Kızlar, zor durumdayım kızlar bir görüş lütfen?

şubatta tanıştık. tanıştığım en düşünceli adamdı. aslıda adamdı değil en düşüncelisi ama bugün başıma büyük iş açtı. ilk günlerden bu yana şubatın o soğuk günlerinde bile dışarı ıslak saçla çıkıp sinüzitimi azdırmam kousunda çok rahatsızdı. önceleri güzellikle söyledi hep ama bende dakiklik zaman yönetimi malum sıfır çoğu kız gibi ancak öyle kurutamaan çıkıyordum. sonra baş ağrısı tabi. en son bana "bir daha ıslak saçla çıkarsan saçlarını keserim" dedi... aslında şakası olan biri olmamasına rağmen ben ciddiye almak istemedim. Bugün de maalesef cddi olduğunu gösterdi :( kapıdan almaya geldi baktı saçlarım sırıl sıklam. hadi içeri dedi. ben şaşırdım ne var ki içerde. mkasın yerini sorunca anladım niyetini. ne kadar dil döktüysem de para etmedi... tamam yeter canım artık şuraya otur da bu işi halledelim derken aslında kullandığı kelimeler bu kadar nazik olsa da ses tonu o kadar buyurgan, kararlı ve netti ki elim ayağım resmen buz kesti resmen. bundan sonra sadece makas sesinden başka hiç ses çıkmadı odada... beni resmen oğlan çocuğuna çevirdi... sonra da aynen şunu dedi... "bugün hava sıcak evet ama sen bunu kışın da yapıyorsun ve seni yeterince uyarmıştım. Bunu yapmasam kışa kadar sözümün bir manası da kalmayacaktı ondan sonra hiç işe yaramazdı. Ayrıca kış günü böyle saçsız kalman da seni hasta edeblirdi. o saçlara ne çok emek verdiğini biliyorum ve buna mecbur kaldığım için çok da üzgünüm ama saç çıkarmak sinüzüti tedavi etmekten kolaydır. Ben seninle ciddi düşünüyorum canım. sana kendini hasta etme hakkı tanımaya niyetim yok" ... bir yanım öfkeden deliye dönmüş durumda hem ona hem de direnemediğim için kendime; diğer bir yanım da "umursamama veya bunun sorumluluğunu hissetmemesi daha mı iyi" diyor? siz ne tarafa yakınsıznız?
Kızlar, zor durumdayım kızlar bir görüş lütfen?