Dışarda sokakta boyu kısa olup da sevgilisi olan bir sürü çift gördüm üstelik gayet de yakışıyorlar yani anlaşabildikten sonra boy cidden önemli bir faktör oluyor mu? Yoksa çok mu abartiliyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılHayatta temel kriteri ya da tek ölçüsü dış görünüş ya da para olan bir kadın, sizi seçse bile ondan hayır gelmez zaten s.. tır edin onu. Onların bir çizgisi duruşu, sadakati, vefası olmaz çünkü.
Yakışıklının da, boylunun da, zenginin de alternatifi vardır. Lakin karakterin, şahsiyetin, mertliğin, adamlığın ve insanlığın muadili yoktur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBoyun aşkla bir alakası yoktur.❗❗❗
Bu cümleyi kaç kere yazdım bilmiyorum, yakında pankart açıcam ya🤦♀️😭😭😭
Boyun aşkla bir alakası yoktur. 🔊
Boya göre sevgili seçen kuzum.❗334 Yorumla- 1 yıl
*Boya göre sevgili seçen kuzum. t. u. r.
- 1 yıl
*0çtur
- 1 yıl
Sansürleyedebilsem bi🤣🤣🤣
- 1 yıl
Bunu diyen kızın sevgilisinin boyu kaç acaba?
- 1 yıl
175 🖐👊 kapak
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 - 1 yıl
Bende 170'im 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Yalan söylemediğini nereden bileyim
- 1 yıl
Neyin kapağı anlamadım bide neden bu kadar vurguladın aşk boya göre olmuyor zaten ama şuanki sevgilisi olanların en az %90 ı aşk değil
- 1 yıl
@Karakamyon
Yemin ederim ki yalan söylemiyorum.
Nasıl kanıtlıyım ya? - 1 yıl
@Adinisenkoy43
Dalga geçti benle seninki uzundur diye 175 diyince kapak olmuş oluyor işte.
İnsanlar boya bakıyor diye vurguladım.
Onlar beni ilgilendirmez. Ben aşığım kocama o da bana aşık. - 1 yıl
@türk5561
🤣🤣🤣reddetmedim ki 170'lik sevgilim de oldu.
Bilip bilmeden konuşmayın.
Ben boya bakmam adamlığına sevgisine bakarım. - 1 yıl
Tamam ben aksini iddia etmedimde 175 kısa değil 😅 170 de kısa sayılmaz zaten
- 1 yıl
@Adinisenkoy43
Evet öyle zaten - 1 yıl
@türk5561
🤣🤣🤣sevgili olduk. Bilip bilmeden konuşma. - 1 yıl
@türk5561 170 kısa mı kanka nasıl nir hayal dünyan var acaba ortalama 175 dir maksimum oda dün taşınırken tüm adanayı gezdim nerdeyse 163 felanım
- 1 yıl
Kısa değil zaten uzun. 180lik 190lıklara oranla dedik biz yoksa 170 uzun.
- 1 yıl
Keşke 175 olaydım ya en azından takıntı yapmazdım
- 1 yıl
boş ver ya
- 1 yıl
Deniyorum knk cildimde kötü durumda bide oda ayrı bir sorun
- 1 yıl
Boyunu sev cilt zaten düzeltilebilir bir şey.
- 1 yıl
Helal olsun ayakta alkışlanacak kadınlardan birisin 👏👏👏
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 kızlar için 1.80 in aşağısı kısadır. Ayrıca ortalama 1.77
- 1 yıl
@AsLaz_RüYam
Teşekkürler ☺☺☺ - 1 yıl
@türk5561
Ben aşka göre sevgili seçerim paraya göre değil.
Hayır zengin falan değildi. Fırında çalışıyordu. - 1 yıl
@türk5561
Bana göre cinsiyet farketmeksizin bir insanın boyu 160 altıysa kısadır,160-170 arası normaldir,170-185 arası uzun,185-195 arası çok uzundur ve 195+ ultra uzundur. - 1 yıl
Kızların boyları fazla göze batmıyor kız oldukları için normal karşılanıyor ama erkek olunca en büyük bicepsler en uzun boy onda olmalı :D tabi sen öyle diyen kızlardan değilsin ama bu sitedeki hatta dünyanın çoğu yerindeki kızların boy takıntıları var ben 155 kız ile ondan sadece 5-6 bilemedin 7 cm uzun olan bir erkek görmüştüm gayette yakışıyorlardı herkes onları "harika çift" olarak görüyordu.
- 1 yıl
Dediğin gibi sadece bir takıntı ve takıntılar normal değildir... Psikolojide böyle söyler...
Onlar sadece gelişen teknolojik çağın ortaya çıkardığı ve izlettiği süs bebeklerinin (oyuncu, model vs.) hayranları yani aşk onlar için görselden oluşan ve oynadıktan sonra sıkılıp kenara attıkları bir süs bebeğinden (sevgililerinden bahsediyorum) başka bir şey değil. Her küçük kız çocuğunun vitrinde yeni bir oyuncak bebek gördüğünde onu almak istemesi ile onların aşka bakış açısı aynı çünkü onlar sadece görselliğine baktılar ve o bebeği beğendiler, aldılar ama bir gün vitrinde daha çok beğendikleri bir bebek olduğunda eskisinin onlar için bir değeri kalmıyor ve kenara atılıyor. Yani onların ki aşk falan değil, gerçek aşk bu değil. Onlar sadece zeka olgunluğuna tam olarak ulaşamamış küçük kız çocukları. - 1 yıl
@türk5561 Hayır ya ne alaka Allah aşkına. Sevgili arayan birisi olmadım hiç bu zamana kadar. Hepsi bana teklif etti eğer bir şey hissediyorsam kabul ettim. Bu kadar...
- 1 yıl
@türk5561
Hayır ya ne alaka Allah aşkına. Ben boya posa göre erkek seçmiyorum. Sırf uzun boylu diye sevmediğim birine gidip de sevgililik teklifi etmem.
Gizli Üye(25-29)1 yılboy olarak sanal real pek sorun yaşamadım aşırı kısaysa problem tabi ben 174 genel olarak seks için olunca yaklaşım yol veriyorum bir insan evladı yok ki önde ki sopa için değilde koca adayı gördüğü için yanaşsın bize tek derdi ihtiyaç gidermek oluyor öyleside bize ters
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende bi ara anlam veremiyordum. Ama şöyle geriye ve ana baktığımda 1.90 arkadaşlarım mutsuz ve ilişkisi yok. Benim boyum 1.70 tr ortalaması ama bana göre kısa. Fakat onlardan daha fazla tecrübe ve mutluluk içeren ilişkilerim olmuş.
