların bir kısmını göstermiştim ama ablam gidip de ne yapabilirdi..
keşke sizinki gibi bir ailem olsaydı ama yok maalesef
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende görücü usulü biriyle görüştüm gürüşme tarihinden 15 gün sonra görüşmeye geldi afghajaj o ara sevgilimden ayrılmıştım die buhran geçiriyordum çok takmadım yoksa asla gitmezdim neyse bi cafe de buluştuk neden gelmedin dedim bu kadar erteledin gelmek istemiyordum dedi eski sevgilisi yeni ayrılmış bende yeni ayrıldım dedim oturduk bi o bü ben eski sevgilimizi konuşul yad edip dertleştik çok komikti sonra biz kanka olduk diyormuşum ama yok afafafaf
11 Yorumla
Soran+1 yılKanka olsanız olurmuş. Ne güzel okuyodum bee
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk buluşma gayet iyi geçmişti ama 1 hafta sonra buluştuğumuz da yanıma gelirken uyuşturucu alıp gelmiş ve beni zorla öpmeye çalıştı öperken de video çekmek istedi tabi ki izin vermedim biraz zorladı ama kabul etmedim sonra tamam dedi eve gidince de ayrıldım ve engelledim . Uyuşturucu falan kullandığını bilmiyordum hiç fark etmedim de sonra da öğrendim. Sonra 3 yıl boyunca peşimden koştu pişmanım beni affet asla bir daha böyle şeyler yapmam uyuşturucuyu bıraktım kullanmıyorum artık falan filan ama tabi ki affetmedim ama 3 yıl boyunca baya zorluk çektim takip falan ediyordu instagramdan neredeyse 30 farklı hesap açıyordu engelliyorum tekrar açıyor yazıyordu. Ben seninle evlenmek istiyorum senden başka kimseyle evlenmem falan diyordu. Ama şükür bana bir zarar vermeden kurtuldum o takıntılı ruh hastasından.
12 Yorumla
Soran+1 yılAaa korkunç Allah kurtarmışş. Hatta buluşmaya uyuşturucuyla iyi ki gelmiş. Siz birlikte olduktan sonra bunu öğrensen daha büyük sıkıntılar olurdu. En azından direkt yol vermişsin
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle yoksa gerçekten de anlamazdım uyuşturucu kullandığını çünkü asla öyle biri değildi hatta şimdi bile aklıma gelince şaşırıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk değil ama ikinci üçüncü buluşmaydı beraber açık havada oturuyorduk ben sevgilim ve arkadaşlarımız sonra saatler geçti eve gitmeye kalktım yarı yolda farkettim sevgilimin arkadaşının telefonunu yanlışlıkla almışım yani o an nasıl karıştı bilmiyorum ama kılıf renkleri falan aynıydı telefon çaldı falan başlarda açmadım çünkü anlamadim idrak edemedim bu kimin teli bende ne işi var falan diye sonra arayan numara sevgilimin numarasıydi açtım yanlış anlaşılma olmuş dedim falan onlar orada krize girdi niye iki saattir açmıyorsun telefonu kızım aklımız çıktı vs dediler bende anlattım durumu ama bende ayrı krize girdim sonra benle hırsız diye bayağı dalga geçtiler ama her şey komik bir tesadüftü bu da böyle bir anımdır dusnsusbshsbs
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirbirimizi bulamamamız😅😅... İlk kez buluşacaktık aynı iki metrakelik büfenin etrafında dönüp Durmuştuk. Bulmak için telefonla konuşuyoduk
-Nerdesin
- falanca büfenin ordayım
- E bende ordayım
-Nerdesin sen yoksun...
