7 ay önce nişan attım çok mutsuzdum sonra biriyle tanıştım?

Bana dedi ki ben senin yaralarını sararım dedi senin dize yatırıp saçını okşarım seni dinlerim vs ağzı güzel laf yapıyor benim ise çok sevilmeye ihtiyacım vardı neyse 15 gün oldu 2 kere buluştuk ilki çok güzeldi 2. Güzel değildi biraz tartıştık sinirle bana gerizklı dedi sonra özür diledi ben buluşmaya giderken ona en sevdiği çikolataları vs alıyordum o ise eli boş geliyordu hep benim ona ait olduğumu söylüyor beni çok kıskandığını söylüyor ama sadece söylüyor kız eklemez sadık biri gibi baya sadık duruyor ama sanki benden de çok hoşlanmadı sorduğum da saçmalıyorsun diyor ama görüşmekte hiç istemiyor 1 hafta önce görüştük yarın izinli hiç görüşelim demiyor o demeyince bende diyemem ki o istediği zamanlar da görüşüyoruz sadece soğuk davrandı mesela bugün bende soğuk davrandım ne yapayım bilemedim ben ne yapmalıyım bu kişiye karşı?

Güncellemeler
1 yıl
Bana hep evlenirsek bol bol çalışırız ev alırız diyor halbuki evi var arabaları var rent a cara vermişler kiralamaya ama cimri baya bir çokta güzel para alıyor çalıştığı yerde çok güzel
7 ay önce nişan attım çok mutsuzdum sonra biriyle tanıştım?