01 Yorumla- 1 yıl
170 çok sorun değil bence onun altında başlıyor gerçek problem
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u 1 yılkısa erkeklerin parası varsa olur anca
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınları paragoz erkeklerı dıs gorunus bazlı degerlendırenler yuzunden boyle dusunuluyo. Gayette kısalarında sevgılısı var cok parası olmayanında ıs gunun sonunda karakterde anlasmakta sadakatte bıtıyo. Sadece boyu kısa dıye reddedılen bırı tarafından reddedılır dıgerı kabul eder sorun karakterınde de varsa boyu bahanesı olur.
38 Yorumla
Soran1 yılEvet bu çok güzeldi 👏👏
- 1 yıl
Kısa boylunun karakterine bakıyorsunuz sanki yalancılar
- 1 yıl
@kafkass31 Boş yapıyorsun
- 1 yıl
@kafkass31 boş yapmaya devam ediyorsun dediğim şeyden kısa olduğum için kendimi ezik gördüğümü çıkarıyorsan sen m4l oğlu m4lın tekisin demektir
1 yılKızlarla konuşmaya bile çekinen özgüvensiz adamlar kalkmış yok kadın şöyle seviyor böyle seviyor diyor.
İlla uzun seven de olur kısa da. Sen kızı eglendirmesini bilirsen, sohbetin sıkıcı olmazsa birçok kızın ilgisini çekersin, uzun boy diyen kızın bile kafasını karıştırabilirsin davranislarinla.
663 Yorumla- 1 yıl
Boş yapıyorsun tuzu kuru uzun boylunun tekisin kısa adam senin dediklerini yapsa da anca arkadaş meteryali oluyor ayrıca kızı eğlendirmeyi bilmek ne mk verecekleri b0klu 4m sırf onun için niye maskot olalım
- 1 yıl
@Karakamyon kedi uzanamadigi ciğere mundar dermis, geliştir kendini, kalıp yargılarindan sıyrıl.
- 1 yıl
Tamam karıları ilah edinen arkadaş :d dediklerim gerçek bize verdikleri tek şey 4mları
- 1 yıl
Doğru. Benden kısa olsa da bu özelliklere sahip olup ilgimi çeken oğlanlar olmuştu.
- 1 yıl
@rekreasyonistt Sonra noldu sevgili oldun mu?
- 1 yıl
İkidir sana yazmıyorken lafa atlıyorsun. Uzaklaş.
- 1 yıl
@rekreasyonistt soruma cevap ver önce
- 1 yıl
Hastayım seni çekemem. Yüzüne hapşırırım la bak git dedim.
- 1 yıl
@KaraKamyon
Sen bu kafayla çingenenin âmına bile ulaşamazsın - 1 yıl
@engelsizkafaaağ kes karı yalakası abaza herifler bir yerini kaldırmış ama gerçekler bu
- 1 yıl
Bir gerçek daha var ezik olduğun ahahahahahhaha
- 1 yıl
@engelsizkafaaağ ok mutfak robotu
- 1 yıl
@karakamyon ya madem verecekleri tek şey kara pis şeyleri neden bu kadar ağlıyorsun kii jsjsj o beğenmediğin şeye ulaşamadığından senin karın ağrısı abicim senin gerçek hayatta evden dışarı çıkmayan sürekli mastürbasyon yapan biri olduğunu kanitlayamam ama eminim kxkzks
- 1 yıl
@Shiningdiamond Bir şeye ağladığım yok yorumlarda boş boş yalan atıyorsunuz onların cevaplarını veriyorum verecek cevabın olmadığı belii anca bana saldırarak üste çıkmaya çalışıyorsun :d para veya boyla satın alınan varlıklarsınız çok büyütmeyin kendinizi :d
- 1 yıl
@Karakamyon sen neden büyütüp korkuyorsun ki o zaman 😅😅
- 1 yıl
@Shiningdiamond Bir şeyi büyüttüğüm yok yazdıklarımdan onu çıkarıyorsan aklen eksiksin demektir :d
- 1 yıl
@rekreasyonistt onlarla en fazla kanka olmuşsundur ama asla sevgili olmamışsındır.
- 1 yıl
İkinizde kısa ve boşsunuz o evinizden çıkıp sosyalleşseniz ikinizde sevgili bulabilirsiniz boya bakanlar olduğu gibi bakmayanlarda var.
- 1 yıl
@Leo03 Bir mutfak robotu daha ağlamış
- 1 yıl
Şu kısa incellerde genelde öfkelenip öfkelenip kadın düşmanı oluyorlar 😆😆😆
- 1 yıl
@engelsizkafaaağ Sonra da sizi anıtsayaca yolluyorlar xd
- 1 yıl
Hanımlar, şu kompleksli tipler cevabınıza değmezler. Benim gibi takın engeli geçin derim.
- 1 yıl
@rekreasyonistt aynen hem siz kısa erkekleri yalnızlığa mahkum edin erkekten saymayin sonra kompleksli yok ya k4hpe k4ncık
- 1 yıl
@rekreasyonistt haklısın..
- 1 yıl
@Leo03 tamam obje çok domaldın bulaşık yıkamaya dönebilirsin
- 1 yıl
@Leo03 4nanın 4mında yaşamış
- 1 yıl
@Leo03 doğru 👍🏻
- 1 yıl
@Leo03 puhahahah parayla satın alınan varliksiniz size ulaşmak zor değil 🤣 zencilere bile veriyorsunuz
- 1 yıl
@Karakamyon sen az daha d0mal skyim kafan yerine gelsin p1ç seni 0bjesin işte kudurma git kerhaneye staın alayım seni ucuz malın alıcısı çok olur orsb seni embesil parayla satılan sen ve annen gibi hayat embesilleridir. istediklerine verirler sana mı soracaklar ister zenciye ister italyana ister çekiklere
- 1 yıl
@Leo03 kuduran sensin yalnız
- 1 yıl
@Leo03 tamam ağzına verecem domalma bu kadar
- 1 yıl
@Leo03 seni çok sktim paran komidinin üstünde çıkabilirsin
- 1 yıl
@Leo03 yalana bak taş gibi kızlar 1.70 erkekle çıkıyormuş 🤣 1.70 leri erkekten bile saymıyorsunuz siz 1.50 olanlarınız dahil
- 1 yıl
Kesinlikle özgüvenli erkek 1:0 öndedir.