-ben falanca büfenin ordayımsen yoksun... şeklinde konuşma (bu sırada farenin kuyruğu etrafında dönüp yakalayamaması gibi meğer biz de dönüyormuşuz. dört beş dk aralıksız döndükten sonra onun ters yöne dönmesiyle birbirimizi bulduk çok şükür 😂😂😂🤣🤣🤣hala gülüyorum
031 Yorumla- +1 yıl
😀😀😀😀😀
Cevap sahibi+1 yıl@SeyyahÖküz1 gerçekten durum bu 😂😂
- +1 yıl
Çok komik ama 😀
Cevap sahibi+1 yıl@SeyyahÖküz1 😂😂😂 ve şey o kişiyle şu an evlenmek üzereyim 🙈🙈
Cevap sahibi+1 yılSon beş günümüz inşallah
- +1 yıl
Hay maşallah. Ne güzel. Sevindim buna. iki cihanda bahtiyar bir yastıkta ihtiyar olasınız.
Nereden tanıştınız peki siz
Cevap sahibi+1 yıl@SeyyahÖküz1 yaaa ne kadar içten dua etmişsiniz çok mutlu oldum. Amiiinn hepimiz için.
Cevap sahibi+1 yılOkulun bi spor etkinliğinde tanışmıştık
- +1 yıl
Bir türlü evlenmeyi beceremeyen birisi olarak evliliğin bu dünyada ne kadar değerli bir şey olduğunun farkındayım. Sadece bu dünya için değil ahiretin de kapısını ağırlayan bir şey olduğunun farkındayım. O yüzden imkanı olan evlenmeli fırsatını bulan evlenmeli. Evlilik dışı ilişkiler ya da Bekarlık... Doğru bir hayat tarzı değil
- +1 yıl
Netten tanıştığınızi düşünmüştüm ben 😀
Cevap sahibi+1 yıl@SeyyahÖküz1 evet öylee çok haklısınız , biz de böyle düşündüğümüz için bu şekilde adım attık.. Sevindim böyle düşünmenizee😊🥲şey yok netten tanışmadık ama tanıştığımızda sadece isim söylenmişti bi. dklık bi görüştü sonra aradan üç yıl geçti ben kendisini bi. faha pek görmedim zaten pek hatırlamıyodum da yüzünü o yıllar sonra bi şekilde bana ulaştı. ve bu süre zarfında takip ettiğini arkadaşlarımı ortamımı vs , ve benimle evlenmek istediğini dile getirdi açıkça telefondan.. Tabi ben çok şaşkındım... ve sadece ismini biliyordum ama o benim çoğu şeyimi biliyodu.. zaten ben de ciddi. bi insan olduğumdan ilk buluşmmaız ve görüşmemiz bizim direkt ailelerin de bilgisi ve onayıyla evlilik görüşmemizdi sevgililik ya da flört tarzı olmadı sonrası zaten hızlı gelişti direkt ailesiyle geldi vs şimdi evlilik inşallah
- +1 yıl
Ne güzel. Keşke ben de evlenebilsem 😢😢😢
Cevap sahibi+1 yıl@SeyyahÖküz1 umarım sizin için en güzeli en iyisi oluur ☺️☺️
Cevap sahibi+1 yılBuarada alakasız bi soru ama siz Koç burcuydunuz demi
- +1 yıl
Estağfurullah. Merak edip sorduğunu düşündüm sadece. Öküzüm ben 🤪 Boğa...
Cevap sahibi+1 yıl@SeyyahÖküz1 hee ☺️☺️ evet boğaydı Koç diye kalmış aklımda
- +1 yıl
Aaa sen tanıyor musun beni 😀
- +1 yıl
... tanıyor muydun*...
