Kızlar merhaba, direkt konuya giriyorum.
Ben yaşadığım yerden İstanbula kendime yeni bir hayat kurmak için taşındım. iş bulana kadar part time işlere gittim. daha sonrasında başvuru yaptığım bir yer beni aradı ve görüşmeye gittim. bir beyefndi ile görüştüm. aklımda sadece işe alınmak vardı yoksa kiramı veremezdim iş bulmam lazımdı. görüşme bittikten sonra ben size dönüş yapacağım dedi patron. Aradan iki gün geçti ve beni aradı. ikinci bir görüşme için gittiğimi düşündüm. benimle bir konu konusmak istediğini söyledi. ben de ingilizcemin zayıf olmasından dolayı işe alınmayacağımı falan düşündüm ve sandım ki bunu konuşacak. Ve bana beni tanımak istediğini, daha önce hayatına benim gibi mücadeleci bi insan girmediğini (ben bi şirket açıp kapattım ve çeşitli girişimler yaptım CV de onlar yazıyordu) ve onun da benim geçtiğim yollardan geçtiğini falan anlattı. fakat ben kabul etmedim açıkçası tedirgin de oldum. ama çok nazikti ve asla o sapık tarzda insan hissiyatı yoktu. ve beni işe aldı
aradan 6 ay geçti ve ben bu süreçte onu tanımaya çalıştım. aramızda asla ve asla patron işçi dışında bir şey olmadı konuşma dahi yaşanmadı. Bu sefer ben bir adım attım. kendimden emin bir şekilde. bu 6 aylık süreçte ise o eski sevgilisi ile barışmış fakat ben adım attığım zamanlarda ise ayrılık yaşamışlar ve artık tamamen bitme derecesine gelmiş. biz görünmeye başladık. çok hızlı gelişti öok kibar davrandı fakat benim aklımda hep öteki kız vardı bu yüzden ona enerjim çok pasif yansıdı yan yana iken hep bunu düşündüm hep gülmeye çalışsam da yaydığım enerji hep kötü oldu. ve bu da bunu fark etti. oturup konustuk ve benimle takılmalık olarak iletişim kurmak istemediğini gerçekten bir yola girmek istediğini açıkladı fakat biraz daha zaman lazım dedi. ara vermek daha iyi olacak dedi ( görüşmeye başlayalı 3. haftasında dedi bunu) ben de taöam dedim.
Bana bir şeyler alıyor sabahları günaydın yazıyor benimle ilgileniyor. kuaföre gönderiyor, bende gördüğü maddesel bir eksikliği tamamlamaya çalışıyor. mesela en son bana Dyson saç şekillendirici teklif etti. Benim kafamı karıştıran kısım ise şu. benim bu yaşıma kadar hiçbir sevgilim bana bir kuru gül dahi almadı. ama bu alıyor. fakat ben hala eski sevgilisi ile konuştuğunu düşünüyorum. hala daha bir telefon konuşması dönüyor ortada ve ofiste iken ben duymayayım diye de aşşağı bahçeye iniyor konuşmaya. yoksa asla başkası ile konuşma yaparken inmez. hatta ben buna ilişki adımı atmadan önce bu sevgilisi ile ofiste konuşurken çok duydum telefonda. ama bu sefer ben varım diye aşağı kata iniyor. ben bilmiyorum kızlar kafam çok karışık, gerçekten düzgn bir insan olduğunu düşünüyorum. fakat bu mesele beni yoruyor. ve yapmalıyım. hiçbir şekilde karar veremiyorum. bana sürekli yatırım yapıyor ve karşısında hiçbir şey istemiyor benden. bazen de acaba bana acıyor da hayır mı yapmaya çalışıyor diye düşünüyorum artık
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer