İşim gereği beyaz gömlek siyah pantolon giyiyorum. İlk görüşmemiz yengenin istediği yer olsun istedim. Kendisi köylü bir hanımefendi olduğundan muhafazakar biriydi, katı kuralları vardı. Pandemi zamanı, yıl 2020. Akşam 8de kafeler kapanıyordu. 6da işten çıkıyorum ve işyerim buluşma yerine 20 km. Bende araba yok ve 6 km servisle gidip arkadaşımdan arabayı ödünç aldım ordan buluşma yerine gittim. ( şahsi arabam vardı ama o gün babam almıştı, buluşma da ani olduğu iÇin hazırlıksız yakalandım)
ben önce geldim kafeye, ayrıca birbirimizi hiç görmedik daha önce. Tam kafeye girdim ki masaya bakarken nereye oturalım diye, girişte yan masadaki müşteriler beni garson sanıp benden çay istediler. Tam da o anda yengenle yüz yüze geldik ve ona; sen otur ben çay söyleyip geliyorum dedim 😀 gittim garsona çay söyledim, müşterilere de : ben garson değilim müşteriyim dedim, adamlar tekrar tekrar özür dileyip kusura bakma diyerek bana teşekkür ettiler. Sonrasında bir hikayenin başlangıcı oldu.
çok güzel ve farklı bir tanışma hikayesiymiş :) Peki 3 yılda en fazla ne kadar yakınlaştınız , nişanlıyken cinsel ilişkiye girmek hakkında ne düşünüyorsunuz siz nişanlınızla cinsel ilişki yaşadınız mı
@güzelumutlugünler bunlar özel sorular, burdan kısa kapalı cevap veririm. Baya ileri gittik diyebilirim düzenli bir aktivitemiz var. İyi de geldi aslında.
Hava çok yağmurluydu ve ben yanına doğru yürürken az mesafe kala tek dizimin üstüne düşmüştüm, o da sence de onu ben yapsam daha iyi olmaz mıydı demişti🤦♀️😂
Kuzenim ayarlamışti buluştuk gittim öylesine cay icip geldim eve donunce kuzenim aramisti sence nasil diye dedim cocuk bana bakabilmek icin boynu tutuldu keske boyunu soyleseydin dedim cocukda hoparlörde dinliyomus önemli değil falan dedi ama ben cok utanmıştım
Dinledigini bilseydim soylemezdim kuzenimde hic uyarmadi oyle aradi sordu bende direk cevap verdim insan hic hoporlerde sorarmi boyle bisey kac sene geçti hala vicdan çekiyorum sesinden belliydi alındığı
Kuzenin hatalı zaten öyle bişey ne olur ne olmaz sorulmaz yani kimseye bilemezsin iyi ya da kötü bişey söyleyeceğini kuzenin aslında burdaki en büyük hataya sebep olan kişi
Ben ilkten bir ortamdaydım bunlarda bir kaç arkadaşlar diğeri ben utanıyorum kıza numaramı söyleyip bem oldugumu versene demis arkadasıda geldi kendi nosunu verdii ondan sonra biz görüştük bu diğeriyle bunu çğrendim artı o numara vermek isteyen kişi artı nişanlıymıs nişanlı oldugu halde tanısmak istemiş arkadaşı ben kendim cıktım dedi sonra baya saçma şeylere denk geldim ikinci bir ilişkide de görüşüyordum biriyle o yine boşanmış bekar sanıyordum oda itiraf etti bıraktım ama neyse şimdi bende evleniyorum temmuzda nikahım var eşyalarım alındı herşeyim hazır kdjsjs şey yaşamışım
Yıl 2009 ilk kez dateye çıkıyorum. Yoldan kızı alıcakken yağmur bastırdı birden ve kızla göz göze geldiğimde heyecandan havalar nasıl diye sormuştum hiç unutmam o olayı 😃
Çok ilk buluşma yaşamadım yaşadığımda da garip veya komik anı yok. Saçma var ama. Çok yürümüştüm mesela bulmaya çalışmıştım şu an düşünüyorum da ahh ne aptalım yerinden bile kalkmamıştı
Ya hararetlenip kaptirinca oluyor da ilk buluşmada olunca kötü tabi dkkdk O çocuk biraz şapşaldi ama bir kere mekanda lambaya çarpmıştı bi kere de merdivenlerden düştü boyu da 1.86 çok komikti djdjjdj