Üniversiteyi bitirip işsiz kalanlardanım hani olurda okudu geldi bir halt olamadı dedikoduları ve soranlar ne yapıyor diye diyorlarki iş bulamıyorsan koca bul bu koca nasıl bulunuyor söyleyinde cahillere anlatayım? Evlenmek gercekten Allah nasip etmesede kişinin elindemi yine cahillere anlatayım artık kafayı yemek üzreyim bu dedikodular beni istemediğim kişiyle evlilik yapmaya bile zorluyor :(((((((((
Cevabın nedir?
Ben uni okuken evlenmeyi cok istiyordum cokta sevdigim icin gonulde olucakti. Kizin ailesi ben uni okuyorum diye beni istemediler bu sene okulu bitirdim. Yaptigim iste iyi oldugum iyide para kazaniyorum. Simdi ise kizin babasi dolayli yoldan kizimi alabiliyorsin numaralarimdan biktim. Gidip adama dedim, kizada dedim bolluk doneminde ben herkesi bulurum benim dar oldugum anda birlikte olmayi kabullenmediniz. Ki okurken bile cok rahat duzeni cevirecek para kazanabilirdim.
Nefret ediyorum türk aile yapisindan. Ben tr'de yasamiyorum şu an ama orada buyudum. Simdi ise allah nasip ederse Bosnak biriyle bu isi bitirmeyi dusunuyorum.
Diyecegim oki, siz kizlar özellikle okul donimde bizi hor gördügünüz kadar, birazda duzgun davransaniz isler cok daha kolay olucaktir ama o kadar buyuk pis egolariniz varki ve erkeklerin zaafiyetlerinden yararlanip onlari uyuz ediyorsunuz ki, sonra sona gelince duygu sömürüleri. Size hic acimiyorum. Bizim zorluk donemimiz bitti, esarer donemi sizin icin hayirli olsun52 Yorumla
Soran+1 yılbahsettiğin kızlarla alakam yok tanısan öyle demezsin farklıyımdır neyse o senin sorunun tabiki bir kişinin yaptığını başkasına mal etmek mantıksız ayrıca senin gördüğün darbenin kat be katını ihaneti ben bayan halimle görmüş bulunuyorum ki halen etkisinden kurtulmuş değilim.. bol şanss
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlenmek kaderdir. Allah kısmet etmediyse gökkube başına yıkılsa bir araya gelemezsin. Allah şüpehesiz senin için en hayırlısını bilendir. Salla milleti ne derlerse desinler önemli olan Allah ne der! Olacak. Demem o ki otur bekle kısmeti varsa kaderin de fizanda da olsa o seni bulur dert etme hayırlısı iste her daim. Selametle
40 Yorumla
+1 yılaslında evlilik heves kalkanı olarak cahiller düşünür onlar nasibe baglar bazılarıda elimde sanar evlilik sadece yaşadıgı durumu haffifletmek şimi evlenmek isteyen bir üniversite genci ve okumayan biriyle kıyaslarsan anlarsın bir halt olamadı degil barısızlıgı evlilikte başaracagına sananlar aslında iş olmadı ama evlilk oldu diyenlerde ne senin elinde nede bir başkasının nasıl oluyo biliyorsununuz zatan yukardakinin bu arada benim elimde diyenler zaten 2 hafta içinde ayrıllanlar hevesle kalkanlardır geçmiş olsun onlara
110 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler ancak ister istemez canını sıkıyor insanın bu muabbetler durum şu ki çalışmıyorum param yok kendime kıyafet alamıyorum bakım yapamıyorum sokağa çıkamıyorum sürekli evdeyim yani özel bir arayış içinde değilim kadere inanıyorum Allah zamanı gelince varsa nasip eder düşüncem bu ama çevre baskısı çok moralimi bozuyor
- +1 yıl
baskı kadın ve erkegin üzerinde var ama hissedince zaten tam zamanı diyeceksin allaha inanıyorsan sabrada inan şu an olasada elbet biri çıkar karşına mutuluk ve herşey degdi diyeceksin hisset bence aşk mükkemel bir duyguuu