Cevap sahibi+1 yıl@SeyyahÖküz1 tanımıyorum ama tanıyo gibiyim çok kez sorularda bana cevap verdin ya da yorumlarında felan. denk geliyoruz.. Yoksa takip felan değil. Zaten sıfıra sıfır takip ettiğim takipçim☺️
Cevap sahibi+1 yılBen hep gizli üye olarak kullanıyorum siteyi den hep ona rağmen bana bi şeyler yazıyosun , bi kere burçlarla ilgli bi şey olmuştu ordan hatırladım
- +1 yıl
Çok merak ettim bak şimdi bu tatlış ponçik kadını 😀 Kimsin acep sen 😞
Cevap sahibi+1 yılSen*
- +1 yıl
Denk geliyorum demekki soruna. Gizli olmasan seni takip ediyorum o yüzden sorularına yazıyorum diyeceğim ama... Gizli sorduğun halde cevap veriyorsam... Demekki denk geliyor
Cevap sahibi+1 yıl@SeyyahÖküz1 evet evet denk gelme sadece ben çünkü hep gizliyim ☺️☺️
- +1 yıl
Merak ettim cidden. Kimsin acep 😞
Cevap sahibi+1 yıl@SeyyahÖküz1 yaa çok teşekkür ederim buarada ponçik ve tatliş gibi güzel sözlerin içinn🤭
- +1 yıl
Benim çocuksu bir tarafım var.
O yüzden poncik tatlı minik kuşum...
Gibi ifadeler kullanıyorum 😀
Cevap sahibi+1 yıl@SeyyahÖküz1 sorun yok ben de çok çocuksuyum☺️
- +1 yıl
O değil de soran beni engelleyecek az kaldı
Bildirim gittiği için
Cevap verdiğim bir sorundaki yorumumdan devam edelim mi - +1 yıl
Çıktın mi ponçik
Cevap sahibi+1 yıl@SeyyahÖküz1 mesaj atmıştım size
Arkadaşımın kuzeniymis sosyal medyada görüp ekledi arkdsim görüş mutlaka dedi bende oyle bi boslukta Tamam dedim çocugun tipi falan baya iyiydi neyse gittim oturdum abi boyle bişey yok cenenin yayini s. kym bole bir cenee yokkk en son babasının asker anisina geçti bende masada ki demliği döktüm uzerine kalktım susmadı allahin cezası banane lan senin scr nden abi knsmama izin vermeden bos hikaye anlatıyor bak yine sinirlendim ama çaydanlığı dönerken çenen düşsün allahindan bul beynimi s. ktn diye bağırıp gittim herkes güldü rezil oldu allahsiz kitapsiz
34 Yorumla- +1 yıl
Hahaha
Cidden dedin mi bunu - +1 yıl
Hay maşallah.
Erkeğin çok ve boş konuşanı cidden itici
+1 yılİlk buluşmada soslu bir yemek söyledi sonra çok komik deyip bir fıkra anlatmaya başladı ben hiç komik bulmadım sonra bak fıkrasına Gülünmeyen adam oldum dedi gülme krizine girdi o arada sos boğazına kaçtı ben telaştan suyu yüzüne döktüm. Sonra herkes bize baktı garson yardım etti rezillikti😎
30 Yorumla
+1 yılKuzum Allah korumuş seniiiiii.. sendeki zeka da müthiş bak. Çok takdir ettim seni. 👏 valla inan ilk buluşmada hep çok sıkıcı şeyler yaşadım ya. Biri gelmişti yanıma telefonunu uçak modunda unutmuş. Arıyorum arıyorum ulaşamıyorum. Acaba beni mi ekti diye düşünüp eve gitmeye karar verirken baktım o beni aradı. Diyo ya kusuruma bakma nolur telefonu uçak modunda unutmuşum... sen kalk şehir değiştir bir kızın yanına gel ama telefonun uçak modunda olsun...
