Bana zarar veren bir kişiye çok bağımlıyım kurtulamıyorum?

Nasıl anlatsam bilemiyorum. Bu kişi ile baya önceden beri tanışıyoruz. Anlıyacağınız gibi aramız güllük gülistanlık gibi de değildi hiç bir zaman her kavgamızdan sonra barışma çabası gösteren ben olurdum hep ilk mesajı ben atıp konuşmaya çalışırdım. Hatta aramıza baya uzun süreli küslükler bile girmişti ama hep pişman olup geri barışmak istemişti ve düzeliceğini söylemişti ama ben yine her affettiğimde hiç de düzelmemişti. Ondan başka bir şey düşünemiyorum başkaları onun verdiği mutluluğu hissettiremiyor sanki, ama bana bir o kadar çok da zarar veriyor ki. Her mesaj attıktan sonra resmen ekranda mesaj bildirimini bekliyorum, onunla konuşmassam sanki ölücekmişim gibi. Beni hep ektiği zamanlar da oldu sadece kendi problemlerini anlatıp benimkileri hiç önemsemiyomuş gibi davranması. O kadar saçma bi durumdayım ki şu an bile mesaj atmasını bekliyorum. Mesela ben onun için bir sürü yol giderken kendisi benim için gelemiyor bile. Bunları ona karşı konuşmadığımı da sanmayın bir çok kez konuştum ama hiç değişmedi, sanki dünya kendi etrafında dönüyor. Nasıl kurtulabilirim bu şahıstan artık ben de kendi hayatımı yaşayabilmek istiyorum..
Bana zarar veren bir kişiye çok bağımlıyım kurtulamıyorum?