Soran+1 yıldaha önce yaşadığımı sandığım aşklar acıdan başka bişey vermedi mükemmeliyetini derin bir ızdıraba pişmanlığa bırakmaktan başka bir işe yaramadı.. :(((((((
- +1 yıl
inan bende şu an bunu yaşadım belkide huzuru başka insanlarda aramaya geçtim bir sr vereyim sana senin sevdigin insana merhamet duygusu kaybolan insalar onlara aşk deme ve unutma o pişmanlık dedigin şeyler acı dedgin şeyler tecrübe bence böyle düşünme nekadar acı verse bana tecrübe ne bir erkegi yüceltirim nede bir bayanı çünkü sonra küçük dagları ben yaratım der gibi merhametsiz bir şans ver karşındakilerine hepsi çürük * biri saglam çıkar ve yinede mükkemel de çünkü aşk nedir biliyon kalbin merhametin var ozaman
Soran+1 yılbenim öğrendiğim nekadar seversen okadar uzaklaştığı kim olduğun ya da kim olduğuyla alakalı değil
- +1 yıl
evt ögrendigin cümle dogru geliyo düşünsene bir erkegi mutlu etmek nekadar zor erkek düşünmesi seni anlaması için 1 saat geçmsi onu üzerine yemek yemessi karnını doyurması gerkiyo demiii bir kadın dakkasında anlamadıgın şu karşındakin aşksa sana sakın sevdalanma sende aşk ol sevdalıysa sen sevdalı ol onu anlaya bilecek kadar zekisindir evliklik insana kolay gelir ama zor dur çocuk diyelim ne dersen var sevda nefestir derler aşk heves sen de sana gelene sende öyle gittt ve unutma bir bayansan ipin ucu sende bir erkekse ve sahiplenme yoksa ipinin ucunu senden başkasına vermiş olur sakın insaların lafları baskısına hapsedilme çünküü onlar senin yanında olmaz seni yarı yolda bırakır bir kadını tepeden tırnaga aşkla ve bir adam için yaratılmş iy degerlendir bir defa geliyon dünyaya yaşa gönlünce
Soran+1 yılteşekkürler kardeşim Allah'a bıraktım artık benim için en doğrusunu bilen Rab kısmetse olur değilse olmaz sende dikkat et kendine
- +1 yıl
sende olll
- +1 yıl
Aralara bir iki tane virgül koysaydın ya, sıtkımız sıyrıldı okurken.
- +1 yıl
:) sende ,,,, oll:) ( oldumu ,,,,,
- Diğer konusunda 963 cevap paylaştı.
+1 yılben de seninle aynı durumdayım gizli bacı :)) okulu çoktan bitirdik bir baltaya sap olamadık. evlenemedik de. sırf evlenmek için evlenmek de istemiyorum. sevdiğim birisini istiyorum ama onu da bulamadım henüz :))
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
80Cevap
bak 3. şey anne rahminde kaderine yazılır, bunlardan 1. si rızkını ne ile kazanacaksın,2. ise kiminle evleneceksin,3. si ise nezaman ölecegin , bunların önüne hiç bir zaman geçemezsin, allah katında olduysa nikahın , bırak olmasın fani dünyada nikahın, vardır yaradanın bir bildigi, belki senin kaderinde yazan kişinin işi yok, o işine girecek sonra allah karşına çıkaracak, sen ne kulak asarsın , sana ait olmayan lafları kullagına, bırak onlar ulusun dursun, senin yaradanın var onu güven sadece , herşeyin en güzeli senin hayrına olsun. inş
47 Yorumla
Soran+1 yılAllah (C. C) razı olsun kardeşim yaşına rağmen güzel ve olgun konuştun...
- +1 yıl
Çok beğendim kardeşim
- +1 yıl
👍👏
- +1 yıl
Evet kardeş size didim
Kimseyi aldırma, sakınha bu baskılara boyun eğerek önüne ilk çıkan kişi ile evlenme. :)
Sabret, milletin dediğinin ne önemi var ki? Sen onları aldırma.
Ben daha 20 yaşına yeni girdim. Annem bendne habersiz bir kızın ailesi ile görüşmüş beni evlendirecekti. Yok dedim.. Durumlar böyle. Ruh eşini ara. veya bekle karşıan er ayda geç çıkacaktır.04 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler kardeşim senin içinde henüz erken zaten
Soran+1 yılbende :((
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBaktın çok ısrar ediyorlar çık ayrı eve :))
2014 yılı istatistiklerine göre en fazla gerçekleştirilen davaların başında boşanma davaları geliyor.
Bizim tıpkı kızlara güvenmediğimiz gibi kızlar da erkeklere güvenmiyor.
Bakalım nasıl olacak (: Sizin için herşeyin hayırlısı.12 Yorumla
Soran+1 yılhaha bu iyiydi yaa la :)
- +1 yıl
Yapıştır bir film (:
https://www.youtube.com/watch?v=jbiNj5z03EI
Zamanı gelince evlenirsin acele etmeye gerek yok ;)
bu işler nasip kısmettir, hani bir söz vardır ya ;
" nasipse gelir Bağdat'tan Yemen'den nasip değilse ne gelir elden."
aynı şey benim başımda da var ama dedikleri gibi sırf evlenmiş olmak için evlenilmez sonuçta geri kalan hayatını birlikte geçireceğin insandan bahsediyoruz kafalar uyuşmadıktan sonra o iş olmaz.00 Yorumla- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle. :):
https://i.hizliresim.com/nAWoEM.png45 Yorumla- +1 yıl
2 güne kapıda olur :SDDAas
- +1 yıl
Kesinlikle.
Soran+1 yılkomikler sizi haha
Soran+1 yılYa bir git ya defol inşallah sende evlenemezsin evliysende boşanırsın
Üniversiteye gidince hayatımın erkeğiyle karşılaşacağımı falan sanıyordum, meğer bunlar sadece filmlerde oluyormuş. Hayal kırıklığı...
31 Yorumla
Soran+1 yılaynen bende :)
Sen takma
Cevrendeki insanlar cahil..
Evet laflari agir oluyor bazen dayanacak gcun kalmiyor ama sabret o kisi bulacak senii
Bisey anlatmayada calisma onlara anlamak istediklerini anlarlar duymak istediklerini duyarlar12 Yorumla
Soran+1 yılinşAllah kardeşim tesekkürler Rabbim seninde gönlüne göre versin
45 yaşında bir hanıma peygamber ve aynı zamanda genç olan bir erkekle evlenmeyi nadip eden Allah bu dünyada seni yalnız birakmayacakdir sen yeterki kusmetini tepme umutlu ol :)
12 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler
- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılMahalle teyzeleri ve bilimum yaşı geçkin şişko akraba teyzeleri bu iş için gönüllü yaratılmıştır.
Sen yeter ki gazı ver, gerisini seyret..20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılokumaya senelerini harcayıp da iki tane mahalle teyzesinin lafiyla hareket ediyorsan gerçekten yazık. tahsilini tamamlamış olsan da mahalle kızı kafasından ne yazık ki hiçbir zaman cikamamissin.
25 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ancak ünv mezunu olduğum halde iş bulamıyorum bu sebeple bunalımdayım sürekli evdeyim ve ister istemez durum canımı sıkıyor herkes yaşımın geçtiği ve artık bişeyler yapmamla alakalı yorumlarda ağır eleştirilerde bulunuyor ya iş ya da evlilik birinden birini yapmadığım sürece rahat değilim ama ikiside nasip olmuyor
Cevap sahibi+1 yılhayat bunlardan ibaret değil ki. dikkatini kendini geliştirmeye çalışarak sabit ve geçerli bir iş bulmaya harcamanı öneririm ve bu koca bulmaktan çok daha önemlidir. zira evlenmek, iş bulmaya alternatif bir seçim değildir. ilerde eşinden kapidan cikarken harçlık beklerken onurun incinmeyecek mi hiç?
