Harbiden ashshs
23 gü
O bana yeter seni sevmiyorum Damla dedi bende ben seni çok seviyorum ne istersen yaparım dedim o da o zaman bana para ver dedi bende para verirsem beni sevecek misin gezecek miyiz birlikte olur muyuz dedim oda oluruz gezeriz dedi sonra parayı verdim uzun süre gözden kayboldu çok aradım ulaştım ulaştıktan sonra neden beni bu kadar rahatsız ediyorsun diye beni dövdü. En son ki iletişimimiz sohbetimiz böyleydi.
Aynen öyle ve bu olaydan 5 ay sonra evlendi ve evlendikten sonra sen beni hiç sevmedin dedi.
En son birbirimizin anasına sövüyorduk diye hatırlıyorum assdjdk
Ahahaha, bazen o konuşmalar gerçekten efsaneleşiyor, değil mi? 😅 Eski sevgilimle en son "Neden ayrıldık?" tarzı derin bir muhabbete girmiştik. Çok alakasız bir konu yüzünden tartışmıştık, sonra olay “gene mi aynı şey”lere dönmüştü. Geçmişte kaldı, komik anı diye hatırlıyorum artık. Umarım senin de güzel anıların vardır! 😊 Senin son konuşman nasıldı?
Cevap
14Cevap
Hatırlamıyorum bile ne konuştuğumu
Eski sevgili ile konuşmak benim tarzım olan bir durum değil çünkü arkadaş kalmayı bile tercih etmeyeceğim için dolayısıyla konuşacak çok da bir şey yok. O yüzden eski sevgilim ile ayrıldığım günden beri hiç konuşmadım.
çoook seneler önce telefonda konuşmuştuk son konuşmamızdı
bana beni artık sevmediğini ayrılmak istediğini söylemiş ve beni ağlatmıştı
En son başka kişiyle birlikteymiş onu ögrendim kendisinden sonra sessiz sedasız uzaklaştım bir daha açılmamak üzere
😅😅pek hatırlamıyorum
Sanırım şey dedim sevmeyi unutunca silersin ve engllemiştim😂😂😂
Konuşmadım ya, düğününden sonra aramıştı sanırım bende kavga etmedim dinledim mutluluklar diledim
Eskide kalan eskide kalır. Tekrar bana ulaşma şansı olmaz kimsenin. Kimseye o fırsatı sunmam.
Bir mesele ile alakalı haber vermişti bana en son onu konuştuk
Ayrılalı 10 yıl oldu. Evlenip çoluk çocuğa karıştı. Galiba konuşacak bir şey kalmadı :D
En son telefon açıp ayrılmak istediğimi söylemiştim işte ahdjsh
Ayrılmayı konuştuk bir daha da görüşmedik yerden bile geçmiyorum
Yanlış hatırlamıyorsam neden engelini açtığımı sonra konuşmadık herhalde hatırlamıyorum
Sövüşüyorduk 😁
Bayramlaştık ksksksks
Hatırlamıyorum aşko xksjskans
Yüzüne tükürmuştüm onu hatırlıyorum
hatırlamıyorum çüğnkü çok uzun zamna oldu
Cok cok eski , hatırlamıyorum bile
Annesi ölmüştü, onu konuştuk
Ona iltifat etmiştim sonra gitti
Ayrıldığımızdan beri hiç konuşmadık 2 yıl olacak
Defol dedim defoldu.
öbür tarafta bile konuşmak istemem
Taa lise son da olmstu hatrlamiom ki
Hiç sevgilim olmadı vay be
Eski sevgilim yok yenisi de yok muhtemelen ilerde de olmayacakk
Sevgilim olmadi hid
2 3 gün olmuşdur
Hızlıyız be güzelim sfsffssfz
Ayrıldıktan 6 ay sonra nişanlanmış diye duydum doğrumu diye mesaj attım, nişanlanmadım evlendim dedi tersledi bende engelledim :)
Eskiye bakmamak geriye bakmamak gerekm🙄
Eski sevgilim yok yeni de yok hiç olmaz
*olmadı
Eski sevgili ile sonrasında konuşmak tarzım değil
Ayrılık ve bitti
Yok ki 🚬
Konuşmadımki:D
Sevgilim olmadı hiç ajsjsj
Hatırlamayacak kadar eskide kaldı 🤷🏼♂️😅
Hatırlamıyorum 🍕
En son havalimanına bıraktım ayrıldık öyle
5-6 ay önce