Birine bağımlı olmaktan nasıl kurtulurum?

bi uygulama vardı adini vermicem, uygulamada erkek hesabı yapan bir ton kız vardı ben de erkek hesabı olusturdum ve 1-2k takipci kastiktan sonra oyle kendi halimde takilmaya basladim sonra bir kız yazdı bana ben ona aslında kız old. falan soylemedim ve baya yakın arkadas olmustuk sonra bi baktim ki asık oluyorum ustelik daha onu gormemisim bile ve ayrıca o da kız, ne oldu bilmiyorum bir gun ona yazdım ben seni seviyorum diye o da bana ben de seni seviyorum dedi sonra sevgili olduk ama o hala benim kız olduğumu bilmiyordu ve ben de onun yuzunu bile gormemistim tamamen duygusal olarak bağlandık ama gecen gun gercekten imkansız bir askın pesinden gittiğimi fark ettim daha benim aslında kim oldugumu bilmeyen birine ölesiye baglanmıstım ki ben de onun aslında kim oldugunu bilmiyorum belki de karsimdaki ergen bir kız taklidi yapan erkekti dun ben uygulamayı sildim tum gun onu dusunuyorum her noktada her olayda birden aklıma geliyor her yere izini bırakmis sanki napıcam ben unutamıyorum bana unutmak icin tavsiye verir misiniz lütfen?
Birine bağımlı olmaktan nasıl kurtulurum?