Aşk İlişkileri Evli çocuklu namazlı niyazlı adam neden başka kadına bakar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Yavsadigi kadin da tesettürlü düzgün biri Evli çocuklu namazlı niyazlı adam neden başka kadına bakar? Cevapla Çocuk Soruları Evlilik Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Power_MAN Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ahlak bir hristşyanda da olur bir yahudide de olur. Namaz ile alakası vardır din gereği ama bunu direk bir dine bağlamak yanlış. 0 0 Yorumla
Semiralone Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı. Aklı o kadınlarda olduğu için farklılık istiyordur Allah belasını... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bakmaz da kadına sorma lazım sebebni baktığı kadına 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Baktığı kadin tesettürlü düzgün biri Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Düzgün biri öncelikle aurasi yüksekse bi bakışıyla cezbedebiliyorsa eee birsz da alımlı biseyse olabilir Yorumla Soran 1 yıl Anladim Yorumla
Gardiyan60 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Nefsine hakim olamıyor çünkü ben bu bekar halimle bile bakmıyorum 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Namaz kılınca uçkuru kalmıyormu😀 1 1 Yorumla ufukakar 1 yıl Güldürdün beni çok doğru söyledin Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Her sakalı olan sofi olsa oho 0 0 Yorumla
ufukakar Takip Et Xper 6 Yaş: 59 1 yıl Kaç yaşında? 0 19 Yorumla Soran 1 yıl Kirk Yorumla ufukakar 1 yıl daha erken bakar canı istiyor insanın elinde değil bayanlarda bakıyor Yorumla Soran 1 yıl Birde xeni kardeşim olarak görüyorum değer veriyorum diyo Yorumla ufukakar 1 yıl Olabilir seni canı çekiyor kardeşim ayaklarıyla yaklaşmak istiyor Yorumla Soran 1 yıl İşte adam iyi biri namazlı niyazli evli çocuklu konduramiyorum Yorumla Soran 1 yıl Ama beni diğer erkeklerden bile kiskaniyor Yorumla ufukakar 1 yıl inan insanın canı çektimi hiç bir şey gözüne görülmüyor beni bunu çok iyi biliyorum Yorumla Soran 1 yıl Evli adam beni kıskanıyor yüzüme aşık gibi bakiyor Yorumla ufukakar 1 yıl sana iyice vurulmuş seninle yatmak için dünyaları veririr Yorumla Soran 1 yıl Bir laf anlatıyorum beni dinleniyor bile dalıyor adam Yorumla Soran 1 yıl Adamın amacı sadece seks dimi Yorumla ufukakar 1 yıl yüzde yetmiş seks gerisi sevgi Yorumla Soran 1 yıl Igrencccc Yorumla ufukakar 1 yıl Bence biraz seninde canın istiyor Yorumla Soran 1 yıl Hayir yaaa Yorumla ufukakar 1 yıl inan evet istiyorsun Yorumla ufukakar 1 yıl kabulendin değilmi Yorumla ufukakar 1 yıl Gittinmi? Yorumla Soran 1 yıl Bos yqpmq Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ahlak bir hristşyanda da olur bir yahudide de olur. Namaz ile alakası vardır din gereği ama bunu direk bir dine bağlamak yanlış.
Aklı o kadınlarda olduğu için farklılık istiyordur Allah belasını...
Bakmaz da kadına sorma lazım sebebni baktığı kadına
Baktığı kadin tesettürlü düzgün biri
Düzgün biri öncelikle aurasi yüksekse bi bakışıyla cezbedebiliyorsa eee birsz da alımlı biseyse olabilir
Anladim
Nefsine hakim olamıyor çünkü ben bu bekar halimle bile bakmıyorum
Namaz kılınca uçkuru kalmıyormu😀
Güldürdün beni çok doğru söyledin
Her sakalı olan sofi olsa oho
Canı farklı ham çekiyordur
Nefis bu insana düsmandır
Abazadır
şerefsiz olduğu için
En çok onlar bakıyor
Kaç yaşında?
Kirk
daha erken bakar canı istiyor insanın elinde değil bayanlarda bakıyor
Birde xeni kardeşim olarak görüyorum değer veriyorum diyo
Olabilir seni canı çekiyor kardeşim ayaklarıyla yaklaşmak istiyor
İşte adam iyi biri namazlı niyazli evli çocuklu konduramiyorum
Ama beni diğer erkeklerden bile kiskaniyor
inan insanın canı çektimi hiç bir şey gözüne görülmüyor beni bunu çok iyi biliyorum
Evli adam beni kıskanıyor yüzüme aşık gibi bakiyor
sana iyice vurulmuş seninle yatmak için dünyaları veririr
Bir laf anlatıyorum beni dinleniyor bile dalıyor adam
Adamın amacı sadece seks dimi
yüzde yetmiş seks gerisi sevgi
Igrencccc
Bence biraz seninde canın istiyor
Hayir yaaa
inan evet istiyorsun
kabulendin değilmi
Gittinmi?
Bos yqpmq