- 1 yıl
@KaranlıkMYHEART boyu kısaysa anında gözünüzden düşer
- 1 yıl
@brutallifes56 karakter de ve zeka da önemli. Konuşmayı bilmeli. Yavru kedi gibi bakmamalı.
- 1 yıl
@KaranlıkMYHEART sadece uzun boylularım bu özelliklerine bakıyorsunuz kısa erkekleri en baştan eliyorsunuz 1.50 lik kızlar dahil
- 1 yıl
@brutallifes56 peki
- 1 yıl
@KaranlıkMYHEART dediklerim doğru olduğu için yalanlayamıyorsun bile
- 1 yıl
@brutallifes56 nerede benim uzun boylu alyazmalım nxjjxjx
- 1 yıl
@KaranlıkMYHEART maks k*z zekası
- 1 yıl
@brutallifes56 git başka yerde ağla.
- 1 yıl
@Blanke o onun sorunu.
- 1 yıl
@Leo03 ups😂😂
- 1 yıl
@Leo03 de ayrı woman☕
- 1 yıl
Olum neler olmuş burada la patlamış mısır alıp geliyorum yorumları okumaya sjnsjssjs 5 inci dünya savaşı çıkmış boy yüzünden oha :DD
- 1 yıl
@AsLaz_RüYam jdjdjjd bende yorumlara yetişemedim. Sırf merakımdan bakıyorum kxjjx
Çünkü genelleme yapılıyor. Bazı kadınlar erkekde boya takılıyor. Diğer kadınlar ise boya takılmadıkları için kısa erkek sevgili buluyorlar. Toplum olarak bayılıyoruz genelleme yapmaya Allah her bireyi farklı yaratmış. Kardeş kardeşe bile benzemezken nasıl bütün kadınlar ya da erkekler olarak genelleme yapılır ki anlamış değilim.
31 Yorumla- 1 yıl
en mantıklı yorum gel şu kahrolası mersine burdada aynı kafa yapısı insanlar ofislerim burada olmasa 2 dk durmam
Ya bu boya takılma mevzusu cuce kizlarin erkekler 190 olmali diye kendilerini baskasi üzerinden tamamlama ihtiyaci duymaları ve diger kizlarin da begenmediklerini boy bahanesiyle uzaklastirmasiyla doğdu aslında hiç böyle bi sorun yok kadınlar sevince boya takılmaz
226 Yorumla- 1 yıl
Boy bahanesi ile uzaklaştırma diye bir şey yok beğenmeme sebebi boy tamamen o kadar bahane sunacak şey varken niye boyu kullansın? Sevince boya takılmaz falan da fasa fiso sevgili olduğunuz erkeklerin boyları ortada hanginize sorsak sevgilim 1.80 1.90 diyor
- 1 yıl
Aynen öyle. Genelde bu ya kompleks ya da bahane dolayısıyla söyleniyor. Harika tespit 🤝🏻 👏🏻
- 1 yıl
@rekreasyonistt bahane falan değil o adamları boyu kısa diye beğenmiyorsunuz direkt bahane olsa sunulacak bir sürü bahane var boy ne alaka
- 1 yıl
@melinai o zaman siz de biz sevince boya takmıyoruz demeyin bir de nedense hep kısaları red ediyorsunuz uzunları red ettiğiniz yok?
- 1 yıl
@melinai gayet de uzun diye evet deniyor onlara her uzun çok mu iyi sanki etraf uzun boylu diye karaktersiz erkeklerle sevgili olanlarla dolu kısa erkeğin ağzı laf yapınca da sevgili değil kanka oluyorsunuz
- 1 yıl
@melinai 1.80 altı size göre cüce diye geçiyor diye biliyorum
- 1 yıl
@melinai kızlara göre öyle ama özellikle de 1.50 1.55 kızlara göre ben kısayım bari yanımdaki uzun olsun kafasındalar
- 1 yıl
@melinai onlar da 1.80 altı birinin yanında topuklu giyemem diyor
- 1 yıl
@melinai bahane ile alakası yok direkt boy yüzünden istemiyorlar 1.50 kız ben kısayım bari yanımdaki erkek uzun boylu olsun çocuğum uzun olsun istiyorum diyor 1.65 kız ben kısa değilim en az 1.80 isterim diyor 1.70 kızlar da ben uzunum sevgilim de uzun olmalı diyor hiçbiri istemiyor yanında 1.80 den kısa erkeği
- 1 yıl
@melinai sanmıyorum ne kadar 170 175 arkadaşım varsa hiçbirinin sevgilisi yok hepsi de boy yüzünden red yediler isteyen olsa bu kadar arkadaşımdan birine denk gelirdi
- 1 yıl
@Karakamyon baya da eziklik kompleksine girmişsin be abicim. Azıcık kendini gelistir ağzın bı iki laf yapsın ya da zeki isen onu göster ki insanların seni sevme sebebi olsun. Çok vasıfsız ve ezik görünüyorsun böyle görünerek. Hiçbir kadın bu kadar ezik ozguvensiz birini istemez bundan emin ol
- 1 yıl
@Shiningdiamond Yazdıklarım şeylerin bunlarla alakası yok gayet de olan şeyleri demişim slakca manipülasyonlar yapmanla gerçekler değişmiyor
- 1 yıl
@Karakamyon eziklerle fazla muhattap olmuyorum canım ben diyeceğimi dedim sana babayss
- 1 yıl
@Shiningdiamond Ezikten başka kelime bilmeyen senden olur gibi bb mutfak robotu
- 1 yıl
@Karakamyon herkes sana bunu diyorsa düşün derim
- 1 yıl
@Shiningdiamond Aklen eksik canlılarsınız tek bildiğiniz kelime ezik beni etkilemez hadi ikile şimdi çok boş yaptın
- 1 yıl
@rekreasyonistt harika tespit dedi ve 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti
- 1 yıl
@Shiningdiamond geçmişte gayet özgüvenli ve ağzı laf yapan birisiydim. Ama bir kıza yazmamla red yemem aynı anda oluyordu. Hiçbir kız 1.80 den kısa erkek istemez.
Gizli Üye(30-35)1 yılBence böyle konusunda takıntısı olan bir tek kısa kızlar var 😅 uzun boylu kızların aman aman illa şu kadar uzun olsun dediğini görmedim. Kısa kizlae kompleksli olduğu için gidip gelip burada boy sorusu açıyor. Bu boy sorusunu da bence kısa biri açtı. Sen kısasın dimi? Vala uzun kızların ve uzun erkeklerin hiç takıntısı yok. Sevgi saygı varsa tamam diyorlar. Herkes bence cevabı kendinde aramalı :)
033 Yorumla- 1 yıl
Kısa erkeğin boyunu takmasında anormal bir şey yok adam boyu yüzünden yalnız kalıyor kısalıkla alakası yok kızlar uzun boylu erkekleri istemese bu sefer onlar takıntılı olurdu
Cevap sahibi1 yılYoo seven var. Benim üniversiteden erkek arkadaşım 177 boyu ve fıstık gibi boyu 174 olan kızla evlendi. Yani kız evlenmek için kırk takla attı. Ha bir de onun için kavga eden kızları saymıyorum bile. Kızlar 178 boyundaki erkek için hatta kardeşler bile ne kavgalar etti ben biliyorum.
Cevap sahibi1 yıl177 boyu.
- 1 yıl
Kız bulabilen erkekler en düşük o civarlarda oluyor zaten 1.75 1.70 ler erkek sınıfında değil zaten
Cevap sahibi1 yılO zaman sana diğer erkek arkadaşımdan bahsedeyim. Evet ben şekilci olduğum için onu boyundan dolayı geri çevirdim. Ama ben burada sorunu kendimde görüyorum. Ben şişman değilim ama bizim aile çok heybetli ve çok alaycı. Bak benim boyum 175 arkadaşımın 170ti. Ben boy nedeniyle geri çevirdim. Ama ben heybetli olmasam tamam derdim. Bir de annem ömür boyu garantili alaycı olur ve beni manipule eder. Ben annemin etkisinde çok kalıyorum. Bizim ailede bir tek annem kısa boyu 156. Yani biz anneme çekmedik. Neyse bu boy konusunda da bir tek annem kompleksli. Çok net söylüyorum. Annemin sivri dili olmasa ben belki o arkadaşımla ciddi bir şeyler dusunebilirdim. Neyse konu dağılmasın. Ben bu 170 boyunda olan arkadaşımın yanında hep kendi boylarımda kızlar gördüm. Hatta bizzat sınıf arkadaşım boyu benimle aynı üniversitede nolur onu bana ayarla diye yalvardı. Ben kız kardeşlerimle de bazen konuşuyorum. Onlar da hep annemden şikayetçi. Hepimiz de itiraf ettik. Annemizin sözlerinden etkileniyoruz. Damatlar hepsi uzun. Şimdi de benden uzun damat istiyorlar. Ha var mı var. Yanlış anlama ben daha önce yine yorum yaptım. Şunu dedim. Benim boyum 150 ya da 150olsa ben gerçekten o kadar uzun birini aramam. Yanımda uzun dursun yanıma yakışsın yeter derim. Yine diyorum benim gibi uzun kızlar kolay kolay boyu dert etmiyor. Evet annemden etkileniyorum. Ama annemi kıstas almicam. Benim bir de çok fazla seçeneğim olduğu için. Ben boya takılmıyorum. Düzgün olsun yanıma yakışsın yeter. Bence seni isteyecek boyu kısa birçok kız çıkar karşına. İstersen boyu çok kısa olan kim var diye sor. Boyunuz kaç diye sor. Belki sana tamam diyecek biri çıkar. Ama işte sorun şu ki en çok kısa boylu kızlar uzun erkek arıyor. Çok saçma ama öyle. Belki de saçma değil. Diğer kızlara karşı güç gösterisi için yapıldığını da okudum dinledim mi öyle bir şeye denk geldim yani.
- 1 yıl
Kısa kızların daha çok uzun erkek istediğini kendin de söylüyorsun e o zaman bana senle olacak kısa kızlar var demen saçmalık bir de 1.70 arkadaşımın yanında benle aynı boyda kızlar gördüm demişsin hem onu diyip hem kısa kız bul diyerek kendinle çelişiyorsun artı boya bakan tek kız sen değilsin merak etme kızların hepsi senin gibi 1.50 lik kızlar dahil
- 1 yıl
Uzun kadınların kısa erkeklere kısa kız bakar hezeyanları kadar saçma bir şey yok anlayın şunu kısa kızlar uzun erkeklerle oluyor uzun erkekler de kısa kızları tercih ediyor uzun kızları değil şunu kabullenin boş boş kısa kız bul tavsiyesi vermeyin mk sıktınız
Cevap sahibi1 yılSen şunu anlamıyorsun. Benim sebebim annem. Ben kısa birini bulsam. Bak çok net söylüyorum annem o kişiye i*tihar ettirir. Ben ailem nedeniyle böyle düşünüyorum. Ha benim elimin altında 2 metreden tut kısaya her boy var bize damat olmak isteyen. Büyük ihtimal 190 üstü olanları değil 180 olanı seçeceğim. Sen şimdi diceksin 180 uzun. Benim için uzun değil. Senin gözünden bakacak olursam Benim boyumda biri için 180 kısa. Ben kendimle celismiyorum. Sen yukarıda yazdın ya 170 175 arasına bakmıyorlar filan. Ben o yüzden şansını dene dedim. Hatta başka bir örnek daha vereyim. Yine üniden benimle aynı boyda bir erkek vardı. Acayip yakışıklıydı ama. Bir gülümsemesi vardı hepimiz tutulurduk çocuğa. Şimdi senin gözünden Benim o çocuğa bakmamam gerekirdi. Ama baktım. Yine gelse yine bakarım. Bence bu soruları genel olarak bütün kızlara sormak yanlış. Direkt kısa kızlar neden uzun istiyor diye sormak lazım. Ben 150 olsam 190 suratına dahi bakmam. Kaldı ki ben 175boyumla bana gelen 2 metre adamların yanında kendimi aşırı kısa hissediyorum ve bu beni rahatsız ediyor. Arada 25cm var. Yani 150 kız 190 erkek 40 cm fark. Cidden ben bu kadar farkla yapamam. Zaten yanımda herhangi bir erkeğin heybetine ihtiyacım yok. Ben bir mekana girince zaten kadını erkeği herkes hep bana bakar. Yanımda 2 metre adam bile olsa 175 adam da olsa herkes bana bakar. Çünkü şimdikilerin aura aura diye ağzından düşürmediği o heybetin sözlükteki karşılığı benim. Yani bir de şunu dicem. Awk sen de kısasın diye sürekli kızlara sallıyorsun. Ne yapalım yani. Herkesin bir kaderi var. Yapabiliyosan boyunu uzat. Ben şansın artsın diye herkesin boyunu sor belki bulursun dedim. O kadar uzun erkek aramıyorum dedim. Kendimden kisaya niye bakayım. Sen istiyorsun ki sen kısasın diye bütün kızlar uzun erkekleri bırakıp dönüp sana baksın. Yok öyle bir dünya. Ha ayrıca sorduğun soruda madem kızlar boya takiliyor kısa erkeklerin nasıl sevgilisi oluyor demişsin. E sen de burada kendinle celisiyorsun.