Soran+1 yılHaklısınız tabiki incinecek elimden geleni yaptığım halde şimdilik önümde kendimi geliştirmeye dahi fırsat yok ailemle yaşıyorum destek yerine köstek var hepsi kurtulma çabası içinde sanki :((((((
Cevap sahibi+1 yılinsan bir şeyi yapmak isterse, yapar. bahane bulmaz.
- +1 yıl
Evde aile baskısından bunaldıysan nerede yaşadığını bilmiyorum ama, örneğin güneyde deniz kenarındaki otellerden birine gitsen barınma imkanı var iyi de para alirsin, sonuçta kızlar bu hayatta her zaman önde :) bence adım adım yürü; ünv bitti sıra geldi aile baskısından kurtulmaya, başka şehire yerleşerek olabilir, bunun için otellere vs başvurabilirsin, bu arada kendini geliştirmek için halk eğitim kurslarina gidebilirsin - kursa verecek paran olmadığını düşünerek halk eğitim dedim- kendi ayakların üzerinde durmaya başlayınca illa ki koca adayi da kendiliğinden gelir. Başkalarının hayatı her zaman daha güzel görünür onu da kafaya takma. Kendini geliştirmeye bak, unutma oturarak başarılı olan tek varlık tavuktur :)
Onlar cahil geri kafli insanlar zaten ne bakiyorsunki onlara bir iki bir sey soyle agizlarinin payini ver gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılama insanda ister istemez üzüntü ve evlenememe korkusu oluşturuyor :(
Diğer konusunda 460 cevap paylaştı. Onlar sana baskı kurduklarının farkında değillerdir. Halbuki baskı altında çok yanlış kararlar verilir. Boşver desinler hayat senin. Bu öyle bir karar ki pişman oldunmu dönmesi çok zor.
00 Yorumlasakın evlenmek için evleneyim deme onlar senin bokunu yesin saalklar sakın evlenme allah karşına birini çıkarır sen bekle sadece mutsuz olma 2 3 kendini bilmez geri zekalının lafı yüzünden
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler canım :(
Etrafın ne dediğini çok benimseyip başını yakan çok insan bilirim.
Sen yaşamana bak.
Evlilik zor iş.
(sanki kırk yıl evliymiş gibi konuştum l*n djdjfldl)01 Yorumla
Soran+1 yılevet bende çok şaşırdım ama haklısın teşekkür ederim :)
Baban bir ekmek fazla alsın, yarın bir gün bin ekmek fazla alsa ne fayda.
Sırf evlenmek için evlenme.30 Yorumla
+1 yılDua kaderi değiştirir. İnsanın nasibide gayretiyle alakalı biraz.
Dua et karşına nasibin çıksın, gayret et sonu mutlu bitsin İnşAllah.10 Yorumla
+1 yılaynı ben ya :( aman sakın kocasız kal istemediğin yanlış evlilik yapma
13 Yorumla
Soran+1 yılevet ne olacak böle :(
- +1 yıl
yapacağımız en iyi şey haftada bir kaç gün dışarı çıkıp arkadaşların varsa cafelere ya da annenle günlere gitmek hatta en iyisi kadın günleridir onlar baya baya çöpçatanlık yaparlar ben utandığım için pek takılmıyorum ama artık cesaretimi toplayıp cıkıcam :) bunları yaptıktan sonra bize beklemek düşer
- +1 yıl
Taktik güzel
+1 yılEn güzeli iletişim kurmak bak burada paylasmis sin benim 2 arkadasim var bekar onlarda düzgün bir es arıyor bulamıyor yani nasil desem arkadaşlarına sor ozellikleverkek arkadaşlarına onlarvseni birini mutlaka tavsiye edecek tir
00 YorumlaDiğer konusunda 437 cevap paylaştı. yorumlar baktım üni mezunusnn iş bulmadığın için evlenmek isityorsun evlenincee farrklımı yaşayacann ozaman kocanın yolunu beklicen milletin ahız kokusunu çekenee otue evindee bak keyfineee
02 Yorumla
Soran+1 yılama yaş geçiyor :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende üni mezunu işsizim evde kaldım yaş 30
evde kaldı diye diye bir krbamız beni istiyor ama işsiz falan akraba bide düşün okumamış biri
ben ne yapim05 Yorumla
Soran+1 yılkader arkadaşım :((((((( çok zor dimi okadar emek veripte biyerlere gelememek evlensem enazından göze batmam diyom oda yok :((((((((( nolcak böle ne bölümü okumuştun sen?
Cevap sahibi+1 yılben krabamla evlenmekten korkuyorum o dedigim kadın ogluna istiyor görsen beni küçümsüyor evde kaldı isteyen olmaz falan diyor kendi ogluda basit pis biri
Soran+1 yılevlenme beğenmediysen bir ömür gecermi Allah aşkına bırak evde kal daha iyi
Cevap sahibi+1 yılkimsenin begenmedigi adam ben mi begenicem
dua ediyorum benden uzak olsun Allah korusun
ya adamın tahsili yok işi de yok annesi babası da 11 çocuk yapmış bu en büyüğü
küçükler evlenmiş bu evlenmemiş tuhaf çünkü işsiz falan işte- +1 yıl
Zir isin
- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılistemediğin kişiyle evlen ve hayatın zindana dönsün! her şeye kulağını tıka, yokmuşlar gibi, senin hayatın bu senin, onlar çekeceğin acıya ortak olcak mı? tabiki olmayacak! iyi kötü deme bir işe gir bence
00 Yorumla - Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAmele pazarina git ordan seç
ya da koşedeki manava uğra04 Yorumla
Soran+1 yılkomik seni hahahahaha
- +1 yıl
Koca nasil bulunur nedir allah gebertmiye seni emi😄😄😄😄
Soran+1 yılgördüğüm çevre baskısı bu soruya mecbur bıraktı utandığım için gizli sordum etrafıma soramıyorum e yapayım?
- +1 yıl
Yaşım 34 bende o baskiyi zamaninda yedim ama artik kimse baski yapamiyor, yapani pisman ediyorum😎👍
+1 yılsen bana eş nasıl bulunur söyle bende sana tersini diyeyim
32 Yorumla
Soran+1 yılsiz erkek olduğunuz için zorluk çekmezsiniz siz yanıtlayın benim sorumu bence daha mantıklı bayan olmak zor malum birine evlenelim desem göreceğim muamele bellli
- +1 yıl
6-7 tana aile kızlarına gittik sonuc ne? bizi istemeye gelen kız görmedim hiç kızların ayagına damatlar gelir birini secer bizim secme hakkmız mı var kolay olan ne?
Doğru olan hayırlı olan insan zamanı geldiğinde seni bulur
00 Yorumla
+1 yılNe yapacağın konusunda pek bir fikrim yok ancak kader ve tanrının olmadığı gerçeğini kabullenip ona göre hareket etmen gerekir.
01 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama beeeeeeee
Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. içine sinen karşına çıkamdıkça kendini harcarsın boşver insanları
00 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. dogru evlenmek kaderdirde. kaderimiz kendimiz belirleriz. her gelen seye allahtan dıyıp gecıstırmeyın.
10 YorumlaKendinin ne olduğunu bilen insan, bazı kendini bilmezlerin, onun hakkında söylediklerinden etkilenmez.
İbni Sina00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senle ayni durumdayim bacim yas 25 ama talip çıkmıyor arkadaslarimin hepsi evlendiler ben sap gibi kaldim mutluluklarini izlemek düşüyor en kötüsü
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen ne yapacağızz :(
+1 yılNasıl bulursun bilemem ama kafan rahat olsun istiyorsan takmayacaksın. Bırak millet boş boş konuşsun.
