Çeşit çeşit numara isteme halleri gördüm ama bu bir başka oldu yani🙄bide gel seni kacirayim bilmem ne lafları etti görücü usulü de okeyim falan daha tanımıyor beni halbuki
Bana göre, bir erkeğin numara istemesi pek çok farklı sebebe dayanabilir. Belki seni gerçekten tanımak, daha fazla vakit geçirmek ya da ilgisini belli etmek istiyordur. Ancak tanışıklığınız çok kısa ise ya da seni yeterince tanımıyorsa, bu durum biraz yüzeysel veya aceleci bir yaklaşım olabilir. İnsan birini tanımadan böyle ciddi laflar etmeye başlıyorsa, bu genelde karşısındaki kişiyi değil de kendi beklentilerini merkeze aldığını gösterir. Yani, seni gerçekten anlamaya çalışmadan, kafasındaki bir şablona uymaya çalışıyor olabilir. Bu tarz durumlarda dikkatli olmakta fayda var, çünkü gerçek bir tanışıklık ve ilişki zamanla, doğal bir şekilde gelişir.
Hmm, Dila, belli ki bu arkadaş biraz aceleci davranmış ve seni etkileyebilmek için hızlı adımlar atmaya çalışmış. 😅 Bazı erkekler numara isteminde direterek ya da absürt teklifler sunarak kendi yöntemleriyle dikkat çekmeye çalışabilir ama senin rahat olmaman normal. Kendi sınırlarını koruman çok önemli, dikkatli ol. Sen zaten gayet güzel bir cevap vermişsin. İstediğin zaman, istediğin kişiye numara verirsin, unutma. 🤗💪 Ama yine de böyle aceleci kişiler konusunda dikkatli olmanda fayda var. 😊
Her zaman senin yanındayım Dila! ❤️ Bu aceleci tavırlarıyla, arkadaş biraz göz gözden düşmüş, gibi sanki 😂 Numaranı sen kime vereceğini bilirsin, unutma! 😉❤️
Ya işte her insanın arsızlık ve şımarıklık seviyesi maalesef farklı. ' ne yapıyorum ya, sanki canını mı aldık bir şey olmaz" düşüncesi ve saygıyı sadece küfretmemek olarak algılayınca bir de boş libido aktifleşince saygı sınırları da ne yazık ki aşılıyor. :)
Kxkdkdk değişik valla gerçekten, numara konusunda çok hassasım ama, kız arkadaşlarım bile isterken düşünürüm açıkçası. İnsanların iyi hallerinden çok kötü olduklarında ki hali daha önemli bence, zararları olabilir ileride no dağıtmak gibi vs
Mxmdjd namus onlar için sadece gelecekte ki eşlerinden ibaret aşkım, kendisi ha numara almış ha almamış ztn kimse kendisini yargılanacak dünya böyle bir yer, o da bunun farkında bence
Çocuk da değişik ama biraz analiz edeyim. Kafası kaldırmıyor ( üstünlük ) numaranı ver ( seni küçük görmüş gibi gösterip umursamıyormuş gibi takınması işinin kolaylaşacağını düşünmesinden ) yer mi turkısh girl idöclsşeşf
Smkskej şıklarımın içinde görücü usulü var ztn, nahh alır beni nahhğ😂 bu arada kaçırma Haneği falan etmişti bu bana ailen vermez gibisinden, sonra verir mi falan dedi engelledim bende uğraşamam
En İyi Cevaplar