- 1 yıl
Soruyu soran kişi ben değilim daha onun farkında değilsin baya zeka sorunun var senin ayrıca 1.50 kızlar 1.90 la olmasa da gidiyorlar 1.80 le oluyorlar gidip 1.75 adamla olmuyorlar senin çevrende de olan yoktur 1.50 kızlara bak kaçının sevgilisi 1.70 1.75 tir ben sana diyim 0 kısa boylu kızlar kısa erkeklere bakmıyorlar işte ne yapalım kafalarına silah mı dayayalım? Bir de ben ben kısayım kızlar bana gelsin de demedim boş boş laf çarpıtıyorsun
Cevap sahibi1 yılZeka sorunum yok. Dikkat sorunum var. Ama yorumlardan anlaşılacağı üzere senin de kompleksin var. Benim yorumuma geldin. Seni soru sahibi sandım. Çünkü o kadar irdelemedim. Gerçi dikkat etmem gerekiyor. Genelde benim yorumlara kompleksli tiplerin geldiğini hatırımda tutmaliyim.
- 1 yıl
Bir kompleks lafı ezberlemişsiniz herkese papağan gibi tekrarlayıp duruyorsunuz bu uzun kızlar kadar zekası düşük ve manipülecisi yok mk umarım tüm uzun erkekler kısa kızlarla olur da siz boşta kalıyorsunuz zaten öyle de oluyor etraf 1.50 kız 1.80 üstü erkek çifti dolu 🤣
Cevap sahibi1 yılVala tatlım benimki 192 boyunda. Hayatımda 190 altı erkeğe hiç bakmadım. Çünkü ben uzunum. Öyle tahta gibi de değilim. Yani kadın uzuvları büyük olan bir kadının yanına ben zaten 190dan kısa bir erkeği yakıştıramıyorum. Eğer sıska olsaydım oram buram küçük olsaydı belki 185 boyunda birine tamam derdim. Ama ben genetik olarak ne kadar kilo verirsem vereyim her yerimiz büyük. Çok şükür göbek yok. e bu kadar güzel fizik bu kadar uzun boy yani 190dan aşağısı yanıma yakışmaz. Zaten ailem de istemiyor. Kısa birini secersem ailem beni tefe koyar. Sana hak verdim ya. Evet kısa erkeklere bakılmaz. Çok çok haklısın.
Cevap sahibi1 yılBu arada 180 erkek uzun değil. onu da not edeyim. Hatta 183 185 erkek yine uzun değil. Bu da sana dert olsun :)
- 1 yıl
Hani 1.80 olan erkeği seçecektin 1.92 nereden çıktı 🤣 ilaçlarını al teyze hayal dünyasında geziyorsun
Cevap sahibi1 yılAy Vala kafam çok karışık. Biri çok zengin 180 biri 192 çok yakışıklı. İkisine de aklım gidiyor. Kısa boylu 180mi secsem uzun boylu 192mi. Hayal dünyası değil. Sizin kabul etmediğiniz gerçekler bunlar. Her uzun boylu kızın gerçekleri. 😈
Cevap sahibi1 yılHa bu arada seçme dediğim kısım. Evet 2kisiylw görüşüyorum. Seçme dediğim şey flört ya da sevgili olma durumu değil. Evlilik için karar verme aşamasındayım. Neyse ya çok uzatmicam. Normalde kisalarla muhatap olmuyorken sanalda neden bunu yapıyorum. Aptal kafam seni soru sahibi sandım teselli ediyordum. Dikkatsizligimin kurbanı oldum. Bir dahakine dikkat ederim. 🙂
- 1 yıl
Tamam teyze ilaçlarını al uyu sen 30 yaşına gelmişsin kızlığın kalmamış teyze olmuşsun uzun boylu kızların tek gerçeği kısa kızlara nolur uzun erkeklerle çıkmayın kısa erkeklerle çıkın uzun erkekler bize kalsın diye zirlamak 🤣
- 1 yıl
Aynen teyze öyle olmuştur ilaçlarını almayı unutma
Cevap sahibi1 yılSen kendini böyle mi avutuyorsun
E tamam öyle olsun. Güle güle 😃- 1 yıl
Evde kaldığını belli etme bu kadar uzun erkeksizlik başına vurmuş
Cevap sahibi1 yılHadi güle güle cüce 😎
- 1 yıl
Ne diyorsun benim teyzecem yok 🤣
Cevap sahibi1 yılOk. 🙂
- 1 yıl
Yazma teyze yazma dediklerin anlaşılmıyor
- 1 yıl
@Karakamyon Bununla hiç muhatap olma. Bu kız, akıl hastanesinden yazıyor bunları.
Gölgede kalmışın normalde gölgesi olmaz ama bu kız, dünyayı kendi olmayan gölgesinden ibaret sanıyor.
Bu kıza 2 aydır diyorum ki bak burada gizli profilden sallıyon. Çık gizliden pp resmini de koy. Anonim profiller gezme. Kendinle ilgili yaptığın güzellemeler ne kadar doğru değil bir görelim. 2 aydır pp resmi dâhi gösteremedi. - 1 yıl
@Karakamyon
""""Ben bir mekana girince zaten kadını erkeği herkes hep bana bakar. Yanımda 2 metre adam bile olsa 175 adam da olsa herkes bana bakar. Çünkü şimdikilerin aura aura diye ağzından düşürmediği o heybetin sözlükteki karşılığı benim. Yani bir de şunu dicem."""""
