Bu arada eski sevgilimle uzak mesafe ilişkisiydik ona dün birinin beni istemeye geleceğini öğrendiğimi söyledim sizce şakayı nasıl devam ettirmeliyim ayrıca mesajlar hakkında ne düşünüyorsunuz sizce beni seviyor gibi mi konuşuyor yoksa rol mü yapıyor
Arkadaşlar dünden beri eski sevgilimin gerçekten beni sevip sevmediğini anlamak için görücüye gelecekler dedim bakar mısınız?
Kanka neler olduğunu bilsem böyle konuşmazsın çocuk benim mezuniyetime bile katılmadı ailesinin her şeyine koşuyor bana gelince hep bir bahaneler hiç sevgilisi gibi davranmıyor bile ya içten samimimi davranışları yok mesela hep yapmacık geliyor
Çocuk benim mezuniyetime bile katılmadı yalanlar söyledi bahane buldu açıklama bile yapmadı geçen gün yazdığında sen dedim kaç aydır neredesin seven insan bu kadar bekler açıklama yapar çabalar Sen neden katılmadığını söylemedin bile mezuniyetle dedim sonrasında yine bahaneler uydurdu sürpriz yapacaktım bir şeyler oldu vs bende beni sevdiğinden şüphe ettiriyorsun falan dedim artık sevdiğine inanmadığım için bu yola girdim bende birkaç gün denemek istiyorum
Hala hiçbir çabası yok benim ısrarlarımla açıkladı neden yalan söylediğini falan da dedim 3 aydır yoksun hiçbir açıklama olmadan ben ayrılınca direkt uğraşmadan bıraktın ayrıcat şu an bile günlük muhabbetlerin dışına çıkamıyor Ne bir görüşme teklifi ne başka bir şey
Kanka mesajlarda sevdiğini düşündüğümmüş mü sence bana pek inandırıcı gelmiyor o gibi ama o yüzden bu yola kalkıştım zaten 3 aydır filan ayrıldık bir çabası yoktu gelmiş tekrar barışmaya çalışıyor
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlar dünden beri eski sevgilimin gerçekten beni sevip sevmediğini anlamak için görücüye gelecekler dedim bakar mısınız?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
engel at geç
Ikinizde birer ergensiniz ask a mesafe engel degildir bu bir bahane
sende hayali görücü ile evlilik meraklisi oldugunu göstermissin
umarim ikinizde olgunlasincaya kadar evlenmezsiniz
Kanka neler olduğunu bilsem böyle konuşmazsın çocuk benim mezuniyetime bile katılmadı ailesinin her şeyine koşuyor bana gelince hep bir bahaneler hiç sevgilisi gibi davranmıyor bile ya içten samimimi davranışları yok mesela hep yapmacık geliyor
Ayyy anne kuzusu lütfen uzak dur asla mutlu olamazsın ve gerçekten hic olgun degil
Madem üzülüyo bu kadar niye ayrıldınız
Çocuk benim mezuniyetime bile katılmadı yalanlar söyledi bahane buldu açıklama bile yapmadı geçen gün yazdığında sen dedim kaç aydır neredesin seven insan bu kadar bekler açıklama yapar çabalar Sen neden katılmadığını söylemedin bile mezuniyetle dedim sonrasında yine bahaneler uydurdu sürpriz yapacaktım bir şeyler oldu vs bende beni sevdiğinden şüphe ettiriyorsun falan dedim artık sevdiğine inanmadığım için bu yola girdim bende birkaç gün denemek istiyorum
Ee üzülüyorsa barısın
Hala hiçbir çabası yok benim ısrarlarımla açıkladı neden yalan söylediğini falan da dedim 3 aydır yoksun hiçbir açıklama olmadan ben ayrılınca direkt uğraşmadan bıraktın ayrıcat şu an bile günlük muhabbetlerin dışına çıkamıyor Ne bir görüşme teklifi ne başka bir şey
E siz eski değilsiniz ki :D
Neden öyle diyorsun kanka eski sevgiliyiz bir haftadır konuşmaya başladık
E ikinizin de hala duyguları var ayrıca eski sevgiliye kim beni isteyecekler diye rol yapar?
Durumlar çok farklı bildiğin gibi değil ayrıca artık sevdiğine inanmadığım için olabilir mi
Ergen mi acaba bu ne
Kanka mesajlarda sevdiğini düşündüğümmüş mü sence bana pek inandırıcı gelmiyor o gibi ama o yüzden bu yola kalkıştım zaten 3 aydır filan ayrıldık bir çabası yoktu gelmiş tekrar barışmaya çalışıyor
Aman tamamen hayatından çıkar gitsin sen olsan da olur olmasan da olur kafasin da gibi
İntikamını acı alır
Asıl şu an ben intikam alıyorum emin olabilirsin bana ne yaptıklarını bilmeden şu an böyle konuşmasan iyi olur
Sana yaptıklarını nereden bileyim
Öyleyse onu deliye çevir😀
sevmio
Geçmiş olsun