Kızlar çok garip bi durumdayım , yardım edermisiniz…?

Selam ben burada bi hikayemi paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 1,5 sene önce bir uygulama üzerinden türk bir erkekle tanıştım ve biz onunla konuşmaya başladık , öyle oldu ki biz bir-birimizi sevdik , sevgili olduk ve ilk başlarda bu insan bana çok iyi davranıyordu çok sevgi veriyordu çok ilgi gösteriyordu zaman geçtikce bu insanın sevgisi bana azalmaya başladı neredeyse yok oldu , sonra bana hoş olmayan konular başladı açmaya bende bu insana çok bağlanmıştım , bana emr etmeye başladı ben dediğimi yapacaksın diyordu bana , benim doğum günüm oldu bana hediye bile göndermedi hiç bir şey demedim. Sonra bu insan başka kadınlarla tek gecelik ilişkiler yaşamaya başladı bende affettim bir kaç kez , ilk sevgimdi hem uzaktaydım inandım ona , sen gelene kadar böyle devam edelim dedi tamam dedim ve zaman geçtikce bana daha da uzaklaştı benimde gözümden artık çok düşmüştü… Bir gün biz kavga ettik ben buna görüldü mesajı attım , sonra gördüm ki bu hesabı silmiş ve beni heryerden engellemiş neuse ben bunu aramadım 20 gün sonra yine çıktı ortaya ben dediklerimi yaparsan ilişkimize devam ederiz dedi bana , bu seferde ben hesabımı sildim ve ona yazmadım ama düşündükçe o insanı özlüyorum sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım? Önceden söylemek isterim ki buluşmamıza 1 ay kala ayrıldık biz onun için okulumu bıraktam Türkiyede üniversite kazandım…
Kızlar çok garip bi durumdayım , yardım edermisiniz…?