Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. Tabi olur neden olmasın... Biriniz acıkana kadar ve diğeri onu izlemek zorunda kalınca anlarsınız aranızdaki ilişkinin ne kadarlık olduğunu. 1 ısmarlarsın 2 ısmarlarsın ne karşındaki yüzsüz değilse bunu kaldırabilir nede sen ona bakıcılık yapacak değilsin...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılFakir sevgilim vardı , her şey benden benden bir yrre kadar kahve içiyoruz en ucuzundan ben ödüyorum , tüm arkadaş çevremiz tatil planı yapıyor biz yapamıyoruz. Yani erkeği alistirirsan daha çok üstüne biner benim eski sevgilim param olduğunu biliyordu artık borç istemeye başladı bazen ödemedim bazı şeyleri trip attı çünkü ben öyle alıştirdim ayrıca bir kadın olarka biz para kazanıyorsak para kazanma kapasitemiz hirsimiz varsa erkek olarak o da kazansın. Dişil enerjimiz azalıyor fakir sevgili ile seni maddi olarak zararda uğratır dikkat et
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaşlarınız küçük değilse bunu düşünmek lazım ama iki gün gezdik parası bitti yazmışsın
Yediğini içtiğini komple karşı taraftan bekleyenden de olmaz diye düşünüyorum ben.00 Yorumla
Hayat görüşü farklı ise, zekiyse, girişimci ise amacı senin paranı yemek değilse olur. Fakirliği kısa sürer. Fakirlik suç değildir. Herkes aynı ortama doğmuyor. Kimi fakir doğup mücadele ederek zengin oluyor. Kimi zengin hayata gözlerini açıp, kendini geliştirmeyip embesil ve zeka özürlü oluyor.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Fakir sevgiliden olurda gönlü fakir sevmem!
Gönlü fakir olanın canı cehenneme! 😅
Zengin kadın da sevmem!
Cebi fakir olanı severim! 😅
Ancak erkeğin çalışkan olması lazım, ev geçindirmek erkeğin vazifesidir. Erkek adam çalışır çabalar kazanır!
Hatun parasını yiyenden hayır gelmez, zarar ziyan hüsrandır!
Zehirli sarmaşıktır!60 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,6b cevap paylaştı.
u 1 yılşıksanız olur evet
00 Yorumla
1 yılÇok üzüldüm. Acı ama maddi bir gerçek. Her şey dengi dengine anlamlı ve güzeldir. Dengi dengine eşit ve birikimli ve adildir. Birbirinizden geri kalır yanınız olmaması gerekir. Yoksa paylaşabilirsiniz ama çoğaltamazsınız, biriktiremezsiniz. Bir taraf tüketmeye diğer taraf tükenmeye başlar. O yüzden ilişkiniz de maddiyatı da önemseyin derim. Bir yere gitmek isteseniz, otobüsünü, mazotunu, biletini hep sen mi karşılayacaksın. Sen onun annesi misin? Ne o senin çocuğun ne de sen onun annesi. İkiniz eşitsiniz. İkinizde birbirinizin giderini eşit şekilde karşılayacak kadar dengeli olmak zorundasınız. Bu ilişkinin olmazsa olmaz kuralıdır. Ben sırf bu yüzden 30 yıl kimseyle ne çıktım ne buluştum. Param yoktu. O yüzden yazık etme kendine. Kendin gibi birini bul. Eşit, düzgün doğru bir ilişki yaşa.
30 Yorumlabir şey gözüme çarptı, kendin birikim yapmak istiyorsun, sonra diyorsun ki eğer o benim paramı yerse uzun zaman kullanılıyor gibi hissederim) bu durumda sen onu kullanmış oluyorsun parası için, çünkü karşıda birikim yapacak belki sen ona engel oluyorsun, ama o engel olunca problem oluyor neden?