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimm ❤️Uçakla geldiyse belki de dalgınlık unutmuştur bilemedim şimdi ahxjdjc
- +1 yıl
Yok kuzum ya otobüsle gelmişti
İstanbul'dan Antalya'ya gelmişti.. otogara karşılamaya gittim. Sarıldık ve bildiğiniz 💩 kokuyodu. Pırt falan da değil sanki donuna yapmış gibi... Eve geçtik direkt wc girdi çıkınca dedi yolda molada hep sigara içtim wc gitmemiştim tuttum baya (tutmusa benzemiuodu) soğudum valla. Otobüs kim bilir nasıl bir koku icinde. kalmıştı. Çok temas etmek istemedim akşamına da gitti zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılOtobüsten mi koku içine sindi acaba diyeceğim ama çok ağır kokuyosa bilemedim şimdi dmcndmshxj
- +1 yıl
Ahahahahhahahaha ayy şaka hibi
Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. İlk buluşmada o arkadaşlarınıda çağırdı çiftlerdi tabi ben tek gitmişim hem çok sinirlendim hemde şaşırıp kalakaldım onlar sohbet ederken ben hi oylemiymis falan moduna girmiştim en son artık dayanamadım arkadaşıma beni ara acil gel falan de diye mesaj atmıştm 🤦🏻♀️
010 Yorumla
Soran+1 yılLisede miydiniz bu ne agsjsnjc
Soran+1 yılBence tek gelmeye özgüveni yetmemiş
bir ilk bulusmamda cok sıkıcı bir ortam vardi, adam bombostu bildigin hic muhabbet acilmiyodu hep ben devam ettirmeye calisiyodum biraz utangac ta bir tipti ben de o saatten sonra buradan bir yere varamayacagini anlayip saldim erken kalktim. bulusmanin sonrasinda aksam bana aglarken 3 dklik sesli mesaj atti iste cok utangacim da seni cok sevdim ama insanlarla konusamiyorum nolur terk etme beni falan diye. demem o ki bir daha garip garip tiplerle date'e cikmayi biraktim😂 hayir adami gorsen bi de karakteriyle alakasi yok maskulen bi tip
10 Yorumla
+1 yılİş yerine giderken şok market vardı oraya uğrar çikolata tarzı bir şeyler alırdım, kasiyer de bir bayan vardı güzeldi, bir gün bir kızla sohbetim başladı ilk buluşmaya giderken çiçek yaptırdım ve buluşmaya giderken şok markete girmem gerekti çiçek elimde kız bana bakıyor, çok kararsız kaldım
00 YorumlaBenimde buna benzer bi anım var salağn tekiydi. Önce iste gözlerimin güzel olduğunu sonra bakıslarımın güzel olduğunu söylemisti. Sonra aşırı zayıf oldugumu pantolonumun pijama gibi oldugunu söylemisti ahahah 😂 elimi tutmak istediğinde tersledim işine bak teneke dedim kalktım geldim 😅
02 Yorumla- +1 yıl
Ahahahhaa pijama ahahahah ay ne öküzzler
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tebrikler en azından sorunlu bir tipi erken den farkedip uzaklaştırmışsın ya devam etseydin
Ben fotoğrafta gördüğüm kadınla alakası olmayan biriyle buluştum ayıp olmasın diye gün sonuna kadar sohbet etmiştim gün sonu tam sarılıp ayrılmak isterken elini havada yakalayıp kafa tokusturup evine göndermistim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk buluşma da heyecandan çocuğun yanında regl olmuştum. Stres yaptım erken oldum. Ve tabi oturdugum yere geçti. Sonra içecek almak için kalktığımda görmüş geldiğimde bana kanı gösterip, "bir yerin mi kanıyor, birşeye mi çarptın bacağını?" diye sordu.
01 Yorumla
Soran+1 yılAaağaağa kaç yaşında bu. Bı yerin mi kanıyor neee. Her insan anlar bence bilerek yapmış
Gizli Üye(25-29)+1 yılböyle çok çok afedersiniz sözüm meclisten dışarı ama ticari bi ürünü değerlendirme yapar saçmalıkta, kendinden küçük birisine öğüt verir nitelikte oldukça boş bi konuşma olmuş. ve tahmin de edilebileceği üzere kişi eleştirdiği laf edeceği şeylerin tamamını kendisi yapmış. neyseki ilk buluşmadan sıyrılmanız gerektiğini fark edebileceğiniz bir durum odluğu için herhangi bi şey yaşanmadan bitmiştir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok saçma biriymiş valla. Benim de böyle biri oldu bir kez. Giyindim etek ve askılı, makyaj yaptım, bir gittim, çocuk önce bacağıma baktı, sonra kafasını çevirdi hiç bakmadı bana desem yeridir. Noldu dedim, ben muhafazakar biriyim, sen böyle giyinince kötü oldum dedi🙈🙈
00 Yorumla
+1 yıl6 aylık uzaktan sevgılım elektrık alamadım dedı agladı kardesı tesellı ettı sonra bovlınge gıdelım dedı ve benı ektı asmödaksdka noldugunu anlamadım aglamama fırsat kalmadı kızı tesellı edıyordum kardesı flnda agladı tuhaftı sonra aglayarak otogara yurudum o an farkına vardım
02 Yorumla
Soran+1 yılElektrik vereydin dhjcejxj ne bekliyormuş hey Allahım sinirlendim
- +1 yıl
trafo götürmem gerekıyordu yanımda herhalde
İlk buluşmamızda yalnız kalmak istediğini söylemişti ve evine davet etmişti. Buluştuğumuz mekân ile evi arasında ortalama 30 Km mesafe vardı.
