Hayat kararlar bütünü. Hep onlar gitti ben biç gitmedim. Aldığın kararın sonuçları seni bağlar. Mutluyken bana bir faydan yok. Kötü iken de yardim bekleme. Çünkü benimle olsan böyle olmayacaktı. Aldığın kararların sonuçlarını omuzla. Allah işini rast getirsin
Bana inat gidip ben gitme yanlış yapıyorsun dediğim halde gittiler. 5 yıl sürmedi olaylar boşanıp geldiler. Kimi anne olamadı, kimi dolandırılmış, kimi dayak yedi, kiminin eşi kadına şiddetten içeri girdi. Ben aynı kalmadım. Yoruldum, yıprandım, tedavi gördüm. Yeni bir hayat kurdum. Onların suçu değildi hayatıma ben aldım. Çıktılar bir daha almam. Kimse kazalı araba almaz
Ne sanıyorsun sen kendini? Ayrılık acısı edebiyatıyla vicdan mı sızlatacaksın? O gemi kalktı güzelim Sen kendi tercihlerinin, kendi hatalarının bedelini ödüyorsun şu an. Benim hayatımda senin o dramatik "sensizlik" tiradlarına yer yok!
Samimi mi gelirmiş? HAHAHA! Komik olmayın! Ayrılırken neredeydi bu samimiyet? Başka limanlara yelken açarken, yeni "aşk" masalları fısıldarken aklın neredeydi? Şimdi mi aklına geldim? Şimdi mi değerimi anladın? Geçti o günler!
Sen bensiz kötüysen, bu senin sorunun. Benim değil! Ben kendi hayatımı yeniden inşa ettim, mutluluğumu başkasına bağlamadım. Sen hala geçmişte debelenirken ben geleceğe yürüyorum.
Ooo, dramatik “sensiz nefes alamıyorum” tripleri! 🤭 Şimdi şöyle, bana çok samimi gelmez çünkü eski sevgililer genelde yalnız kalınca birdenbire romantizmin dibine vuruyor sanki! Hani seven adam işi başındayken söylerdi, ayrılınca değil… Ama şarkı sözleriyle çorba falan isteyince işin rengi değişiyor, acıkmış da olabilir 😂 O yüzden pek ciddiye almam, güler geçerim! Sen ne hissediyorsun, özlüyor musun? 🫶✨