00 YorumlaNasıl bulunur bilmiyorum ama bu soru mantığıyla bulunmamalı bence...
01 Yorumla
Soran+1 yılahahaha :D
+1 yılölüm ile nikahın ne zaman geleceği allahın takdiridir. ölüm kesindir de, nikah hiç olmayabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmilletin ağzı torba değil ki büzesin turşum güzel olurmuş ondan evdeyim de :D
08 Yorumla
Soran+1 yıl:((((((
Cevap sahibi+1 yılevlenmek istemediğinle ömür mü geçer bacısı galyana gelme :)
Soran+1 yılhaklısın ama evde kaldın lafları canımı sıkıyor gelinlik giymek istiyorum :((((
Cevap sahibi+1 yılzamanı gelince o da olur illa herkes dedi diye ne canını sıkıyorsun evlenip mutsuz olmaktansa sevebileceğin birini beklemek daha hayırlı
Soran+1 yılhaklısın ama nereye kadar beklemek 30 a yaklaştım :((((((
Cevap sahibi+1 yılo halde görücülere evet diyip bir yemeğe çıkacaksın :)
Soran+1 yılgörücüde çıkmıyorki :((((((( minyon tipliyim param yok kıyafet alıp bakım yapmaya yıkık dökük görünüyorum kim gelsin
Cevap sahibi+1 yılakrabalar birine önerir biri görür ne bileyim gelir ya üzülme kısmetin nerden çıkacağı belli olmaz
Arama.
Ya aslında evlilik sitesi mi açsam.
İyi para var o işte.00 Yorumla- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılkurslara git KPSS kurslarında daha çok vardır hatta ;)
00 Yorumla sen evlenmek mi istiyorsun yoksa azdında bunu resmi yollardan mı halletmek istiyorsun -.-
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama kardeşim terbiyesizlik yapma sadece dertleşmek istiyorum
Bırak millet ne derse desin onların lafına bakarak evleniyim deyipte hayatını mahvetme bu devirde ağzı olan konuşuyo zaten
00 Yorumla
+1 yılevlilik kısmetse anlayamazsın bile değilse de yapacak bişi yok evlenmek için evlenilmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız ancak bunu etrafımdakilere anlatamıyorum sokağa çıkıp koca aramakda bana göre bişey değil ama evde kalmış muameleside canımı yakıyor :(
- +1 yıl
kısmet demekten başka fikrim yok sizden çok ben çekiyorumdur çevremden evlilik nezaman, ne zaman evleniceksin gibi soruları :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakin istemediğin biriyle evlenipte öyle bir hataya düşme nolursa olsun evlenme istersen kendine bir is bul ve de ayri eve CIK derim ama evlenen kişiyi iyi sec sonrasında omur boyu pişman olursun...
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil****
- Diğer konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmek için evlenilmez.
. inşallah bulursun ya da o seni bulur. ..00 Yorumla birazda istemek lazim ama günü gelmedimi kendini assanda olmuyor. her şeyden bir sebep çıkar artık sebebide senin istemen lazım
00 Yorumla- Diğer konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığın hiçbirşey sebepsiz değil, Can'ını sıkan dedikıdular bile...
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki sebepsiz değilse ne gibi sebebi olabilir?
- +1 yıl
Bunu, sonuca gittiğinde anlarsın, şimdi değil...
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru insanı bekle nasipse olur edepli ol temiz kız ol yeterli adam gibi biri karşına çıkaras devam edersin salla saçma sapan şeylerle uğraşma
03 Yorumla
Soran+1 yılama yaş geçiyor kardeşim ne olacak
Cevap sahibi+1 yılOrosp değilsen ben alıcam sus tamam :D
Cevap sahibi+1 yılAbla herkesle evlenilir mi bekle seni seven adam gibi birini saçmalık yani hem git iş bul daha iyi
- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılsakın öyle bişey yapma. boşver söylesin dursunlar. bulursun illa ki bir iş.
00 Yorumla Abla allah elbet karşına birisini çıkarır umudunu kaybetme eğer sırf evlenmek için evlenceksen o evlilik yatar, Allah herşeyi bilendir sabret
00 YorumlaSeni böyle zorlayip kırıp uzup kendi oğluna ona buna almaya calisacaklar ve bu tamamen adi insanların işi ciddiye alma sakin kardeşim
00 Yorumlabırak o dedikoducu kevaşeleri sen hayatına bakta niye çalışmıyosun
00 Yorumla
+1 yılYanlış bir hareket yapma sende onlara söyle münasip biri var mı diye gelenlerden seçersin
02 Yorumla- +1 yıl
Hangi il
- +1 yıl
Nerdesin yahuuuuu
+1 yılÖylede kısmetini aracan gardaş öyle otur ayagına gelmezz sen otur bekle nasıl gelecek gökten zembillemi ha biri vesile olmadan omaz bu iş
