Fakir sevgili istermisiniz? Ama orta gelirli filan değil yani. İstediğini istediği zaman alamayan istediği yere gidemeyen vs. Olur muydu?
Bu arada yaşım yanlış;((
Bu arada yaşım yanlış;((
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Trk sevgilim oldu zamanında köyde yaşıyolardı durumları kötüydü hemde baya kötüydü... ben zengin değildim ama yinede harclık verirlerdi. İki srnemi verdim. Bir kuruş harcamaz para birirktirir ona giyisi alırdım istediği hayal ettiği şeyleri alırdım hesabı asla ona yıkmazdım ben ödeyince gururu incilir diye parklara giderdik orda otururduk... sonra aldattığını mğrendim hemde 3 4 kızla... değdi mi? Değmedi... ama bir kadının hayatından kötü bir adam geçmedikçe byüyemiyormus. Cok acı bir deneyimdi.
Fakir sevgili istiyom nan bana fakir getirin zaten,, simit yeriz ama martılara atmayız manyakmıyız biz zaten kendimiz açız
Elimize para geçtiğinde bimden tatlı alıp kendimizi şımartırız ühü fakir ama adam gibi adam sevgili bulun bana 😢
Ahaha bu iyiydi
İyimi değilmi bilmem ben ne yapayım starbucksda takılan erkeği böyle mi yazoloyor ondanda emin değilim
Nefret ederim böyle elite şeylerden ve tiplerden yaşasın tam bağımsız beş kuruşsuzlar derneği !
(Tüm nefretini kustu)
Kız sevdim ben seni manyak 😁😁
bu çok iyimiş
:)
Birazcık atar yaptım onu yaparkende harfleri biraz mutasyona uğratmış olabilirim ama iyi kızımdır ya, teşekkürler
bütün varımı yoğumu kıçımdaki donumu dahi satıp sana geliyorum al beni :D
Rica ederim 😘😘
Donunu satma seni bu kıza everiyim :D
O önemli şey onu satmazsan gel alayım 😌
anlaştık geliyorum. D
Ne alâka? . s
bugün fakirdir yarın trilyoner bugun trilyonerdir yarın fakir bir kaç dakika sonra hayatta olucağımızın bile garantisini veremezken paranın vs garantisini kim nasıl versin.. Karşındaki insan olduktan sonra parada malda mülkte geçicidir..
insanın iç zenginliği bazen bütün yokluklarda varlığa dönülebilir tabi bazende tam tersi herşeyi silip süpüren bir hırsa dönüşebilir o yüzden sevenin fakir ya da zengin olması değil sevilecek yönleri olması önemli bence
Cevap
44Cevap
Fakir olduğum için sevgilim yok ne yapar olekmi sağlık olsun
Fakiri, ve mutluyuz bencee
zaten fakir olmalı zengin kızının nazını hiç çekemem yeter yıldım a q
Ahahha
özel olarak isteyip istememek değil olay sevgili sıfatını taşıyorsa hayaımda benim için özeldir zaten parası beni ilgilendirmez bende çalışıp paramı kazanyorum sonuçta bazı şeyler eksik olsada olur :)
para ve kadin
kadin ve para
para para para para. sevgili para alisveris dedikodu kiskanclik bosluk celiski iliski hayal dunyasi gosteris cocukluk.
Aaa ben 😅
Vallaha bikac eksik disinda bu benim
Kadına delikanlı olsun demek olmaz ama şu an başka kelime bulamadım delikanlı hakiki insan olsun baş üstünde taşırım
Cebindeki paranın ne önemi var ki yüreği dolu olduktan sonra. Para kazanılır elbet.
Hem fakir hemde sevgilisi olacak?
dünya fakirlere güzel l. n :D
zengin sevgili mi fakir sevgili mi deseler sevgili derim.
gideyim para ile evleneyim o zaman insana ne gerek var ki? bu tarz düşüncede olan insanlar kadar fakir insan yoktur şu dünya da
pff zor bir soru aslinda hele ki o kisiyi gercekten seviyorsan yandin. calissin is bulsun ceki duzen versin kendine ancak oyle kabul ederim
Zekiyse olabilir aptal birini zengin olsa da istemem. Para kazanılır...
"Yoksuluz, gecelerimiz çok kısa. Dört nala sevişmeniz lazım..."
Yaşında olsam mecbur alacam seni :D çünkü kıtlık var ;)
Parayla mutluluk olmaz, ha olur ama ne bileyiim.
Benim sevgilim fakir olsa buluşmayi falan disarda degilde evde yapariz, ben yoldan kola cips falan alirim oyle vakit geciririz.
İllah zengin olacak parasi olacak değil ya.
Cebi fakir olanla oluyoda, kalbi fakir olanla olmaz, haklısın istediğinde sevdiğini söylemez, buluşmak istersin gelmek istemez, sence fakirlik değilmi. Parası olmayan koşarakta gelir uçarakta nabbeeer :)
Biraz zor ya sadece senin için değil ilerde evlenmeyi düşünsen bile ailen maddi durumundan dolayı karşı çıkacak o da gurur yapacak felan zor işler ama orta gelirli olurdu
fakir ve zenginle çıktım inan fakirdeki insanlık onlarda yok
tabiki olur yeter ki gönlünü kalbini sevgisini gerçekten versin bana benim param yeter ikimizide :D
Deme öyle aklıma yasaklanan fakir süpürge reklamı geliyor
Fakir olmasini isterim zenginlerin -bazilari diyek de coşmasinlar- dotu kalkik oluyor :D fakir de farketmez zaten gonlu zengin olsun
olsun tabiki. benimde elimde imkan olsun dünyaları ayağına sereyim. fakirligin önemli olmadığıni anlasın
@mihaylovna sırf bu kızı alabilmek için varımı yoğumu TSK ya bağışlayacağım 😂
Ben onu , o beni sevdikten sonra onda fakirlik falan olmaz :)
Hayır istemem benim gelir düzeyimde olsun kendisi ve ailesi.
Oyle zaten ama sıkıntı yok
Güzelll
Yetenek, okul, kitap, yardım, hayvanlar ☺
fakir olması önemli değil adam olsun yeter bana
böyle düşünüyorsan sevgili olabiliriz :D
hiç zengin sevgilim olmadı zaten olsada farketmez ondan geçinecek değiliz ya , gene aynı ilgimi gösterirdim
geçinecek kadar olsun yeter zenginin parası olup mutsuz olan çok herşey para değil parayla mutluluk alamazsın
Olur tabiki, neden olmasin. Benim kazancim ikimize de fazla gazla yeter
dengimi bulmuş olurum :))
Benim durumum cok iyi oldugu icin sevgilimin zengin olmasina gerek yok
Para kazanılırda karakteri satın alamazsın.
insanlığı maddiyatla ölçen zihniyete karşıyım
Namuslu, Titiz ve Tutarlı Olsun. Önemli Değil.
Fakirim ben ne yazıkki ayakkabılarım dahi yirtik
Çok ortak yönümüz var diyip evlenirdim sanırım :)
fakirler ölsün yahu hiç fakir çekemem:)
Ben öyle olsun isterdim
Gönlü fakir olmasin.
aç mı doyurak şu saatten sonra
Beni zaten en iyi öylesi anlar yokluk nedir bilen.
İnsanın ruhu fakir olmasın
fakir olsun mutlu etsin yeter
ikimizde fakiriz açlıktan ölürüz l*n
İstemem niye isteyim oluyosa zengin olsun ameke
Olur tabi sevlim yeter
İsterdim neden olmasın :D
farketmez insan olsun
Fakirlik sultanliktir :D
Ben bakarım ona..
Fakirim
Farketmez.
sevgi karın doyurmaz