Sevgilimi artık sevmediğimi farkettim. O kadar çok aşıktım ki artık sevmeyişimin sebebi de o. İlk sevgilim kendisi. Keske hic baslamasaydı diyorum.,?

Keske hic baslamasaydı da ilk aşkım kıymetimi bilen bir kişi olsaydı... Ben o kadar çabuk yumuşayan bir insanım ve beni o kadar çok değiştirdi ki. Bazen bana ettiiği hakaretler yüzünden kendimi beceriksiz bir b*ka yaramayan insan olarak görüyorum.4 yıl oldu.

Önceden çok iyiydik. Sonradan değişti. Gerçi insanlar değişmezler. Sadece avcının avını ürkütmemesi gibi iyi yaklaşırlar. İyi davranırlar. Sonra bağlandığını görünce kendi hallerine geri dönerler. Değişmezler. Her iki taraf için de böyle bu... Eskiden ne kadar safmısım. İnsan bir kere aşkla tanışınca dünyaya bakış açısı değişiyo.. Napabilirim bilmiyorum. Sevgim bitti ama ayrılamıyorum özlüyorum buda sanırım alışkanlıktan. Benden çok trip atan bir insan ya. Kızlarla tribi bağdaştırırlar ama bende tam tersi. Sürekli ilişkiyi ayakta tutmaktan, kavgalar çıkarmasından ve benim her seferinde alttan almamdan bıktım, yoruldum. İnşallah herkes layığını bulur..
Sevgilimi artık sevmediğimi farkettim. O kadar çok aşıktım ki artık sevmeyişimin sebebi de o. İlk sevgilim kendisi. Keske hic baslamasaydı diyorum.,?