Ve baya baya şaşırmıştım ! 😅
10 YorumlaHem yobaz hem dinci hem de kerhane ayağı var
Bir de kadını eleştiriyor , bak sen şu güzel kardeşim110 Yorumla
Soran+1 yılYukarıdaki biri de onu savunmuş bunlar hep böyle yobaz
Soran+1 yılAydın genç nick'li işte bı bak
Soran+1 yılBöyleleri içten muhafazakar değiller. Her türlü her şeyi yaşamak istiyorlar. Ama belli bir yaştan sonra ailesine layık edepli adapli hiçbir şey yaşamamış kız gelin istiyorlar. Bana çok geldi bunlardan artık Allah'a yakın bana uzak
+1 yıl"Selammm ben ateşlisudee69"
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAşırı şaşırmıştı çok güzel hazırlanmıştım büyük ihtimalle eve gidince yazmayacaksın dedi bende görücez orasını dedim sevgili olduk bi tanede bebeğimiz var söylemesi ayıp kendisi de aşırı yakışıklı oy canım kocammm😽❤️
13 Yorumla
Soran+1 yılOhhh keyfini çıkar kocanınn 🫶
Cevap sahibi+1 yılDarısı başınıza
Soran+1 yılAminn aminn 🥹
+1 yılSiz kızlar işte böyle hoduklere ilgi duyup bizim gibi entelektüel efendi erkeklerin değeri i bipmediginiz için böyle oluyor maalesef
03 Yorumla
Soran+1 yılAbi ne alaka ne alakaaa. Buluşmaya kadar rengini belli etmedi. Eve gidince de direkt engelledim zaten. Baya entelektüel ama okuduğunu anlayamayan birisin maşallah
- +1 yıl
Demkki öngorunuz kötü sizin.
- +1 yıl
Sus la fasulye gibi nimetten sayarsiniz hepiniz kendinizi hepiniz aynı boksunuz
Flört dönemindeydik o da arkadaşını getirdi bende kafenin ortasında çocuğa tokat atmıştım benle iddalaştığı için herkes dönüp bize bakmıştı aşamadım o anı sanırım. Birde nargile söylemişti ben aroma içemiyorum tıkanıyorum direk fazla korkmuştu ortalığı ayağa kaldırmıştı
00 Yorumla
+1 yılBir insan dış görünüşe özellikle bakıyorsa mutlaka geçmişi karanlıktır
Tek iyi tarafı ne bok olduğunu itiraf etmiş01 Yorumla
Soran+1 yılYa başlı başına fiyaskoo biri. Bana dedi ki sen sigara kullanıyor musun? Ben de kullanmıyorum deyince nasıl mutlu oldu. Eski ilişkilerinde kızlar hep kullanıyormuş çok rahatsız oluyormuş ve hiç hoşuna gitmiyormuş. Kötü olan şey kendinin kullanması
Aşk İlişkileri konusunda 846 cevap paylaştı. İlk buluşmada yaşadığım en garip deneyim sanırım kır pidecisine gidip üst kata çıkıp mercimek çorbası içmekti, evet bunu yaşadım.
