Çabuk sinirlenen ve engelleyen sevgiliyle nasıl vazgeçiririm?

6 senedir beraberiz ve maalesef uzakta oturuyoruz nadir görüşüyoruz. Çok çabuk sinirlenen biri. Burç merak edenler oluyor çoğunlukla. O başak burcu bende kova burcuyum. O ufak şeylere sinirleniyor ve sözü dinlensin istiyor ve eleştiriyor hatamı görünce. Ben istediğimi yapan inatcı detaylara dikkat etmem ve elestirilere hiç açik değilim. Ufak şeyden kavga ediyoruz. O benim susmamı istiyor bense inadına susmuyorum. O tartışmadan sonra uzaklaşıyor ve günler sonra yazıyor bense hemen her şey olsun istiyorum uzun süre küs kalmayı sevmiyorum. Beni engelliyor genelde iletişim kesilsin sinirler geçsin diye. Engellemediğinde en sonunda o bana küfür ediyor, bende ayrılıyorum diyorum öyle ilerliyoruz yani baya toxic kavgalarımız var. şu an mesela kavga konumuz benimle ilgilenmemesi ve beni engelledi her yerden. Nasıl engeli kaldırır ve kavgadan nasıl kaçarız? Ya aslında tatlı biri bende sakin biriyim ama kavgalarimiz her seferinde büyüyor bos yere ama büyük konular olunca da birbirimize destek oluyoruz koruyoruz kolluyoruz arka çıkıyoruz. Neden ufak konularda böyle oluyoruz

Çabuk sinirlenen ve engelleyen sevgiliyle nasıl vazgeçiririm?