Kız arkadaşım izin vermediğim halde saçlarını kısa kestirmiş ona ne tepki vermeliyim?
Ona bağır
Bir daha izinsiz bir şey yapmaması gerektiğini söyle
2 Gün konuşma
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bak ne yap biliyo musun ; ilk olarak kafasından aşağı kezzap dok daha sonra al eline sopayi vur Allah vur. Haa acıma sakin aglarsa falan sakinn. Daha sonra bunu kapat bir odaya kilitle odasini kalsın orda yemek içecek falan da verme. Görsün gününü.. Kim ki o senden izinsiz saçını kestiriyor degil mi? Kim ki o? Değil mi?
O kadarına da karışma kızın kendi saçı. Kızlar ya mutlu olmak için ya bakımlı gözükmesi için ya da o saçtan canı sıkıldığı için saç kestirir. Genel şeylerdir bunlar. Bu kadarına karışma. Zaten o saç tekrar uzayacak.
bundan sonra istediğini yapabilirsin
bana bişe danışmaya gerek yok
ben kimim ki?
de buna psikolojik baskı denir.
seviyorsa çok üzülür çok özür diler
Kesinlikle cok iyi cevap madem oyle kendi bildigini yapicak o halde sevgilisine bir sey danismiycak
aşkım özür dilerim dicek bir daha danışmadan hiç bişe yapmam dicek
ammmaaaaa
yine yapacak maalesef
ve teşekkürler
@gokkusagiikibessekiz
Rica ederim =) yani kesinlikle tekrar yapar ya sevgilim istemiyo diye ben kestirmiyorum mesela
çünkü kadının süsü saçlarıdır yukarıdaki arkadaşların dediği gibi SADECE sevgilisi olabilir ama o an onu seviyor. sadece ona güzel görünmesi lazım. eğer sevgilisi onu kısa saçlı istemiyosa kestirmemeli.
@gokkusagiikibessekiz
@ençirkinigüzellerin
@Evde_Tek_Başına_
@Askin_Atesi
@tekyapraklipapatya
@VickiBaybe
@biseydicemmm?
Hayret biseysin sevgilin kapali olsaydi napacaktin acaba merak ediyorum
Hayir arkadasim herkesin kendi öz iradesi var
kapanacak seneye zaten. işte o zaman karışmam saçına.
ama evlenince karışırım.
@Askin_Atesi
üstteki yazdığım şeyi oku
@Evde_Tek_Başına_
@biseydicemmm kardeş sevgilisi sorması gere belki ama küsmek ne abi bu kadar sahibi gibi olmak niye? Siz saçınızı kestirirken bizemi soruyorsunu?
bizim ki sizinkiyle aynı değil en geç 2 haftaya uzuyo bizimki sizinki öylemi
ayrıca küs falan da demedim ben
@Evde_Tek_Başına_
o benim sevgilimse benim sözünü dinlemesi gerekmez mi?
@ençirkinigüzellerin
Bunlar büyütülecek konu değil. Ben olsm sorardım ama fazla karışmakta iyi değil. Saygılarımla..@biseydicemmm
yoooo zaten aşırı büyütmem olan olmuş zaten geri gelemez saçları ama en azından tepkimi ölçmüş olur.
@Evde_Tek_Başına_
Sorulmasından yanayım fakat sahibi gibi her şeyide anlatmaya gerek yok diye düşünüyor. Saçı yakiştıysa yüzüne ne biliyim sorun olmazda biz keklendik galiba
eğer hoşuma gitmişse ne ala lafım olmaz
bu böyle biline
@Evde_Tek_Başına_
Paulo Coelho nun Zahir adlı kitabını okuyarak bakış açını biraz genişlete bilirsin, özgür bırak kızı.
Cevap
8Cevap
sanane kardesim ister keser ister kesmez onun saci sonucta, sevgilisi olabilirsin ama sahibi degilsin.
Kız arkadaşın dediğin gibi karın değil. Seviyosun diye sahibi değilsin. Hakkınız yok bağırıp çağırmaya. Bilemedin döv istersen saçmalığa gel. !
Onun saçına karışmaya hakkın yok. Sadece sevgilisiniz. Evli çiftler bile birbirleri üzerinde bu kadar söz sahibi değildir.
Aaaa bak sen şu utanmaza sen kestirme dedin o da kestirmiş mi? Kesin nefes alma da demissindir almıştır! Ayıp...
bence ayrıl kendine laik birisini bul kızda kurtulsun senden
Oyle bir hataya ben de dusmustum uzun yillar once yakisicak sanmistim ama olmamisti :D uzar ama yani cok gerilmeyin bence bu konu yuzunden
Sanaki sacından kızın kızın yerinde olsam sen benim sacıma karıstıgın an biterdi
pardonda kendi saçı için senden mi izin alıcak nasıl mtluysa öyle kesitirir sana düşen saygı duyma.
vay arkadaş artık saç kestirmelere de karışıyor sevgililer
ilk defa bir sorunun troll olmasını ciddi ciddi diliyorum...
Onun mutlu olmasını istiyorsan sakin bağırma kadınlar çok hassastır ve istedikleri şeyleri yaptıklarında mutlu olurlar.
Önce bir kafa at, sonra tekme tokat döv :)))) Daha neler yaaaaaa :))
Bir daha izinsiz bir şey yapmaması gerektiğini söyle
Niye izin vermiyorsun kendi saclari degil mi
Tesekkürler
Odasına yolla sen izin verene kadarda çıkmasın
sevıyorsan bagırma sac sactır zararımı var sana?
Sanane be kendi saçı snden izin mi isticek gerzek
İstediğini yapar sana mı soracak
Kız sana mi sorcakti sacinida
soracak tabi
A büyük
senin için farketmez boşver sen
Onun sahibimisin ne haddine
Bence saygı duymalisin kizin sacindan sanane
Döv ayril böyle sevgili mi olur.
Vay be
Sana ne pardon?
sevgilisi ne demek sanane