71 Yorumla- 1 yıl
Sonunda aklı başında birisi doğru tespit 🙂🙂
Gizli Üye(25-29)1 yılÇocuk iki gün varını katmış ortaya gezmiş seninle daha ne istiyorsun benim sevdiğim görevde Allahım dağında biliyorum önüme dünyaları serer ama bir kuruşunu almam tatilse ortak öderiz yemekse ortak izin vermem tabi arada jest yapmak istiyor izin veriyorum ben de ona yapıyorum ama pardonda sen kendi paranı biriktircen erkek senin gezmeni mi karşılayacak o zaman bunun bir mesleği var git onu yap derim bazıları da yazmış yok olmaz diye arkadaşlar kendinize ev araba almayıp birinden ev araba bekleyemezsiniz öyle ilişkiler sağlıklı olmaz isterse fakir olsun belki de son parasını seninle mutlu olmak için harcadı ben sevdiğimi görsem bir çaya razıyım ya sen onu sevmiyorsun bırak bence üzülmesin sonra
10 YorumlaFarkında mı misin sen bu çocuğu aşağılıyorsun sırf pek parası yok diye sanki herkes anasının karnından zengin olarak doğdu yani şunu demek istiyorum sende o çocuğun yerinde olabilirdin zengin olsan ne yazar üslup ve görgü olmadıktan sonra madem senin için sorun var kimseye bir şey alma sonra lafını yaparsın asıl senden olmaz diye düşünüyorum
30 Yorumla
1 yılBence olur sevgiliden neden olmasın? Sevgili zaten adı üstünde, içinde sevgi, huzur, barış olduktan sonra neden olmasın? Böyle şeylere takılmayın derim. Herkes tahtında ebediyen kalacak diye bir gâye yok sonuçta. Dünya bu. Eğer ki maddiyat dert olacaksa da bu da ancak ben bu kişiye nasıl yeterim ya da borçlanmayayım ona, düşüncesiyle olmalı zannımca. Bayağı bi yorum okudum şahsen ve bir kadının yorumunda belki o da birikim yapacak tarzı bi ifade vardı ki kadın bunu söylemekte fazlasıyla da haklı. Sadece anlam karışıklığı olmasın diye nokta virgül vs koyuyorum, yanlış anlaşılmasın
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılNiye erkeklerin bu tarz sorular sorduğunu görmüyorum da devamlı kadınlar böyle maddiyatla ilgili sorular soruyor cidden anlamıyorum.
Çoğunlukla maddi açıdan kullanılanlar erkekler ama onlar bunu bu kadar büyütmezken neden kadınlar bunu dile getirmekten rahatsız bile olmuyor?20 Yorumla
1 yılFAKİR SEVGİLİDEN OLUR MU ifadesi bir soru değil cevaptır. Erkek arkadaşını FAKİR SEVGİLİ şeklinde bir sıfat tamlaması ile tanımlıyorsan sen o ilişkiyi kafanda hükmen bitirmişsin.
Senin maddi durumun iyi diye bir erkeğe para harcamak zorunda değilsin. Maddi durumu iyi bir erkek, ciddi bir ilişkiniz varsa sana para harcamak zorunda ok.
10 YorumlaNe olur biliyor musun sana söyleyeyim sen onu şimdi bu sekilde aşagılayıp yadırgarsın tamam belki biz kim oldugunu bilmeyiz görmeyiz ama o adam bu utancı hiç bir zaman unutmaz ve gün gelir dewran döner o girdigin mekanların kapısının ucundan bile bakamayabilrsin ve o bıraltıgın adam o mekanın sahibi olabilirr çok afedersin de sen neyine güvenipde böyle konuşuyorsun insan ne oldum degıl ne olcagm diye düşünmeli ama İNSAN YANİ 😏
10 Yorumla
1 yılO iki gün gezdirince sen kullanmış olmuyorsun ohh ne güzel hayat. Çıkarcı ilişki hesaplarınız midemi bulandırıyor. Bir erkek neden senin giderlerini ödesin ki? Yeri gelince güçlü kadınım kazanırım karışamazsın, yeri gelince de eğil sırtına binicem maddiyat olarak para vereceksin diyorsun. Para için şekilden şekile girme omurgan olsun. Kendi paranı elletmeyip, harcamalarını erkek diye başkasına yıkıp yaşama peşindesin. Omurgan olsun azıcık
10 Yorumlaeskiden oylendusunmuyordum ama nankor insan çok olduğu için sen parasız pulsuz etkege kendin yardım. etsen bile bir gün körün ilk aldığı elindeki baston misali ola bilmez ihtimali coktur yani. hayat bakış acımı değiştirdim. kimsenin günahını almışım kişiyi bilmiyim ama ben çoğunluk olarak yazdım
111 Yorumla- 1 yıl
Ne diyosun kız 🤣🤣
- 1 yıl
Tercüme ediyorum, diyo ki eskiden öyle düşünmezdim ama nankör insan çok. Erkeğe yardımcı olsan da körün attığı ilk şey bastonu olur. Kskdkfkf
- 1 yıl
@batsızjok Türkçeyi Türkçe çeviren koca yürekli kız 😂😂
- 1 yıl
Shsjsjsjd 🌸
- 1 yıl
Şu Sosyal medya da sıfır dil bilen adam gibi aynı şarkıları anlamsız sözlerle söyleyen var ya 🤣🤣
- 1 yıl
Hani nerde hemen tercüme edeyim dksksks
- 1 yıl
Var ya bitane şarkıları anlamsız sözlerle söyleyen Türkçeyi bile bilmeyen adam 🤣 sosyal medya da şarkı söyleyip duruyo 🤣
- 1 yıl
Niye Türk değil misin
- 1 yıl
türküm kimsenin hayatını bilemezsiniz belki okuma yazmayı yeni sokmuşum bu yaşımda olamazmi buralarda kendimi geliştiriyorum belki dimi. ne cok meraklisniz insanlarda kusur aramaya kusurunu açıkça demeye rencide etmeye resmen alay etdiniz benle. neyse siz benim turkceme takilin sizde takılacak nekadar şey olduğunu gosteirurinuz
- 1 yıl
Bence gayet anlaşılır yazmışsın ayrıca Türkçe öğretmeniyim konuşma dilinde anlatım bozukluğu aranmaz sosyal medya da bir konuşma dili bölümüdür canım dert etme ama kendini geliştirmek istersen sesli ve noktalara dikkat ederek kitap okumanı öneririm ben bu şekilde konuşma edebiyatı dersimi geçtim ayrıca çok eğitimli biri olduğumu düşünüyorum ama ablam travmatik bir olay yaşadığı için çocukluktan beri okuma yazma zorluğu çekti konuşma ise hala bazen korkarak konuşuyor dışarıda bu yorumda ki insanlar gibi insanlar çıkıyor karşılarına hepsine haddini bildiriyorum çok yazık insan olamadıktan sonra elleri bir yerinde buraya sallayan insan çok olur canım üzme kendini okuma konuşma gelişir insan eğitilebilen bir varlıktır ama vizyon kişinin içinde yoksa yoktur ❤️
1 yılPinti, cimri olmamaması iyi bir şey. Sürekli gezmek zorunda değilsiniz, sürekli para harcamak zorunda da değilsiniz. Bazen evden yapıp çıkılır birlikte dışarıda yiyilir diye düşünüyorum bu ayıp bir şey de değil, ayıp diye lanse eden utansın. Sevgilinin durumu yok ise ona anlayış ve destek olmalısın.
00 YorumlaAşkım her buluşma da hesabı çocuğa kitlemez bazen de ödersen sorun kalmaz. Bak ne güzel maddi durumunda varmış. Bu çocuk her buluşmaya nasıl yetişsin.
50 Yorumla
1 yılher şeyi ona ödetirsen biter tabikide çocuğun parası biraz insaflı ol ya sende öde ayıp mı altınmısın sen
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılParası olunca yine gezersiniz. Hergun gezecek değilsiniz ya
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHımm o halde tam tersi olduğu zamanlarda erkeklerinde böyle demesi gerekmez mi?
Eşitlik var sonuçta değil mi?21 Yorumla- 1 yıl
Muhtemelen bir kaç harcama yapmışsın bu sebeple söylemiyorsun
Ki zaten öyle.
1 yılBen mi fazla iyiyim bilemiyorum ama olur bence çoğu kişi olmaz diyor ama. Para babamın evinde de var beni sevgiye boğsun yeter.
24 Yorumla- 1 yıl
Alıyorum seni izin verirsen
- 1 yıl
Aynı ben de öyleyim
- 1 yıl
Sevgiye boğmak işimiz
- 1 yıl
@bosvercanısı alabilir miyim seni?
1 yılFakirden olur da cimriden bencilden olmaz👌🏻
24 Yorumla
Soran1 yılValla bencil degil ama telefondan para tuzagi oyun var adini unuttum ondan oynuyor
Soran1 yılCimri degil*
Soran1 yılBencilde degil
- 1 yıl
Ben senin idin demiştim bencil cimri diye.. çocuk parasının sonuna kadar seninle harcıyor sen neler düşünüyorsun?
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
1 yılBelli ki sende fakirsin mk neyin tribi bu?
Sen hiç durumu iyi birinden ‘ birikim yapacam ‘ diye bir söz duydun mu?01 Yorumla
Soran1 yılPara yumurtlamiyorum
1 yılİyice abartınız ya kalbine bakacağınıza cebine bakar oldunuz insalara boşuna ümit vermeyin herkes zengin olmak zorunda mı para her zaman mutlu etmiyor maalesef
00 Yorumla
1 yılSana söylenecek çok laf var da etkileşim vermem sana daha fazla. İnşallah çocuk senden kurtulur
31 Yorumla- 1 yıl
Amin yazmayı unutmuşum
1 yılÖylesi bir hayat onun suçu değil sonuçta.. ama bundan sonra zengin olmasa da çalışan birini tercih etmeni tavsiye ederim..
10 Yorumla
1 yılOlmaz ama fakir olduğu için değil. Fakirlerin sadece cepleri değil olumlu özellikleri de fakir olur bu yüzden olmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. E o birikim yapmamali mi yani ne saçma düşünce 😂😂 demek ki seninde iyi diil ama birikim yapiyosun senin kötü olsa onun iyi olsa o zaman okaydi dimi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılGönlü fakir değilse olur sevgilinin başına fakir diye sıfat ilave ettiysen bu ilişki bitmiş demektir bugün bitmesede yarın mutlaka bitecektir
00 Yorumla
1 yılNiye hesabı erkek öderken hiç onu kullanıyomuş gibi hissetmiyosunuz ama? Kodumun iki yüzlüleri sizi 😃
03 Yorumla- 1 yıl
Kodumun? Kodun ne? C++ mı yazıldın sen? Yoksa sen de mi botsun?
- 1 yıl
@Frankenstein16 yok bu HTMLde kalmış 😂😂
- 1 yıl
Boş yapmayın at bacakları hadi 🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. maddi olarak sırtlasın istiyorsan olmaz, ortak bi yola çıkmak istiyorsanız olabilir
014 Yorumla
Soran1 yılOrtak istiyorum knk da yani gezmeyi seven bi kadinim onun gezmesi icin benim para harcamam gerekir sanirim
Soran1 yılYuzunu ortaya koymussun demis biri kotu birsey mi yazmisim sence? :( haksiz miyim yani bunlari dusunmekte
Soran1 yılYa fark az olsa sorun yok yani orta direk olsa okey ama onun hicbir etkinlige yetecek parasi yok yani hicbirsey yapmamam gerekiyor uyum saglamam icin :(
Soran1 yılBu arada ben hangi kuruyemise benziyorum buradan soyler misin? Hahahahaha
Soran1 yılAşırı merak ettim dee jxjxksjdjsh
- 1 yıl
Haftada iki gün sadece kendi hesabını ödese 800 TL yapar.
Ama ikimizin hesabını kitlersen 1600*4=6400 TL felan yapar ki çok bence de... - 1 yıl
Abla bana sormadın farkındayım ama dediğin anda aklım akju geldi sbjdmsnsmsns
- 1 yıl
Kaju*
- 1 yıl
Tamam abi xbkdmsnds
1 yılAdam gibi adamsa ben tutarım elinden kral da yaparım. Adam olması lazım işte.
20 Yorumla
1 yılHerkes kendi masrafini odemeli zaten. Cok seviyorsan ve ciddiyseniz odeyebilirsn sende
10 YorumlaParan için seni seviyorsa sıkıntı var tabi. Öyle değilse önemli değil bence
10 YorumlaSenin gibi kızlar yüzünden adımız çıktı 😅 ne var sende harcasan yani o zaman gezmeyeceksin
12 Yorumla- 1 yıl
erkekler kullanan kadın seviyor boş ver çok meraklılar zaten bi şeylere kulp bulmaya
1 yılÖnemli olan fakir olması değil tembellik daha kötüsü
10 Yorumla
1 yılOlur fakirden de olur zenginden de olur sevsin gerisi önemli değil
00 YorumlaKarı kızdan canını iste para borç isteme 😂🫵🏻
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılYani senden istekleri bitmiyorsa olmaz
Fakir olması degil çalışıp çalışmaması daha önemli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Erkeklerin de işi zor ama tabi senle aynı fikirdeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBırak fakirliği, arabam bile yokken kendimi ilişkilerden uzak tutuyorum.
Fakir sevgiliyle olsa olsa, uzak mesafe ilişkisi sanal ilişki falan olur anca
10 Yorumla
1 yılSen Birikim düşünebiliyorsun da o bütün servetini ayaklarına sermek zorunda mı?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. olur ben hıc o sekilde bakmamacıkcası co gu erkek ıcın de olur tabi bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKendine zengin manita bul bırak çocuğun yakasını 🙄
00 Yorumla olur be, soğukta bir bardak çay içersiniz oluverir...
10 Yorumlamadem ciddi değilsin niye para yediriyosun shahshdj
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılDenklik önemli eşit kazanmanız lazım para birikimi yapamazsiniz
10 Yorumla
1 yılHer gün dolu dolu para harcamanıza gerek yok ki.
Bazen de çay içer 1 -2 saat gezersiniz07 Yorumla- 1 yıl
Hep hayal etmişimdir bu anları biliyon mu
- 1 yıl
Varken ismarlamali ama yokken de kiz anlayis gostermeli @morveotesii_
- 1 yıl
Kesinlikle öyle zaten ben bı şey demedim ki bu konuda
- 1 yıl
Hayal etmişimdir dediğim kız arkadaşım yok olmadı da böyle olanların güzel güzel takıldığını görünce özeniyorum tabi çok heyecan verici geliyo bana
- 1 yıl
@morveotesii_ yasarsin umarim🙂
- 1 yıl
Sen de umarım 🙂
- 1 yıl
Ya da belki yasamışsındır :)
1 yılSen de fakirsen olmaz.
İki çıplak bir hamama yakışır.
11 Yorumla
1 yılGarinin mini Cooper i var ama çocuğun bisikleti bile yok. Olmaz bu iş yavrum
10 Yorumla
1 yılOlmaz abi. Ölsün o erkekler. Bende hiç olmadı kız arkadaş. Bilirim o ezikliği.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılParanda gözü varsa olmaz zaten, kadının parasına güvenen erkek etek giymesi gereken erkektir.
01 Yorumla- 1 yıl
Kadının parasında gözümüz yok, ancak kendi kendine yetebilen bir kadın olmasını istiyoruz
Soruya soruyla cevap vereyim. Olur desek onunla devam edecek misin peki?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Maalesef fakir erkek kendine bile bakamaz ki ilişkisi nasıl olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
s 1 yılSeviyorsan gerisi teferruat. Para harcamadan da bir sürü şey yapılabilir.
00 Yorumla Davul bile dengi dengine elbet uyumsuzluklar var olacak bunları aşmak senin elinde
10 YorumlaParası yok diye ayrılma her şeyi sen de alma. İmkanları dahilinde ilişki yaşayın sen kadınsın yönlendir adamı. şu an parası olmayabilir ama bu olmayacağı anlamına gelmez para kazanmasını sağla gerekirse okut zorla ne bileyim
015 Yorumla
Soran1 yılHmm okur mu kii :)))
Soran1 yılZorla olmaz da yani bende aklina sokmak istiyorum lise mezunu sonucta
Soran1 yılNeden okumasın ama soyle bir durum var calisiyor yani okula nasil gidecek aciktan okuyanlar is bulamiyor
Soran1 yıl32 yasinda okur mu ki?
Soran1 yılBittiginde okul 37 olur
Soran1 yılBen 24 üm o da 32
- 1 yıl
Aslında baktığın zaman reşitsin ve parası için yaşlı bir insanla birlikte değilsin. Saygı duyulması gereken bir şey bence. Baktığın zaman evliliklere 8-9 yaş farkı hep oluyor ama yanlış anlama ben doğru bulmuyorum. Bir erkeğin yaşça küçük kadınlarla olmasını. Bu benim şahsi görüşüm. Doğrudur demiyorum bana göre böyle. 32 yaşındaysa okumaz. Daha düzgün işler bulması konusunda yardımcı olmalısın. Belki iş ayarlayabilirsin. Ne bileyim bilemiyorum.
Soran1 yılNeden okumaz? Üzüldüm şu an :(
Soran1 yılBen olsam okurdum
Soran1 yıl50 yaşinda da olsam okurdum
Soran1 yıl8 yaş yaşlı değil bence :/ bana mi oyle geliyor yoksa bilemedim
Gizli Üye(25-29)1 yılBence olmaz zaten ben de gezdirmem öyle birini yanımda iyi ki de hiç sevgili yapmamışım temiz ve masum kalmışım rabbime şükür param da cebimde kaldı
20 YorumlaOlmuyor maalesef kimse alınmasın ama artık adım atmak bile parayla. İki tarafinda parasinin olmasi gerekiyor ama erkegin daha fazla olmasi gerekiyor maalesef doganin kanunu bu erkekler yuzyillardan beri avlar kadin pisirir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu sana bağlı. Benim icin durumu en azından benimki kadar iyi olması önemli olurdu ama kimisi icin fark etmiyor
10 Yorumla
1 yılNeden olmasın, önemli olan nasıl birisi sana değer veriyor mu seviyor mu? Daha çok kişilige odaklanabilirsiniz. Para kazanılabilen bir şey ama karakter yoksunlugu kazanilabilen bir sey degil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGezip tozma iki sevişme olur ama ilerisi çok zor aile kurma çocuklarının geleceği telef olur
10 YorumlaÖnemli olan gerçekten sevmek değer vermek onu değerli kılmak ister zengin ol ister fakir önemli olan gerçekten sevmek Sevgi herşeyin ilacıdır bunu unutma prenses
10 Yorumla- Devamını Gör (107)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar