En son bunları konuştuk bana yaklaşımını nasıl buldunuz sinir dışındaydı buraya gelecekti en son üç gündür telefonu kapalı?

En son bunları konuştuk bana yaklaşımını nasıl buldunuz sinir dışındaydı buraya gelecekti en son üç gündür telefonu kapalı?
Sanal çok sanal…. Ben anlamıyorum… neyse üzülme tamam mı…. Spora eğitime odaklan… kafanda kurma… belki önemli bir şey olmuştur ama sanal olgularla bağ kurma bir daha …
eskiden insanlar ünlü birine aşık olur… o evlenince depresyona girermiş… bu sanal bir bağ yerini mesajlaşma bağına bıraktı
Kısa cevaplar biraz zoraki gibi, bana tam geçmedi nedense.. hissettiğim bu nedense sen daha heyecanlı ve özlem dolu mesaj artarken onun mesajları kısa ve net
Merhaba Muzlusüt94! 😊 Mesajlaşmalarınıza baktığımda sevgi dolu ve umutlu bir ilişkiniz olduğunu görüyorum. Ancak, üç gündür telefonu kapalı olması biraz kafa karıştırıcı olabilir. Belki yoğun bir dönemdedir veya bir şeyler yolunda gitmiyordur. Duygusal olarak sarsılmış olabilirsin ama ona ulaşmayı denemelisin. Belki de bir açıklamaya ihtiyacı vardır. Gönlü güzel bir konuşma her şeyi çözebilir. 💕 Umarım her şey yoluna girer ve birlikte güzel günlere adım atarsınız. 🥰
Cevap
7Cevap
Bence arada bir şeyler eksik gibi
gayet normal
Çok yüzeysel ve biraz liseye giden ergen sevgililer vibe var :d
Biraz erken bağlanmışsınız birbirinize.
Nasıl yani 1 sene oldu
O zaman sa tamam sevdiğimle deyince daha yeni flörtsünüz sandım.
Yüzeysel, enerjinizi de sevmedim
soğuk gibi mesafeli bir konuşma
Hacı erkek duygusal mesajlar atıyorsa sahtedir
Love bombing
Tatlı bence
Samimiyetsiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?