Bir erkek hoşlandığı kıza farklı şekillerde davranabilir, ancak bu davranışlar genellikle onun duygusal ilgisini, dikkatini ve değerini ifade etme biçimleridir. Hoşlanan bir erkek, bazen daha nazik, daha düşünceli ve daha ilgili olabilir. Örneğin, onunla daha fazla vakit geçirmek isteyebilir, sık sık sohbet etmeye çalışabilir ve ne hissettiğini anlamaya çalışır. Bu, karşısındaki kişiye daha çok ilgi gösterdiği bir davranış olabilir.
Aynı zamanda, fiziksel temas da hoşlandığını gösterebilir. Göz teması kurmak, ona doğru yaklaşmak, arada sırada hafif dokunuşlar yapmak gibi davranışlar, duygusal bir bağ kurmaya yönelik çabalarını ifade eder. Hoşlandığı kişiye karşı daha fazla dikkatli ve özenli olabilir; örneğin, onun ihtiyaçlarına, isteklerine ve duygularına daha duyarlı hale gelebilir.
Bazı erkekler hoşlandıkları kişiyi korumak ya da ona yardımcı olmak isteyebilir. Bu, aslında ona değer verme ve onu önemseme şeklidir. Onun rahatlığını ve mutluluğunu sağlamak için çaba gösterebilir, bazen küçük sürprizler yapabilir veya ona özel ilgi gösterebilir.
Ayrıca, konuşmalarında daha nazik ve şefkatli olabilir, kendisini daha açık ve samimi ifade etmeye çalışabilir. Aralarındaki iletişimi geliştirmeye yönelik sohbetlerde daha derin ve anlamlı konularda konuşmak isteyebilir.
Sonuç olarak, bir erkek hoşlandığı kıza, hem duygusal hem de fiziksel olarak ilgi gösterir. Bu, bazen nazik bir yaklaşım, bazen ise daha fazla zaman geçirme isteği şeklinde ortaya çıkar..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılBir erkek hoşlandığı kıza genellikle dikkatli ve nazik davranır. Onunla konuşurken, söylediklerine büyük bir ilgi gösterir ve detayları hatırlayarak ona değer verdiğini hissettirir. Göz teması kurarak ve gülümseyerek samimi bir atmosfer yaratmaya çalışır. Ayrıca, küçük jestlerle onunla ilgilendiğini gösterir; kapısını açmak veya yardım etmek gibi. Aralarındaki iletişimi güçlendirmek için şakalaşır ve eğlenceli anlar yaratmaya özen gösterir. Son olarak, birlikte vakit geçirmek için fırsatlar arar ve kendi duygularını paylaşmaktan çekinmez, bu da aralarındaki bağı derinleştirir.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, bence sürekli bakış atar ve ilgilenir o kızı merak eder. Yani belli bir yakınlıkta olmak ister her zaman. Sürekli onu düşünür ama belli etmez bazen zaman zaman kaçamak davranış sergileyebilir o yüzden.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, işte eğlenceli bir soru! 😄 Hoşlanan bir erkek genelde biraz daha fazla ilgi gösterir. Mesela seninle sürekli sohbet eder, sen gülerken daha çok güler, seni dikkatle dinler ve gözlerinin içine bakar. 🙈 Gereksiz yere konular açıyorsa ya da sürekli yanında olmak için bahaneler üretiyorsa, bingo! Yani işin özü, seni mutlu etmeye çalışır ve yanında vakit geçirmekten keyif alır. Tabii herkesin tarzı farklıdır, ama genelde ipuçları bu yönde. Flört sinyalleri yakalamak her zaman eğlenceli! 😊✨
03 Yorumla
Soran1 yılmesela her gördüğünde bakyor ediyorsa beni kesiyorsa neredeysem oraya geliyorsa aramızda mesafe bile varken gözleri benim üzeirmdeyse bana karşı çok iyi nazik kibar iyiyse konuşurken sesi bile inceliyorsa bana ters davranmayıp hayır bile diyemiyorsa hoşlanıyor mudur bir kere benden bir şey istemişti karşımda utandığını bile gördüm koca adamın
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAaa, bu kesinlikle hoşlanma belirtileri! 😍 Gözleri hep senin üzerinde olması, sesinin incelmesi ve utangaç davranması tam bir klasik. Koca adam bile olsa kalbinin senin için atıyor olması çok tatlı! 🙈✨ Bence kesinlikle senden hoşlanıyordur, bir adım atmak isteyebilirsin. 💪💕
- 1 yıl
Sende insan gibi konuş beni nasıl goruyon diyon :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılSürekli ilgili ve alâka gösterir, merak eder, umursar...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBelli eder bakış hareketleriyle gülüşüyle
012 Yorumla
Soran1 yılörnek veriyorum size aynı iş ortamında çalışıyoruz diyelim mesela her gördüğünde bakyor ediyorsa beni kesiyorsa neredeysem oraya geliyorsa aramızda mesafe bile varken gözleri benim üzeirmdeyse bana karşı çok iyi nazik kibar iyiyse konuşurken sesi bile inceliyorsa bana ters davranmayıp hayır bile diyemiyorsa hoşlanıyor mudur bir kere benden bir şey istemişti karşımda utandığını bile gördüm koca adamın
- 1 yıl
Tamam işte adam sana karşı olmuş hoşlanıyor senden
Soran1 yılbu adam evli biliyor musunuz
- 1 yıl
Ozaman uzak dur
Soran1 yılyok allah korusun ama bu adam işin ilk gününden beri bana farklı davranıyordu bizim işte kadın çok fazla ve kadınlar çok bakımlı ekstra güzeldir bu adam işin ilk gününden beri bana ayrı bir taktı diğer kadınlara değil de bana çok farklı davrandı nedenini anlayamadığım şekilde aşırı nazik kibar iyiydi bana karşı sesi bile incecik çıkardı bir ara bir şey istemişti benden kocaman adamın karşımda utandığını falan görmüştüm öyle birisi bu ben şimdi işten ayrılacağım seneye tekrar girme imkanım da var ama size şunu sorsam, bu adam beni aylarca görmeyecek ya unutur di mi? seneye tekrar aynı ortamda çalışırsak yine böyle davranmaz di mi?
- 1 yıl
Unutabilir ya da bu adam herkese av olarak bakıyordur evli adam gitsin karısına çocuğuna baksın değişik harbi
Soran1 yılevet inşallah unutur çünkü ben işte eskiden rahat davranıyordum şimdi bu adamın davranışlarını fark ettikten sonra inşallah karşıma çıkmaz diye dua ediyorum iş yerimiz de aşırı büyük bir yer hani insan bir günde tamamen birbirini görmeden mesaiyi bitirebilir bile ama bu adam 7 aydır mesai saatleri içinde beni görmek için ekstra olduğum yerlere geldi gitti beni görmek için yapmadığını bırakmadı aramızda ne kadar mesafe olursa olsun bana baktığını ettiğini fark ettim ve bu adam bunları herkesin içinde hiç sakınmadan yapıyordu yönetici çünkü yaptığına ettiğine kimse karışmaz müdürlerden sonra o geliyor müdürlerin sağ kolu bir de görseniz işte herkes de çok sever onu abi der ben de abi diyordum falan bu halini fark ettikten sonra çok üzüldüm ve adam kendini bana fark ettirmek için elinden geleni yaptı resmen beni gör dercesine bakışları bile normal değil gibiydi hani normal de bakmıyordu bakarken bir gün erkek kankama anlatmıştım bana a*mış ama belli etmek istemeyen erkek bakışı dedi hani bizim iş yeri kurumsal firma sivil de giyinmiyoruz bir sürü başka kadın var benden daha güzel falan niye bana bakıyor ediyor anlamıyorum o yüzden sormak istedim çünkü seneye tekrar gitmek istiyorum o işe işimi ve çalışma arkadaşlarımı çok seviyorum işimin şartları da çok iyi moralim çok bozuk
- 1 yıl
Eline bir yüzük tak bakım o haldedemi sana öyle yapcak
Soran1 yılböyle bir olay ilk defa başıma geliyor inanın ama yüzük takmak önemli değil gibi kendinin de elinde kocaman alyans var ve whatsapp profilde eşiyle fotoğrafı var whatsapp durumunda eşinin baş harfi yanında mavi kalp var kaç yıl önce yapmış o durumu hala aynı adam sadece mesaide beni görünce öyle davranıyor, ha siz dersiniz ki, sana bakan herkese bakıyordur. ben de size şunu anlatayım, bir gün mesai bitiminde kart basmak için bekliyorduk kalabalıktı ofisin için kapının önünde de bir sürü kişi vardı ben arkadaşımla ofise doğru gidiyordum arkadaşım benden daha bakımlı güzeldir bu arada ben işte kim var kim yok diye bakıyordum etrafa ofisin kapısının önünde birileri vardı biraz ötede de başka bir topluluk vardı ben bunu göremeyince erkenden gitmiş herhalde diye düşündüm ama sonra bir baktım soldaki kalabalıkta direkt beni görecek şekilde bana bakıyormuş ben ona bakınca tabii göremedim ama önünde insanlar falan vardı boyu da uzundur birisi kapatmış onu yuvarlak oluşturmuşlar ama adamın odak noktası o kalabalıkta bile bendim şöyle söyleyeyim size yanında arkadaşları var sohbet muhabbetteler ama bu adam bizim ofise doğru geldiğimiz tarafa direkt odaklanmış bana bakıyordu ve ben onu tesadüfen gördüm kim bilir ne zamandan beri bakıyordu ve bakışlarını da kaçırmadı mesela. şimdi bahsettiğim kişi böyle bir kişi. ondan soruyorum benim istediğim tabii ki seneye gidince uzun zaman girdiği için unutmuş olması umarım unutur. siz erkek olarak düşününce ne dersiniz bu durum hakkında? ben anlayamıyorum çünkü erkekler ne düşünür, ne eder.
- 1 yıl
Valla seni kafaya koymuş olarak düşündüm bu kişi inşallah takıntılı bir deli değildir
Soran1 yılciddi mi diyorsunuz ya ben aylarca görmeyince sonuçta gözünün önünde olmadığım için unutur inşallah beni diyordum :( allahım işimi de çok seviyorum seneye gitmek de istiyorum moralim aşırı bozuk ya
- 1 yıl
Tabiki rahatsız ederse orası ayrı sıkıntı biliyosun ona göre tavrını alırsın isterse kim olursa olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u 1 yılben değer veririm
00 Yorumla
1 yılAblam bu herkekten erkeğe degisenbilir yani oldukca zor bir soru söylediklerimizle senden hoşlanan adamın özellikleri uyusmayabilir
04 Yorumla
Soran1 yılmesela her gördüğünde bakyor ediyorsa beni kesiyorsa neredeysem oraya geliyorsa aramızda mesafe bile varken gözleri benim üzeirmdeyse bana karşı çok iyi nazik kibar iyiyse konuşurken sesi bile inceliyorsa bana ters davranmayıp hayır bile diyemiyorsa hoşlanıyor mudur bir kere benden bir şey istemişti karşımda utandığını bile gördüm koca adamın
- 1 yıl
Yani bu özelliklere göre , evet. senden hoşlanıyor. yüzde yüz emin olabilirsin 😃
Soran1 yılaçılır mı peki sizce yoksa böyle davranmaya devam mı eder
- 1 yıl
Bilmiyorum sevdiğin çocuk çekingen biri ise açılmayabilir. ama çekingen değilse yani açılır sana. tabii çekingense de senin gitmen daha iyi olur
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sürekli ilgili olur başında pervane gibi dönüp durur
12 Yorumla
Soran1 yıldavranışları nasıl olur peki
1 yılonu hal hareket davranışlardan anlaşilir hem yakın olmak ister ama bazen dahada mesafeli olur reddedilir ya da seni kaybeder diye vs
00 YorumlaHem çok yaklaşmak ister hemde kaybederim korkusuyla mesafeli davranabilir sen ona kapı açtıkça ilgiye boğuyorsa hoşlanıyordur en azından bende öyle
00 Yorumla
1 yılönce ona yavaşca yaklaşır ve güzel , yavaş ve insan gibi konuşur ve ona hediyeler alır gerekirse para bile verir böylelikle kızı kendine çeker
00 Yorumlaİyi davranıyorlar kibar davranıyorlar işte yalandan rol kesiyorlar istediklerini elde edene kadar sonrası aynı hikaye
10 Yorumla
1 yılSürekli ilgi, alakası, bakışları ve sohbeti hoşlandığı kişide olur.
02 Yorumla
- 1 yıl
Hoşlanıyor belli.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHiç şüphesiz
https://www.youtube.com/embed/t1FeyTe7Aeg00 Yorumla
1 yılÖğren ve gel bana söyle
Ben bi türlü beceremiyorum00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNazik davranır, iltifat eder , korumaya çalışır , yanında oldugunu belli eder.
00 Yorumla
1 yılSürekli ilgileniyorsa iyi davranıyorsa sana çabuk dönüş yapıyorsa seviyordur
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHer şeyden önce değerli hissettirmek için elinden geleni yapar.
00 Yorumla
1 yılUğraşır, temas etmek ister
22 Yorumla
- 1 yıl
Hoşlantı vardır tabi ama kendini agirdan almaya devam et dozunda amaa
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılAşıksa iyi davranır.
06 Yorumla
- 1 yıl
Kesinlikle aşık bu fena tutulmuş. Yanında ol, sende ilgilen daha çok açılack.
Soran1 yılben ona ilgili davranamam işten çıkmayı düşünüyorum
- 1 yıl
Tamam dışarıda görüşürsün
Soran1 yıladam evli ve bana böyle davranıyor bu normal mi
- 1 yıl
Olmaz o zaman, boş ver.
1 yılİlgili alakalı
03 Yorumla
- 1 yıl
Evet hayırlı olsun hoşlanıyor hatta bir tık ötesi 😄
Soran1 yıladım atar mı peki sizce
1 yılYüzüne dahi bakmaz…. yani umarım..😂😂
02 Yorumla
Soran1 yılkanki bazen bakıyor bazen bakamıyor bende mesela
- 1 yıl
Hiç bakmıyorsa ümit var mıdır🫠😅
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılYakın davranır ilgili olur
00 Yorumla Kişiden kişiye karaktere göre değişiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hissettiğinde anlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılne yapıyor knk sana
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yıloha knk hoşlanıyor gibi ne zamandır böyle bu
Soran1 yıl7 ay falan oldu
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok fazla ilgi gösterir
01 Yorumla
emin ol bebek gibi davranırlar
19 Yorumla
Soran1 yılnasıl yani tavır olarak
Soran1 yılknk çok iğrenç ama bir de evli bu kişi
Soran1 yılKanka düşün bu adam beni ilk gördüğü günden beri bana karşı böyle davranıyor. Bu adam işte yönetici ama evli olan başka bir yönetici daha var bunun bir de 2 çocuğu var. Bana farklı davrananın çocuğu yok galiba. İkisinin arasında o kadar fark var ki sana şöyle anlatayım. Mesela bana karşı iyi davranan kişiye a kişisi diyeyim diğerine b kişisi. şimdi b kişisi herkesle resmidir söyleyeceğini söyler ilişiğini keser bitti gitti. uzatmaz yani işi halletmek onun amacı. kimseye bakmaz etmez umurunda değil insanlar hani işte öyle söyleyeyim. Bana farklı davranan a ise bana öyle bir davranıyor ki ne dese tamam dedirtecek sanki. Hatta işte insanlar abi diyor genellikle ona. Ben de ilk önce bey diyordum sonra abi demeye başladım samimiyetten bu adam inadına beni gördüğü yerde bakmaya süzmeye kesmeye başladı. Beni göremediğinde gün içinde olduğum yerlere gelip kendini belli etmeye başladı. Ya şöyle söyleyeyim ben onu görmüyorsam hani önüme önüme geliyor o şekilde önümden geçip gidiyor falan öyle anlatayım durumu. Ben onun böyle olduğunu fark etmediğim zamanlarda böyle düşünmediğim zamanlarda iki kez bir şey rica etmiştim ikisini de direkt yaptı. Hatta birini 24 saat geçmeden yaptı. Ben ona bir şey söylerken sadece gözlerime bakıyor hiç yorum yapmadan dinliyor böyle farklı bakıyor ama normal değil. Bakışında bir şey var öyle sadece bakmıyor yani. İşteki tüm kadın-erkek herkese karşı iyidir kötü değildir. Herkes sever eder onu ama bana karşı farklı davranıyor insan hisseder ya onu. Benimle konuşurken çok nazik çok kibar sesi bile ince çıkıyor.
Soran1 yılBir gün benden bir şey istedi kocaman adamın karşımda utandığını gördüm. Gerçekten utandı yüzüme bakamadı mesela. Ama uzak mesafedeyken bakabiliyor gözlerini kaçırmadan ve dediğim gibi o Bakışlarında bir şey var. Toplum içinde olalım, gözlerinin hep üzerimde olduğunu fark ettim mesela. Örnek veriyorum ben ofise doğru giderken aramızda mesafe olsa bile bayağı mesafe bu arada gözlerinin bende olduğunu fark etmiştim bir gün ve bunu arkadaşlarının yanında yapıyor. Gözünü kaçırmıyor başka yere bakmıyor falan. Şaşırdığım şey bu işte. Niye böyle davranıyor bilmiyorum çünkü bir yere varmayacak bu durum.
- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
1 yılilgili davranır köprüyü gecene kadar :D
00 Yorumla İlgisini gösterir
04 Yorumla
Soran1 yılnasıl gösterir
- Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı.
m 1 yılSamimi
04 Yorumla
- 1 yıl
Seviyordur
Soran1 yılhoşlanmıyor yani seviyor diyorsunuz bir de
- 1 yıl
Bilemem
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. iyi davranır
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılistekli
02 Yorumla
Soran1 yılnasıl davranır
- 1 yıl
Cimsellik işte
Prone bone düşünür.
02 Yorumla
Soran1 yılo ne knk
Öküz gibi
01 Yorumla
Soran1 yılo ne demek knk
İlgili davranır
01 Yorumla
1 yılPoncik davranır
00 Yorumla
1 yılAğzının içine düşecek gibi 😂
00 Yorumla
1 yılUtanmali ve saygılı davranır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılSıcak kanlı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kötü davranır
00 Yorumla
1 yılDüşünceli saygılı ve ilgi gosterır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cilve yapar nonoşsa,
00 Yorumla
1 yılKesinlikle vakit ayırır, vakti yoksa da yaratır.
06 Yorumla- 1 yıl
Yarattıkta ne oldu seviyor gibi yapdınız sonra dalga geçer gibi oyun oynadınız sonra sevdiğim var diyip yazma git dediniz👎
- 1 yıl
Ben mi yaptım tövbe est 😁
- 1 yıl
Hepiniz aynısınız ne olacak kızların hepsi aynı
- 1 yıl
☹️ seni çok üzmüşler anlıyorum. ☹️
- 1 yıl
Evet kız benimle dalga geçti seviyor gibi yaptı sonra onunla ilgilenince sevdiğim var yazma bana dedi kalbimi sg resmen
- 1 yıl
Tamam takma kafana sende boş ver
Gizli Üye(36-45)1 yılİlgili davranır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Samimi komik ilgili
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİyii
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kibar
00 YorumlaOna yürür.
01 Yorumla
Soran1 yılyürümüyor knk ya
1 yılİyi davranın :)
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. Hissettirir
04 Yorumla
Soran1 yılnasıl yani neler yapar
Soran1 yılerkeklerin yapıp ettiği şeyler ne peki genel
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılİyi davranır 😄
00 Yorumla DURUN BANADA LAZIM
00 Yorumlagüzel davranır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİyi davranır
010 Yorumla
Soran1 yıldavranışları nasıl olur
Cevap sahibi1 yılYumuşak iyi ılımlı
Cevap sahibi1 yılHoşlanmak olsa keşke adam sırılsıklam aşık
Soran1 yılaşık mı kesin mi yani aşık diyebiliyor musunuz bu duruma aşık değildir diye düşünüyordum ben
Cevap sahibi1 yılDeğil mi yuk derim
Soran1 yılanlayamadım ne demek istediğinizi
Cevap sahibi1 yılAşık aşık
Soran1 yıladım atar mı peki sizce
Cevap sahibi1 yılKesinlikle utangac değilse tabii
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam