Deli gibi sevdiğim kıza ne yaparsam yapayım kendimi sevdiremedim ve artık umudumu kestim?

Deli gibi sevdiğim kızla 3 ay boyunca yaz tatilinde konuştum. Kendisi bizim sınıfta ve çok yakınız ama bir türlü kendimi sevdiremedim 2 kez reddetti beni ona kolye aldım,25 tane video yaptım, kaç kere yüzüne seni seviyorum dedim, ama o beni asla sevmedi. Hep ona yazan başka erkeklere aşık oldu ve beni bıraktı halbuki kendisi çok tatlı ve güzel bir kız ama bir türlü beni sevmedi ve artık onunla hiç şansım kalmadı. Geçen gün yine barıştık ama arkadaşça konuşuyoruz utangaç bir eziğin teki olduğum için ona karşı hiçbir ilerleme kaydedemiyorum ve aylardır depresyondayım ona aşıktım bir ara unuttum gibi oldu ve barıştıktan sonra hayatım yarım yamalak olmasın ya çok kötü olsun ya da çok iyi dedim ve kendimi ona yine aşık ettim depresyondan çıkamıyorum ne yaparsam yapayım hiçbirşeyden zevk alamıyorum ne yapmalıyım? Bir yandan dersler bir yandan yanlızlık hayatım boyunca hiç bir kızla çıkamadım hatta kız eline bile dokunmadım yanlızlık beni depresyona soktu artık sınıfta yiyişen arkadaşlarımı görmekten bıktım ne yapmalıyım?
Deli gibi sevdiğim kıza ne yaparsam yapayım kendimi sevdiremedim ve artık umudumu kestim?