06 Yorumla
Soran+1 yılOlur bence ya ne olacak djdndjsk
Soran+1 yılYok be ya millet anlatmış ful birbirlerini yemişler ilk gunden. En azından siz çorba icmişsiniz insan gibi. Samimi
- +1 yıl
Ahahaha kahkaha attım
Biri bana sen bana çok fazlasın ben bakanlarla baş edemem deyip masada bırakıp gitti 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılÖzguvensiz erkeği bal olsa unut zaten ahshdbd
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kış uykusundan uyandırıp date mi çıkardın aşko 😄
11 Yorumla
Soran+1 yılMesajlarken aşırı medeniydi. Meğer ne kadar cıvıyacakmısım diye test yapmış aklınca. Bı de gelip söyledi bunu buluştuğumuzda seni test ettim diye dhsncbmfnvd
+1 yılBirlikte yürürken hangimizin sağda olacağı konusundaki uyumsuzlugumuz sanırim🤣
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılBenimle ilgili sorması gereken binbir tane soru varken bir kadın neden ne iş yapıyorsun diye soru sorma gereği duyar..
Bunu hiç anlayamayacağım.00 Yorumla
+1 yılAdama bak ya bayan enteresanmiş cidden😂 Benim pek bir ilk bulusmam olmadi ya o yuzden garjp animda yok 😂
00 Yorumla
+1 yılYobazlık değil, kıskançlık. Olayları yanlış okuyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılYeni tanıştık neyi kıskanıyor. Hem garson?
- +1 yıl
Olabilir kıskanabilir. Bunu bana değil, ona soracaksın. Demek istediğim olayları yanlış yorumluyorsun
Valla iyi sabretmişsin bari hesabı kabartip kitleseydin 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapamıyoruz maalesef 🥲😅
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBurcumu söyledikten sonra "kusura bakma olmaz" diyerek masadan kalkıp gitmesi.
08 Yorumla- +1 yıl
Burcun ne ki sgagsgs
- +1 yıl
@gaziosmanpaşalı İkizler.
- +1 yıl
Hahaja kötü olmuş knk
Soran+1 yılKız haklı diye yorumladım
- +1 yıl
hahahha ikizlerim ya
- +1 yıl
@KuşKonmazHayriýe888 sana olmamıştır böylesi.
- +1 yıl
olmadi
- +1 yıl
Biliyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİş yerinde tanışıyorduk zaten ilk defa beraber dışarı çıktık yemek falan yedik. Sonra onun evine gittik kahve falan derken mutfakta öpüşürken ev arkadaşı görmüş bizi jdkdjdx
02 Yorumla
Soran+1 yılBaya hızlı ya
Cevap sahibi+1 yılBen zaten şunla bir yatsam diyodum hep
- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılKız arkadaşı ile gelmişti önce arkadaşını gönderim sonra 5 dakika sonra kendisini ben yemeğe devam ettim.😎
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkek süzer detaya dikkat eder ben öyleyim çünkü. Ve ilk bulusmamalar da göz göze gelmek zor
04 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğun mikmedigi kız kalmamış benim pantolonumun paçasından bileklerim açık mu ona bakıyor. Ne haklaaaa?