Bu cümleleri aklı başında olgun hiçbir insan kurmaz. Kendini bu kadar ilahlaştırmaz.
Sana tavsiyem kendi aklı olmayan yarım akıllı insanlardan akıl alma. Bir de utanmadan seni boyun üzerinden zorbalıyor. - 1 yıl
@Fikretin_İsyanı ablamız biraz kafayı yemiş sanırım 😅 hiçbir söylediği birbiriyle tutmuyor birde hakaret ediyor. "Normalde kisalarla muhatap olmuyorken sanalda neden bunu yapıyorum" düşün artık kısalara farklı ırktan insan gibi davranıyor
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 Aynen öyle. Yazdığı yorumları sayfa sayfa okudum. İlk sayfada yazdıkları son sayfa ile taban tabana zıt. İlk sayfada benim için boy önemli değil. Son sayfada da 1,90 aşağısının yüzüne bakmam diyor.
Bu tipik bir şizofren vakası. Ben 1 ay psikiyatri kliniğinde yattım. Şizofrenler aynen böyle. Şimdiki söylediği ile 5 dakika sonra söylediği birbirinin tersi... - 1 yıl
@Adinisenkoy43 Ben bu kızın nickini de biliyorum. Bu kızı engelledim ben. O da beni engelledi ama sorulara gizli üye olarak geliyor. Sürekli kendini övüyor. Kendini tanrıça zannediyor.
Kıza diyorum ki o kadar cihan güzeliysen pp resmini yayınla diyorum. 2 aydır pp resmi yayınlamadı. Bahanesi de şu. Resmin çalınmasından. Napacaksa millet onun kıytırık fotosunu. - 1 yıl
@Adinisenkoy43
***Resmin çalınmasından korkuyor. Napacaksa millet onun kıytırık fotosunu - 1 yıl
@Fikretin_İsyanı ya diyelim ki o kadar güzel olsun manken olsun harbiden deli sanırım
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 Valla abi burada profil resmini göstermeyen bir insanın nasıl bir dış görünüşe sahip olup olmadığına dair bir papatya falı açamayız ama yazı diline baktığımda oldukça ağır, kronik düzeyde psikolojik bir tıbbi vaka olduğu kesin bu arkadaşımızın. Geldiğimiz iki ayın sonunda ben rahatlıkla bu kanaate ulaşmış durumdayım.
Gizli Üye(30-35)1 yılBoya takılan kadınların derdi genellikle ilkel dürtüler, güç, hakimiyet gibi düşünceler… bunun yanında da diğer kadınlara karşı da üstünlük çabasına girmeleri… Kalan kısmı ise herkesin basmakalıp şeylere sahip olması gerektiğini düşünen kitle… Kadınları iyi tanıyacak kadar kendini geliştirmiş bir erkeksen boy değil işlev önem kazanıyor.
00 Yorumla
Herkesin partner seçiminde öncelikleri farklıdır. Boy, bazı kişiler için önemli olabilir, ancak karakter, uyum, anlayış gibi faktörler çoğu insan için daha belirleyicidir. Kısa erkekler de, bu tür özellikler sayesinde ilişkiler kurabilirler.13 Yorumla- 1 yıl
Npc misin
1 yılKalıplaşmış kavramların gerçeklik payı %30. Bu tarz kavramlar topluma aşılanarak denetlenir. Belli bir seviyeye geldikten sonra ters etki yapılır. Amaçlanan sonuç ise; toplumun değişkenlik oranını ölçmektir.
00 Yorumla
1 yılİlgiyi veren erkek.. kadını duygusal yönden doyuran.. farkındalığı yüksek her erkek kazanıyor.. bunu öğrenin artık..
38 Yorumla- 1 yıl
kesinlikle
- 1 yıl
@mahvoldumkine
Tabii canım. Onun için yazdığımız tüm kızlardan red yiyoruz - 1 yıl
bir kadın yazan her erkeğe cevap vermez zaten. malum başka bir şey diyorsunuz. konuştukça vs. karakteri biraz tanıyınca zaten anlar ilgiyi, farkındalığı
- 1 yıl
mahvoldumkine çok haklısın canım 👍
- 1 yıl
@mahvoldumkine onun için mi uzun boylu erkeklere kadınlar kendileri yazıyorlar.
- 1 yıl
Bütün bunlar olmadan yapamadan zaten kızlar erkekleri reddediyor. Bu erkekler ilgi gösterince kızlar bunaltıyorsun diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBenim boyum da uuzn değil oluyor kardeşim neden olmasın? Boy tek kriter olsaydı korkuluklar boş kalmazdı.
25 Yorumla- 1 yıl
Uzun değil dediğin 1.85 falansın herhalde :D
- 1 yıl
Resimdeki ben değilim ama o adam harbiden 1.85 😂
- 1 yıl
Tam tutturdun
- 1 yıl
Senin kaç
- 1 yıl
1. 72
1 yılkadınlarda da boy önemli erkekler de de aslında uzun boylu kadınlar uzun boylu erkekleri severler önemli ola boy , kilo ve güzelliktir ve tabi ki de ten rengidir
00 Yorumla
1 yılBenim benden kısa sevgilim de oldu zengin de değildi demek istediğim insan sevince boya tipe paraya bakmaz
15 Yorumla- 1 yıl
@türk5561 ne alaka ya bursunu erkek tanıdığım oldu ben olmadım boyum da uzun habere yorumama yanıt atıp duruyorsun yeter
- 1 yıl
@türk5561 o zamanda uzun erkek isteme hakkım olmaz der olurdum
- 1 yıl
@türk5561 ayrıca çevremde kisa olup 1.90 sevgilisi olan var neyin kafasindasin
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Kadınlar boya takılmaz, paraya takılır. Zengin ga*vatların yanlarındaki sırık mankenler de bunun en büyük kanıtıdır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Paraları oluyor, karizmalari oluyor, yüzleri gerçekten çok guzel olanlar olabiliyor, statü sahibi olabiyor
00 Yorumla
1 yılBu boya kısa kızlar takıyor onun haricinde önemi yok. Kız 1.55 diyor 1.70den aşağısı olmaz diyorlar yürü git dengine bak diyen yok tabii.
