Bunun seni rahatsız etmesi gerekiyor muydu? Neyse gerçekten sevgilin ile ciddiysen rahatsız olup olmadığın şeyleri belirtmen gerekiyor. O da seni biliyorsa anlayacaktır zaten.
Böyle düşündüğüne göre harbi Adamsın. Zaten bu şekil 1 yıl sürmesi alkışlanılacak durum. Bilmiyorum. Ailevi ve inanç durumlarınıza göre karar verin. Eğer gerçekten istemiyorsan çok fazla sık görüşmeyin ve yakınlaşmayın. Evlilik ufukta varsa bekleyin bence.
Öncelikle Teşekkür ederim ama Şu anda evlilik zor benim ufukta askerlik var bide ablam nişanlı o evlenecek o evlenince de maddi yönden ben hemen evlemenem aslında sık da görüşümüyozu yani uzak mesafe ilişkisi bizimkisi ayda bir veya iki
Köydemi 😂 domuz sanıp vurmasınlar bari... Neyse bilmiyom konyada bekarete dine imana çok önem verirler. En azından sözlenmeniz lazım. Aileniz çevreniz ilişkiyi biliyor mu
Evet biliyo sülalem biliyor sozlen meyi de düşünüyorum ama sozlenmek te pek bişey değiştirmez hatta sozlendik diye bı hata yaparsak da sonra ailelerimiz anlasamazza sözü atarsak sıkıntı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bunu at sevgiline
çok ayıp. hiç yalılır mı öyle şeyler. tanımadığın bir olsa neyse de inan sevdiğiyle böyle şeyler konuşmamalı
Askerden sonra evlenin ertelemeyin maddiyatı düşünme bi şekilde halledersiniz
Bunun seni rahatsız etmesi gerekiyor muydu? Neyse gerçekten sevgilin ile ciddiysen rahatsız olup olmadığın şeyleri belirtmen gerekiyor. O da seni biliyorsa anlayacaktır zaten.
Hayret bundan o endişelenmesi lazım aslında. Dünya tersine dönmüş 😂
Kullanıp atacak seni, çabuk kaç ordan!
İşte ne yapmam gerekiyor
Derken
Şaka yapiyom bilmiyom ikinizin ilki mi olcak? Pişman olmayacaksanız, sevgilinin ve senin evliliği bekleme isteği yoksa yaparsınız ne diyim
Aslında evliliği beklemek istiyorum çünkü bı ayrılık durumunda onu zor duruma sokmak istemem ama muhabbet böyle devam ederse zor
Böyle düşündüğüne göre harbi Adamsın. Zaten bu şekil 1 yıl sürmesi alkışlanılacak durum. Bilmiyorum. Ailevi ve inanç durumlarınıza göre karar verin. Eğer gerçekten istemiyorsan çok fazla sık görüşmeyin ve yakınlaşmayın. Evlilik ufukta varsa bekleyin bence.
Öncelikle Teşekkür ederim ama Şu anda evlilik zor benim ufukta askerlik var bide ablam nişanlı o evlenecek o evlenince de maddi yönden ben hemen evlemenem aslında sık da görüşümüyozu yani uzak mesafe ilişkisi bizimkisi ayda bir veya iki
Hayırlısı diyim o zaman. Yaşadığınız yer muhafazakar bir şehir mi?
Muhafazakar ne demek bilmiyorum 🤦🏻
Yani dini inancı kuvvetli ve fazla olanların yaşadığı bir şehir mi. Çoğunluğu müslüman olup dini uygulayan bir şehir mi
Evet aynen öyle bı yer birazda yobaz konya yani 😅
Koyada işin zor. Gebertirler vallah 😂
En iyisi bekleyin soğuk duş alın 😂
Soğuk duş ne alaka 😅
Ya bende beklemek istiyorum ama muhabbet böyle olunca zor bide arada köyde yaşıyor köyde bulusuyoz ormanda tenha yer yani tam sıkıntı olacak bı yer
Köydemi 😂 domuz sanıp vurmasınlar bari... Neyse bilmiyom konyada bekarete dine imana çok önem verirler. En azından sözlenmeniz lazım. Aileniz çevreniz ilişkiyi biliyor mu
Evet biliyo sülalem biliyor sozlen meyi de düşünüyorum ama sozlenmek te pek bişey değiştirmez hatta sozlendik diye bı hata yaparsak da sonra ailelerimiz anlasamazza sözü atarsak sıkıntı
Gfhf regl dönemidir kesin
Kesinlikle regl ya da olmasına 1 2 gün var
reglin iki üç gün sonrası daha mantıklı olmaz mı. d
Genelde 1 2 gün kala daha çok oluyo kanka
Kilic kana bulanmayacaksa savasmanin ne anlamı var hshdhs
ıyyy benden daha kötü espiri yapan insanalr da varmış
Evet öyle dedi
Benim kılıcımı kana bulamak istemezsin benim libidom çok çok çok yüksek 😂😂😂
Sen gülmesen de olur😉
temennin bu yönde iste espiri yapmaya devam etmelisin. d
Espiri değil espri* Jahah
cehaletimi ve kelime dağarcığımın sığlığını yüzüme vurduğunuz için müteşekkirim efendim. d
beşer şaşar diye boşuna dememişler
Belki daha olgun görünebilirsiniz diye dedim, ne demek☺️
Ya ciddi bı soru soruyorum
İstemiyorsan konuşma kardeşim ne diyelim
tavsiyeniz için teşekkürler. biz sizi ararız
dıt dıt dıt dıt dıt dıt
geç bile kalmış
Normal mi yani bu
niye normal olmasın sen birlikte olduğun insanı arzulamıyor musun
Arzuluyorum ama ne bileyim evlenmeden önce hiç böyle konusmayiz diye düşünmüştüm
ileri gitmek istemiyorsan gitme tabi ama biraz tutku katmaktan zarar gelmez bir yıldır yani iyi yine
İleri gitmekten korkuyorum işte
İlişkide olur böyle şeyler 🤷🏻♀️
Zamanı gelmiş demek ki
ayrılmalısın
Neden
Sende devam ettir
Ettiriyorum ama bu konuda birazcık rahatsızım
Neden
Bilmiyorum ben onu gerçekten seviyorum yani tamam bel altı muhabbeti severim ama onunla yapınca garip hissediyorum
Onu kaybedersin böyle giderse
Peki tam olarak ne yapmalıyım
Devam ettir ama abartma
İşte ben öyle muhabbete girince dayanamıyorum sorun orada