1 yılBurada bu sorulur mu hocam 🙂 seni obje ihtiyaç giderecek nesne şeklin de görmeyen umursayan sadakatli olan bir kişi bulursan bakir kaçırma ve işi uzatma derim
Şahsen hep kötüye denk geldik kafa uyuşmadığı için saldık gitti 6 senede 7 kişi tek amacı evlilik sıkılınca ne olacak evlilikten? Öyle olma asla 😄
Gerçekten ömrünü geçirebileceğin ve sana saygılı sadık olabilecek bir eş seç mutlaka yalanla işi olmayan ve yanında çocuksu olabilen birisi olsun kanka ya da mağara adamı huylu olana kaderim diyip evlenmeyin cahillikle lütfen ülke zaten berbat halde kötü haber görmek istemiyoruz 😔18 Yorumla- 1 yıl
Ba. r. zo lafımı kanka diye çeviren eyyy KS platformu neden yaş 🤧😅
Soran1 yılBenim zaten evlilik düşüncem yok henüz spwlfmmk soruyu öylesine sormuştum ama cevabınız için teşekkür ederim
- 1 yıl
2 sene kadar benimde yok hocam 🙂 lakin çok yanlış kişilerin olduğu yerde sorulmuş bir soru 🤭 gerçi zamana da bakmaz kek büyük konuşmim hayırlısı
- 1 yıl
Pek lafının kek yapan klavye sanada günaydın 😅
Soran1 yılAhhshs bilerek sordum zaten can sıkıntısından kaç tane sazan atlıcak diye 😂 neden 2 yıl onu merak ettim ve
Sana da günaydın 💅🏻- 1 yıl
Bir dönemden geçiyorum şu an hem taze bir olay hemde ağır bir program süreci sonrasına bakıcam artık hocam
- 1 yıl
Bu arada fena bir soru bilerek sorulan 😁 yorumlar öldürdü bazıları beni ya 🤣
- 1 yıl
Bazı kişiler güzel yazmış kurtuluş değil aileden vs kaçmak için evlenmeyin diye onları taktir ettim 👏🏻
En İyi Cevaplar
1 yılÜçgen çizip 3 köşesine mor renkli mumları ters çevirip yakıyorsun. Mumlar baş aşağı yanarken sen de üçgenin tam ortasına geçip gözlerin kapalı 3 kere koca koca diyorsun. Sonra amuda kalkıp mumları amuda kalkmış vaziyette üfleyerek söndürürsen koca seni buluyor
10 Yorumla
Azcık işve cilve yap bakımlı ol öz güvenli ol ne biliyim konuşmayı bil iki lafı bir araya getir adamın aklını al bulursun ama güzellik yoksa beş para etmezsin
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
"Evlenmek istiyoruuuumm!" diye sokaklarda bağırmak ister gibi bir enerji hissettim! 😄 Ama sakin kal, aceleye gerek yok. Doğru kişiyi bulmak için öncelikle kendini iyi tanıman lazım. Neyin seni mutlu ettiğini, ne tür bir partner istediğini düşün. Sosyal çevreni genişlet, hobilerine ve ilgi alanlarına uygun etkinliklere katıl. Ayrıca, bir ilişki aceleye gelmez, her şey zamanla güzelleşir. Unutma, aşk seni en beklemediğin anda bulabilir! ✌️💕
04 Yorumla
Soran1 yılSen ne anlatıyon be abla
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHaklısın, biraz kafa karıştırıcı olmuş olabilir ama demek istediğim doğru koca gelip seni bulmalı. 🌟 Huzurlu ol, aşk doğru zamanda geliyor! 😉💕
- 1 yıl
Kanın kararı kutsaldır süper soru 😅 şaşırdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Gizliden çıkıyorsun ve mesaj kutusunu açıyorsun onlar seni buluyor.. sonra yazı tura mı atarsın, oo piti piti mi yaparsın gerisi sende. Sjsj
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 1 yılararsan bulursunuz
00 Yorumla Alll beniiii albeni laaaayyn al beni:)
https://youtu.be/-BN6OwJazqU?si=ga2lO4vKE1poSwP700 YorumlaBilmiyorum ben daha sevgili olcak biri bulamıyorum evlenen kişiler üst seviye geliyo bana helal olsun valla bu zamanda karşılıklı sevmişler bı de evlenmişler kdifhb
10 Yorumla
1 yılKoca nasıl bulunur diye süper soru seçiliyor, biz de gidelim özgün sorular bulalım 3 yorum alsın. Gerçekten bu siteyi bırakma zamanı gelmiş...