- +1 yıl
Valla bilek felan değil süzer çekinir göz göze gelemez çiftler hani
Soran+1 yılYok hiç cekincesi yoktu bunun. Direkt abaza
- +1 yıl
🤣😭😂
+1 yılilk buluşmada öpüşmem diyen kız üniversite kampüsünde bana oral seks yapmıştı hiç unutmam :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHangi kampüs bu uğramayalim
Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. İlk buluşmada erken çık dediği halde kendi beni 1 buçuk saat bekletmisti üstelik bide erkenden gitmişti
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Okurken irite oldum , ama sunu diyebilirim türk erkeklerinin bircogu bu şekilde , engelledgim diyince icim rahatladi valla.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılilk buluşmaya ben süslenip gitmiştim bide o kadar ısrar etmişti gelmem için sabah 9 bulşucaktık beyefendi uykuya daldığı için 10.30 geldi hemde pis ve pasaklı
02 Yorumla
Soran+1 yılDirekt engelledin dimi engellemiş ol
Cevap sahibi+1 yılYok 1 yıl sevgili oldum kanseri bi turlu ayrilamadim aldatti
Kadın kalcasini oksamami istemisti. Gerilmistim sapik diyecek diye korkmustum. Dedim mesaj olarak at o zaman oksarim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk buluṣmada beni zorla öptü hemde bi cafede yani yer yarilsaydida o gün icine girseydim hayatimda hem bu kadar iğrendiğim hemde utandigim bi gün hatirlamiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılBassaydın tokadı. Bu hafiften elime dokunmaya çalıştı diye ağzına etmiştim
Cevap sahibi+1 yılYapmadim iṣte 19 yasindaydim ilk iliskimdi devam ettik mecbur 25 yasinda ayrildim cahillik iste
Soran+1 yılAaa o zaman hormonlarla ne yapacağını bilemedi mi acaba. Amaaan boş ver sbdjdnkc
- +1 yıl
Zehra hayatımdan çık git
+1 yılAhahshs buna benzer benımde basıma gelmıstı bazıları boyle daha ilk bulusmadan cok sahiplenici oluyor nedense
01 Yorumla- +1 yıl
Sende anlat ozama:)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok bile durmuşsun. Ben birlikte olur iken duvardaki sivrisinek lekelerini acaba kamera var mı diye düşünmes idi. Kamera korkusu ile zor orgazm olmuştu.
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk buluşma he?
Cevap sahibi+1 yılevet aynen
Gizli Üye(18-24)+1 yılO buluştuğun çocuğu bana yönlendir eğer ayıp olmayacaksa sana. Ciddiyim. Herkesin geçmişi kendine aittir. Kız gibi erkeklerden sıkıldım
14 Yorumla- +1 yıl
Bir değişik gizli 😀
Soran+1 yılYa size mustehak ne diyim
Cevap sahibi+1 yılKadından daha nazlı. Medeniyet adı altında yanındakini pazarlıyormuşçasına gezdiren ve bundan gurur duyan babasının prensesleri yerine. Aslan olduğunu zanneden yavru kediyi adam ederimde. Benden daha çok trip atan erkekle ömrümü yiyemem kimse kusura bakmasın
Soran+1 yılBen de her haltı işleyip el değmemiş kız arayan bu onursuzlarin g*tunu kim kaldırıyor da bu özgüveni buluyorlar diyordum sizmişsiniz. Nolur erkek çocuk yapma gurursuz karı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılistekli kapalı bir kızın ilk 15 dk’da nerede yapacağız lafıydı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk buluşmamız tam 5 saat sürdü. ve iki mekanda oturduk. değişik yanı evlilikte neler istediğimi, vintage sevdiğimi falan anlattım. djdjddjdjdjdj neyse ki o zamanlar gençtik :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk buluşmada demişti kızımız olursa sana benzesin hemen ileriye yönelik hayeeler kurmaya anlatmaya başladı garipsedim şimdi ise 8 aylık ilişkimiz var asker yolu bekliyorum 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanıma geldi başka şehirden, ertesi gün çay içtik sonra dediki otele gitmem lazım geliyorum hemen tamam dedim bekledim dışarda. Birden mesaj attı odaya gel yoksa gidiyorum. Ne alaka yazdm gel dedi sıkıldım gitmek istiyorum. Gittim yanına odaya çıktım, kollarımdan tuttu birden bana birşeyler yapmaya çalıştı. Bırak dedim bağrırım korktu bıraktı. Odadan çıktım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim düşününce hiç garip bir ilk buluşma anım olmamış çok tuhaf
00 Yorumla Engelledim dedin ya … tebrik ederim ablam iyi yapmışın bu aç köpeklere az bile
00 Yorumla
+1 yılİlk merhabadan sonra havalar nasıl diye sormuştum. Başımıza yağmur yağması dışında sorun Yok
00 Yorumla- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat