Ben çok kırıldım kendimi kullanılmış hissettim?

1 sene önce şehir dışında üniversite kazandım şu an 2. sınıfım. bu sene ev tuttuk. ben de yakın 2 arkadaşımı davet ettim evime, gelip kalırsınız bi hafta sonu dönersiniz dedim. ama arkadaşlarımdan biri bana sormadan sevgilisiyle beraber gelme planı yaptı. Biz apartta kalırız sabahları seninle oluruz, ama ben aileme tabi onunla kalmaya geleceğimi söylemicem sende kalıyorum olarak bilecekler dedi. diğer arkadaşımın ismini vererek de onunla eş zamanlı beraber gelmemiz lazım ki bizimkiler şüphelenmesin dedi. aynı planı diğer arkadaşım da yaptı sonra. oysa ki ben onları onlara değer verdiğim için çağırmıştım bu işi fırsata çevirip sevgilileriyle plan yapmaları için değil. kendimi kullanılmış gibi hissettim sevgilileriyle 1 şey yapmak için beni basamak gibi kullanıyorlar gibi. belki sadece sevgililerini de yanlarında istediler sana da yük olmamak için apartta kalmak istediler diyebilirsiniz. ama bence kız kıza beraber geçirilen 2 günle bu yapmak istedikleri şey çok farklı.. ben sevgililerini bile ismen tanıyorum sadece zaten yüz yüze 10 15 dk gördüm sadece

Ben çok kırıldım kendimi kullanılmış hissettim?