16 Yorumla- 1 yıl
Değerli tespitini gördüm. Bu milletin aklı başına ancak başaşagi gelir abisi. Bu gibilerin xper alacağım, fenomen olacağım, takipçi kasacagim diye yapmadığı maymunluk yok. Bunlara yol veren, destekleyen zihniyetlerden de eş de olmaz. KS de ise hedef belli ama bizim gibiler de mucadelesini sürdürecek.
Soran1 yıl@Heavenman Öncelikle takipçim ve takip ettiğim kimse yok. KSde fenomen değilim, xper seviyem sizinkinden az. Xper kasıp fenomen olsam bana ne katacak? Öylesine troll sorulmuş bir soru. Neden bu kadar ciddiye aldınız? Burada eş arayacak değilim zaten. Soruyu ben mi süper soru seçtim? Öyle olsa bile kendinizde hakaret etme hakkını nerden buldunuz? Bide mücadele falan yazmışsınız neyin mücadelesi cidden bu kadar ciddiye alınacak bir yer mi burası sizin için şaşırtıcı.
- 1 yıl
Çoğul kullandığın için kendimi savunuyorum. Ben hakaret etmedim kimseye. Ayrıca siteyi geç hayatın en kıytırık alanında bile en ufak çaba gösteren kişiye gümüş, hiç çaba göstermeyen kişiye altın verirsen elbette kavgalar ortaya çıkar. Sitem ettiğim durum bu. Benim bu soru tutar diye düşünüp yazdığım soruya kimse gelmiyorken senin saçma bir soruna 80-90 kişi grliyorsa bu adaletsizliktir. Seni değil sorunu süper soru yapanları eleştiriyorum yanlış anlama.
Soran1 yıl@Celebrindir size söylemedim diğer beyefendiyi etiketledim zaten cevaba. Siz bence de haklısınız.
- 1 yıl
Teşekkürler, selametle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılAvına sinsi sinsi yaklasacaksin sonra birden bekar dansı yapmaya başlayacaksın ve ebabil kuşu sesi çıkaracaksın avın donup kalacak gap götür sonra 😂
11 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂😂😂
3 yumurta sarısına 2 su bardağı şeker koyup karıştırıyorsun ahdjshs yarabbim beni neyle sınıyorsun🤣
21 Yorumla- 1 yıl
Puhaha
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBende istiyorum aradığım sartlar hiç bir fiziksel ozellik bakmıyorum..
Ailesi olamayacak sülalesi ile uğraşamam... Bir kere evlendim bosandim çünkü bundan dolayı asla ailesi olan biriyle olmam...02 Yorumla- 1 yıl
Ben öksüz biriyim kimim kimsem yok
- 1 yıl
Bende öyleyim ailem yok
1 yıl00 Yorumla
1 yıl34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında bir garı isen eğer bul beni kelebeğim 😛
01 Yorumla- 1 yıl
Yavrum 😛
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılKocabulbana. com 'dan aradığını bulabilirsin üstelik ekim ayına özel indirimli kocalar fırsatını kaçırma
10 Yorumla
1 yılSokağa çıkıp etrafa bakıp gözüne kestirdiğin citira doğru yol al @SosyoAltuNn bu arkadaş öyle bulmus ondan biliyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Seni buldum bu şekil
1 yılAl beni kurtar bu hayattan
BENİM İNEN EVLENİR SİN Mİ YOĞSAM YOĞĞ20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Burdakiler talebini itinayla karşılar senin shsjf
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılTrol soru değil mi niye herkes ciddi cevaplamıs HLWSJZIWHZOWGZLWH
02 Yorumla
Soran1 yılNe bilim valla ciddi ciddi cevaplamış bazıları smpwlsdkkx
- 1 yıl
ĞWUZŞWHOZPZHWLZHWPZHW
1 yılSesli güldüm gerçekten birde karşına çıkabilecek insanlara dikkat et sonra hüzünlü gözyaşlarıyla kalırsın
00 YorumlaEşkiden gazeteye ilan verudile
Sora televizyona çıktile
Sora Instagram..
Şimdi korkaryirum ki göz kırpsan bulusun😅00 Yorumla
1 yılSiteden bulursun KS den. Mesela ben koca bulmak için açtım siteyi öyle diyeyim sana.
01 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂
1 yılBilmiyorum aramayı bıraktım ama kendisi beni bulma çabasına girerse mutlu olurum canım kocam bul beni lütfen sana kinlenmeme az kaldı çünkü ☺️💝
06 Yorumla- 1 yıl
Yok gelseydi ben anlardım
- 1 yıl
Ben tuşlu ilişkilerden uzağım bana göre değil öyle gelmezse sevinirim
- 1 yıl
Ben öyle temenni ediyorum
1 yılKoca arıyorsun kendini gizliyorsun saçma bir durumdasın:)
015 Yorumla- 1 yıl
gizliden çıksa çok kociş var jkjkk
- 1 yıl
yok kız hepsi bekar tal tersi
- 1 yıl
Niye buradakiler insan degilmi bulamasın ayrıca evli diyorsunuz herkese sordunuzda böyle bir teoriye mi vardinız?😅
Soran1 yıl@ilk1nurrr 👑
- 1 yıl
100 erkekle konuşup evli olduğunu öğrendiysen 10 bekar ile ilişki kurup halen evlenemediysen sorun sendedir😅 ayrıca genel bir soru aç tam tersi çıkar bundan eminim evli adamın burada nadir işi olur🤗
Soran1 yılİster 100 kişi işe konuşur, ister milyon kişiyle. İğneleyici cümlelerinizi kızların üstünden çekiniz pls.
- 1 yıl
Tamam☺️
- 1 yıl
100 kişinin 90 ına evli diye yargıda bulunup ön yargılı olmaya devam diyorsunuz kendiniz için diyorsunuz bayan 100 erkekle konuşan☺️
- 1 yıl
Ben yeni nesilden değilim random atınca ciddiyetsiz biri olduğunu anlayamiyorum
Hemcinslerinin yanıtını bulmak için her şeylerini verecekleri soru. Evlilik delileri sizi :d
01 Yorumla
Soran1 yılKoca önemli şimdi öyle deme sahhfhl
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Böyle arayışa girersen bulamazsın akışa bırakmalısın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. kefensepeti. com adresinden temin edebilirsiniz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. 3 kulhu bir elham. okuyup suya ufurup icireceksin damat adayına🤣🤣
12 Yorumla
1 yılBilmem.. gizli olmasan 100 e yakın ksii yazardi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sonra köle gibi herkesin arkasını topla çamaşır bulaşık iyyy
03 YorumlaHwhshsh isyanın çok iyi be hdhsj
Nebileyim aramayarak bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılDaha içten daha dolu söylemren lazım alın beni lağğn kısmını
02 Yorumla- 1 yıl
all beniı jkjjmkö
- 1 yıl
😆😆😆hah bak bu iyi@Bunalmaktanbunaldım
1 yılEvlenelim Esra Erol evlenme programını bitti diye üzülüyordum bende
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılÇok basit evlilik siteleri var oraya kayıt olursun acil koca aranıyor ilan verirsin olur gider
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılIlan açmalısın kendi kriterlerini yaz bulursun sfsffs
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılEvliliğin en çok neyini seviyorsun?(bkz:Mehmet ali erbil)
01 Yorumla- 1 yıl
Evliliğin en çok neyi hoşuna gidiyor?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi bu soru altına koca adayları doluşur merak etme :)
00 Yorumla
1 yılHahahaha tam yasin gelmiş
Bu saatten sonra artık kızgın demir misali hahahaha
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır S. Sen hep bekar kalacaksın. Senin kaderin kedilerin sonsuz annesi kalmak.
