Eşimle Bir Aydır Ayrı uyuyoruz ve 1 haftadır konuşmuyoruz artık flörtt etmeyi kafama koydum ne yapmalıyım?

Eşim sevgisini göstermeyen birisi herkes kocasına sarılırken insanların içinde bile ô. perken benim eşim bana karşı hiç süslenmedi bile, ama bir yere gidecek olsa süslenmeden dışarı çıkmıyor,1 ay oldu aramızda hiçbir şey geçmedi, bende hemen hemen hergün isteyen birisiyim bu konuya çok önem veriyorum, ve ben birazda onun yanaşmasını bekledim ama o kadar konuşmama rağmen yinede hep bir mazeret buldu yok evin işi bilmem nesi diye, sen yanaşacaksın diye beni suçlamaya başladı, En son tartıştık konuşmuyoruz sanki başka birisini istemişimde, o zaman ben a.. ldatayım sonrada a.. ldatınca suçlumu olacam? Ben artık flòòrt etmeyi bile ciddi ciddi düşünüyorum evli olup kendi işimi kendim gördüm defalarca bu kavgalar yüzünden, kaç defa konuştum ytâak odası aktif olmalı, yok yok yok, çözemedik, bana ayrıl gibi boş öneriler vermeyin, çocuk var bir emek var, ben artık ciddi ciddi flört etmeyi düşünüyorum, derdimi paylaşmak istedim çok mutsuzum

Eşimle Bir Aydır Ayrı uyuyoruz ve 1 haftadır konuşmuyoruz artık flörtt etmeyi kafama koydum ne yapmalıyım?