Saygısız insan hep saygısız olacak ve bunun dozu artacaktır, sürekli beni eleştiriyordu. Git dedi gittim. Böyle saygısız davranıyorsa gereği yok değil m donmenin?
Saygıyı yitirmek öyle ince bir çizgi ki açıkça artık seni kaybetmekten korkmuyorum demek. Saygısızca davranan insanda değerin yeniden oluşur mu bilemiyorum dönme sebebi gerçekten aşk mı yoksa kimseyi bulamadı ve yalnız kalma korkusu mu? Sevgin varsa baştan konuş sınırlarını keskin olarak çiz ve son şansını ver ama bana kalırsa gerek yok
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
sevgilim bana lan bile demedi, demez de. dese ayrılırım, ayrılacağımı da bilir. öyle saygısız itlerle işim olmaz benim. sizin de olmasın. bu kadar değersiz görmeyin kendinizi.
Eğer geri donersen enayilik edersin, simarir ve şöyle der ben bu kadını aşağıladığım halde bana geri döndü her türlü cebimde zaten diyerek tepene çıkar sonra ağlama
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Doğru gerek yok, ne kadar seviyo olsamda umrumda değil açıkçası. İnsanın bir sınırı hududu olmalı. O sınırı aştı. Şimdi yalnız başına takilabilir.
Anladığım kadarıyla çok karmaşık duygular içindesin. Böyle bir durumda, biraz zaman ayırmak ve duygularını gerçekten değerlendirmek iyi olabilir. Eğer o kişi seni sürekli eleştiriyor ve saygısız davranıyorsa, bu durumun seni ne kadar yıprattığını düşünmelisin. Kimse sağlığından, huzurundan ve kendine olan saygısından taviz vermemeli. Kafanda netleşmeden geri dönmek yerine, kendi mutluluğunu önceliğe almayı düşünmelisin. 🌟❤️ Yine de en iyi kararı sen verirsin, dikkatlice değerlendir.