00 Yorumla
1 yılBilemem kore cin... vs. git. Ya da Karabük zenciler seninle evlenir. Çalışıyor musun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yıl"Koca istiyorum "yaz 3333 gönder kocan ayağına gelsin ama kolide deformasyon varsa alma iade et 😬
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılbi gün tayt ile gez bak nasıl buluyorsun onlarca koca :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik bir kurtuluş yöntemi degil
Aileden ya da hayattan kaçmak için evlenmeyin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Neden koca istiyorsun. Ne yapacaksın kocayı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBilmem ki burdan bile bulunur. Zengin varsa bana ulaşsın
05 Yorumla- 1 yıl
Kurt mutahit olur mu
Cevap sahibi1 yıl@gizliceguclu olur
- 1 yıl
Ksnlm
Cevap sahibi1 yıl@gizliceguclu evlencez mi
- 1 yıl
Hemen😅
Gizli Üye(25-29)1 yılValla iyi bir koca miyim bilmem ama iyi s... orası bir gerçek
00 YorumlaBen de evlenmek istiyorum. Para var, iş var, elimiz yüzümüz düzgün, namazında niyazındayız ama uygun birisi yok maalesef 🙂
010 Yorumla
Soran1 yılBulursun be
Soran1 yılBen de bulurum bir gün sshddhj
Soran1 yılHihi sokağa çıkıp kocaaaağğğ diye bağırırım biri bakar illki dgdhkk
Soran1 yıl😂😂haklı
Soran1 yılOlmaz namaz niyaz bana gelmez ben alkolik istiyom
1 yılKoca istirem al beni beni al diyen bi mnyak vardi 😄😄😄
21 Yorumla- 1 yıl
Aynen abla kameracıya söylüyordu di mi 😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben de koca istiyoruum 😌💅
15 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂
- 1 yıl
kesinlikle sekerim 😚💞
@everkeğii
1 yılBende istiyorum fakat hiç haramlara bulaşmıyorum dua ediyorum sadece, Allah en doğrusunu bilir
11 YorumlaTek gecelik burası kaçç burdan kaç 😂😂
40 Yorumla
1 yılŞimdi bir sürü eş adayın çıkar😂😂
22 Yorumla
Soran1 yılÇıktı çıktı Allah razı olsun çok ilgilendiler sghjsdknbkşgklhgg
- 1 yıl
Ahahah seç beğen al😂😂😂
1 yılBende Koca istiyorum. Kız bir tane bulursan benle de paylas :D
00 Yorumla
1 yılhoş geldin abaza kızımız uyandınmı kahveni içiomusun
00 Yorumla
1 yılSen koca istedin taleplerini başka yerde bulamazdın sapığı genci yaşlısı hepsi aday olmuş )))
00 Yorumla
1 yılNerden bulunuyor bulduysan bana da söyle
20 YorumlaBen de evlenmek istiyorum
20 Yorumla
1 yılArayan bulur belasını. 😂
02 Yorumla- 1 yıl
Soru sorma hakkın var, bana niye soruyorsun.
Soran1 yılLpalwmdkfkdn Queen 👑
1 yılSen iyi insan ol da koca seni bulur
03 Yorumla- 1 yıl
Öyle saçma sapan bir soru sormuşsun ki tebrikler
Soran1 yılDkksskdkfo silsem mi acaba
- 1 yıl
Bilmem koca bulduysan sil
1 yılBeyler size tavsiyem KAÇINNN🏃🏃🏃
04 Yorumla
Soran1 yılŞsğsşsödkkldföflfdlllld
- 1 yıl
Kız bana bak ben senin bildiğin erkeklerden değilim hem karate biliyorum hem abim var tımammıııı🤨
Soran1 yılBsshhd güldürdün ya sağol😂
- 1 yıl
Mutlu pazarlar🌝👍
1 yılPazartesi mi evleneceksin cuma mı😀
02 Yorumla
Soran1 yıl😂😂
- 1 yıl
Sakız da çiğne tam olsun🤣
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. alın bunu burdan klajsd
01 Yorumla
Soran1 yılAhsgshdg
Çıkar karşında merak etme