00 Yorumla- Diğer konusunda 539 cevap paylaştı.
+1 yılPencereyi aç bağır
Benimle evlenmek isteyen var mı :)01 Yorumla
Soran+1 yılhahahahahahahahah seni komik seni
Gizli Üye(36-45)+1 yıl35 ine kadar buldun buldun yoksa evde kalma ihtimalin var
04 Yorumla
Soran+1 yılben ozamana kadar beklemek istemiyorum ama
Cevap sahibi+1 yılo zamana kadar bul diyorum bende işte
Soran+1 yılama nasıl
Cevap sahibi+1 yılbende bilmiyorum ve bende nasıl bulacağımı bilmiyorum
Lütfen Ozelden bana ulasirmisiniz bir konuyu görüşmek istiyorum.. saygılar
00 YorumlaBu devirde koca bulmak kadar bayan bulmakta zor canım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilin olmadı mı hiç, çevreni biliyorsun bu vakite kadar neden evlenmedin madem?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden bukadar stres yaptın ki anlamadım işsizlik psikolojini mi etkiledi?
00 YorumlaBu beceriksizlik ile birşey bulamazsın
15 Yorumla
Soran+1 yılnedenki?
Soran+1 yılevet :(((((((((((((
Soran+1 yılhahahahahahahaha :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Evde Kaldik Iyimi 😄😄😄
00 Yorumla
+1 yılOrda mısın yazar misin bana
017 Yorumla
Soranbuyur
- +1 yıl
Evliyim ben. Sadece kadınlar hakkında bişeyler sormak istiyorum. Sana tesadüfen yazdım. Özel soru sormak istiyorum
Soran+1 yılbuyur sor
- +1 yıl
Yazarsan mutlu olurum
- +1 yıl
Burdan umuma açık soramam özel dedim. Eşimle benim aramda
Soran+1 yılhayır kimliğimi ifla edemem üzgünüm git başkasına sor gizli soru aç banane
- +1 yıl
Yazmayacak misin. Yahu neden inanmiyor insanlar. Ben yeniyim burada. Nasıl insansiniz siz.
- +1 yıl
Gizliden tüm aleme karimla munasebetlerimi soramam. Kaldı ki exper seviyem gizli sormama izin vermiyor. Şu cadiya bak ya. Gorende ne talep ettim sanacak?
- +1 yıl
Yazmiyosan yazma ya. sinir. Küstah
Soran+1 yılben diyom evlenemedim sen bana karınla ilişkini sorcaksın beyin bedava nerden bileyim arkadaş git evlililere sor
- +1 yıl
Yok evli yok bulamıyorum. Evde kal inşallah. Koca bulama e mi. Şimdi git
Soran+1 yılo nasıl beddua yaa Allah muhafaza :D hemen geri al
- +1 yıl
Keçi inatçı. Eşimle aynısın ne olacak. Topunuzun köküne kibrit suyu
Soran+1 yılbura zaman kaybedeeğine eşinle ilgilenki sorun kalmasın
- +1 yıl
Sana kafayı taktım. Merak ettim. Erkekten bu kadar kaçan kim. Bu gidişle evde kalacagin kesin. Bak yazıyorum yatağın başlığına
Soran+1 yılya git başımdan ne işim olur ben internetten istemiyorum evlenmek
- +1 yıl
Ya ne evlenmesi manyak. Seninle evlenen kim. Bende var bir tane. Bide iki mi yapacağım. Deli ya. Yazar misin lütfen. Gizli keçi
+1 yılnapcan kocayı hayatını yaşa
05 Yorumla
Soran+1 yılsiz bekarmısınız?
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılyaşınız 29 mu gercekten?
- +1 yıl
yes
Soran+1 yılsize çevre baskısı yok mu evlilik üzerine?
Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı. sıkma tatlı canını okşa patlıcanını :D
01 Yorumla
Soran+1 yılpislikkk
- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?