02 Yorumla- 1 yıl
Uzun ve ortalama kızlar da uzun erkek istiyor
1 yılİnstagram da gördüm kadın da 1.80 boy var neredeyse ama cüce adamla evlenmiş ( yabacı ) boy takıntısı sadece bizim ülkemizde var diye düşünüyorum
05 Yorumla- 1 yıl
Amerika kültüründen gelme boy takıntısı artık çoğu yerde var sosyal medyayla alakalı
- 1 yıl
@İsimsizk994
Batılı ülkelerde erkek nüfusu az ve erkeklerin bir kısmıda eşcinsel. O yüzden oradaki kadınlar bizdekiler kadar seçici değil ki yine de seçiciler. Orada da 1.80 altı erkek çok az olduğu için çoğu kadının sevgilileri 1.80 üzeri. - 1 yıl
Röportajları izlersen America'da bile en az 6 feet diyorlar yani boy takıntısı tüm dünyada var
- 1 yıl
@türk5561 1.66 falan olan bir erkekle sevgili olabilirim diyen kız görmedim yorumlarda en az 1.75 diyorlar bu boy ne için var Allah aşkına ya insanların ilişkilerini bozan bir pislik tüm dünya 2 metre olsaydi da herkes rahat etseydi
1 yılUzun erkeklere kısa kızlar, kısa erkeklere uzun kızlar düşüyor maalesef. Uzun insanlar olarak bu durumdan memnun değiliz...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü kadınlar tipe bakmaz. Mesleğe ve paraya daha doğrusu güce bakar. Erkekler tipe bakar.
16 Yorumla- 1 yıl
yo tipe bakmam. gte bakarım
- 1 yıl
@müzisyen1i ayni yere variyo zaten mk
- 1 yıl
@snaçkır0 Alakası yok. Zaten tipi aṣağı yukarı idare ederse bir erkeğin kadın için sorun oluṣturmaz. Erkek farklı. Her erkek en güzel kadın kimse onu ister ama çoğu erkek kendinin farkındadır yani eğer tipi yoksa ben bu tipimle böyle ṣöyle hatunu tavlayamam der ve elde edebildiği kadını tavlar onlarda ya eli yüzü idare eder tiplerdir ya da ortalamanın altıdır. Sende bu tiplere bakarak dersin ki yok ya erkekler o kadar çok tipe bakmaz aslında- ama asıl kadın bakmaz. Erkek elde edebileceği kadını ister daha realistdir kadın daha çok hayal dünyasında yaṣar yani o erkeği isterse dünyanın en yakıṣıklı canlısı olarak görebilir. Aradaki fark.
- 1 yıl
Yav ben niye bakıyorum o zaman? Cirkin erkeğin sadece parasına bakıyorlar baştan aşağıya yanlış biliyorsun güzel kızların çıktığı insanlar evet çirkin ama ne yakışıklılar var ohoo böyle genelleme yapamazsın yani herkesin tercihi ya yakışıklı erkek ya da tipsiz erkek erkekte bakabilir bu olamaz demiyorum zaten
1 yılBoy önemli kimse kusura bakmasin benden kisa biriyle takilmam
12 Yorumla- 1 yıl
1.85+ sevgilisinin kolundan boy önemli değil sevince boya bakmayız diye yalan atanlar kızlardansa senin gibi dürüstler daha iyi
Gizli Üye(45 üstü)1 yılFiziksel görünüm ilk anda çekim sağlar. Beraber aynı ortamda geçirilen zamanda farklı çekimler ön plana çıkar. Fiziginden etkilendiğimiz birini biraz tanıyınca soğumak çok olası bir durum.
00 YorumlaHerkes farklıdir. İnsanlarin genellemelerine göre yaşamayın
00 Yorumla
1 yılBoy bana göre önemli bir faktör en azından benden uzun olmalı
05 Yorumla- 1 yıl
180 diye bir tercihim yok sadece benden uzun olsun
- 1 yıl
Ne alakası var🙄
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet çok var öyle çift. Çevremde de var tuhaf da gelmiyor. Bu sitedekilerin lafına bakmıcan işte.
011 Yorumla- 1 yıl
@Neyebakacaktimbenn
Çevrendekiler kankadır en fazla.
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 soru sahibinin yazdığı gibi sevgililer, eşler..
- 1 yıl
@Neyebakacaktimbenn
Demek ki erkekler zengin
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 tabi hem kel hem fodul olmucak bi insan. Öyle kadını da erkekler istemez. Bi yerinden tutulması lazım 🤦🏻♀️
- 1 yıl
@Neyebakacaktimbenn
Yooo en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyor
Cevap sahibi1 yılYazsa nolacak ilişki olmadıktan sonra.
Cevap sahibi1 yılAbazanyuslar yazsa nolacak her kızı vermeye meraklı mı sanıyosunuz
Cevap sahibi1 yılÜffd neyse çok uzadı mevzu haydi 🖐️
Cevap sahibi1 yılYine de şunu söyliyim. Kısadır ama yüzü çok güzeldir yakışıklıdır bir albenisi vardır. Hiçbişey yoksa boy bahane. Bunu bilin yeter.
Gizli Üye(25-29)1 yılOnlar ya kardeştir ya da kankadır. Kızlar asla 1.80 den kısa erkeklerle sevgili olmazlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKarakterli biriyse kadını mutlu ediyorsa bazen bazı şeyler kabul görülebilir oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekler birbirlerine cok fazla zorbalik yapiyolar baska da bisey demicem.
05 Yorumla- 1 yıl
Boy zorbalığını yapan kızlar yalnız
Cevap sahibi1 yılKadina vermen gerekeni veremiyosan istersen brad pitt ol yine reddedilirsin. Erkekler verir kadinlar buyutur. Konu bu kadar basit.
Cevap sahibi1 yılKadina ne verirsen onu fazlasiyla alirsin. Kadin var kadin var tabi. Herkes ayni degil.
1 yılabartı ya bir kız arkadaşım vardı sevgilisi 170 ti kız 177 ydi şu an çocukları var bunlara takılmayın karakterli olduktan sonra adam gibi sevdikten sonra ne boy önemli ne de tip
04 Yorumla- 1 yıl
eski nesildir
- 1 yıl
@geneldedefnederler
1.70 erkek zengindi muhtemelen - 1 yıl
@türk5561 yo
- 1 yıl
@geneldedefnederler
O zaman 1.80 üzeri bulamayınca onla sevgili olmuştur
Gizli Üye(30-35)1 yılKandırıyor taş gibi karıları şerefsizler :D
00 YorumlaŞimdi şöyle kızlar tabiki uzun boylu erkek ister ama eğer internetten tanıştığı biri veya tesadüfen tanıştığı biri gerçekten mutlu ediyor sahip çıkıyorsa boyun bir anlamı kalmıyor
02 Yorumla- 1 yıl
Kısa erkek mutlu etse noluyor sanki anca kanka çekiyorsunuz
1 yılO erkekler zengin oluyor cunku kariyerli oluyorlar aci ama gercek bende 155im ve bu durumran cok muzdaripim uzun insanlar hep daha cok ciddiye aliniyor kadin erkek fark etmez
010 Yorumla- 1 yıl
Bir tane 1.85+ birini bulur geçersin ağlama boşuna
- 1 yıl
Zaten tek sansim o ama kendim icin degil cocuklarim icn ileride onlar uzun boylu olsunlar istiyorum o yuzden uzun bi babalari olsun genetik ya hani
- 1 yıl
Ben sana daha garanti yol söyliyim direkt üreme bu sayede gelecek nesle kısa birinin geni aktarılmaz
- 1 yıl
Hayir ben cocuk yaparsam onu voleybola ve yuzmeye yazdiracagim coook saglikli besleyecegim babasi da uzun olursa zaten benden daha uzun olacagi kesin
- 1 yıl
İstediğini yaptır yine de kendi nesline göre uzun bir boyda olamaz ve boy sıkıntısı çeker özellikle erkek olursa
- 1 yıl
Hayir cunku boy babadan geliyor ustelik cok daha fazla nu spora yonlendirecegim e bunun da az da olsa katkisi olacak ama en onemlisi genetik baba uzun olunca o da hallolur en azindan benim gibi olmaz boyu
- 1 yıl
Kuzenimin annesi 1.53 babası 1.82 ama kendi 1.75 lerde ve çocukken spor da yapıyordu boy sadece babadan gelmiyor annenin de etkisi var bir de şu an en az 1.80 isteniyorsa sonraki nesilde en az 1.85 1.90 istenecek ona göre hesap et
- 1 yıl
E olsun 175 az mi sanki
- 1 yıl
Boy babadan geliyor çok iyi infoymuş abla iyi güldüm
- 1 yıl
@ezcaanrijwaaa
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.85 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Ayrıca önemli bir bilgi;
Erkek çocukları boy genini genelde anne tarafındaki erkeklerden alırlar
1 yılOlmuyor kardeş başka sorun var mı o gördüğün çiftler de 60 70 yaşındaki yaşlılar git genç çiftlere bak sen
03 Yorumla
Soran1 yılBal gibi de oluyor
Soran1 yılGençler bizzat
- 1 yıl
Kısa dediğin adamların 179 180 olduğuna eminim
1 yılKarşı cinste baktigim ilk şey boy , 1.75alti kurtarmaz
31 Yorumla- 1 yıl
1.93 üm senin kaç
Adı üstünde KS kafayı sıyıran kızlar yeri burası ne bakıyorsun bunlara aç tavuk misali😀
00 Yorumla
1 yılSadece para geri kalan her şey bahane para yoksa bibbahane bulup ayrılırlar veya iliskiye bile baslamazlar
00 YorumlaKadınlar bence başka bişeyin boyuna daha çok takıyolar yani
10 YorumlaEgolu olan takılıyor bence. Sevginin boyla alakası yok
06 Yorumla- 1 yıl
Hep uzunları seviyorsunuz
- 1 yıl
Genelleme değil
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim ablam şu an kısa biriyoe birlikte bence biraz dominat kızlar böyle erkekleri seviyor diye düşünüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
1 yılAbi umarım 170 175 e kısa demiyorsundur
03 Yorumla
Soran1 yılBen demiyorum kadınlar diyor :)
- 1 yıl
Tamam sonuç olarak kısa değil 170 175 lerin tabiki sevgilisi olur kısaların zor ama ortalama 175 demek 190 la 160 sayısı yaklaşık aynı demek
- 1 yıl
160 oluncada çok zor zaten bende 160 165 arasıyım zaten
Gizli Üye(18-24)1 yıl180im bi zahmet uzun erkek isteyim kısalar uzunları kapmasın
111 Yorumla- 1 yıl
kısalar tarafından “kapılan” uzunlar, durumundan memnun oldukça, kimseye laf düşmez maalesef.
- 1 yıl
Yanlış anlama bir şey sormak istiyorum. Kapmak derken? Hayatımda birkaç tane 180 üstü kız tanıdım. İlahe dediklerin tiplerden. Yanlarında birinin uzun bir doktor birinin basketbolcu birinin ise kocaman 2 tane lüks restoranı vardı. Bunlardan en kısası 183tü. Yani bence uzun kızlar en iyilerini alıyorlar. Uzun kızların bir yarışta olduğunu hiç görmedim. Bu saydığım kızların peşinden koşanlar da öyle sıradan kişiler olmadı hiç. Son zamanlarda kısa kızlar ile uzun erkekler birlikte oluyor gibi bir algı var. E ben de bu ülkede yaşıyorum. Ben neden tek bir tane bile öyle kısa kız uzun çifti görmedim? Ben egedeyim. Uzun zaman iç Anadoluda kaldım. Görmedim ya cidden görmedim. Herkes boyu boyuna evleniyor. Bir tane sevgili çift vardı öyle. Oğlan 2 metre kız 150. Ne oldu biliyor musunuz gitti sevgilisini 175boyunda bir Azeri kızla aldattı. Sonra gitti o azeriyle evlendi.
- 1 yıl
Umarım tüm uzunları kısa kızlar kapar da uzun kızlar boşta kalır 🤣
- 1 yıl
Merak etme uzun kızlar boşta kalmaz. Hatta bu ülkede her boydan kadin her boydan erkeği çok kolay bulur. Önceden kısa kızlar uzunları cekemezdi son zamanlarda kısa erkekler de kısa kızları çekemiyor. Ne yapalım. Kıskanılmak güzel duygu. Elimizin altında her boy olunca pek sorun etmiyoruz bunu. Sana da bol şans. Çünkü senin işin şansa kalmış. :)
- 1 yıl
@Nergis_69 bence tamamen, uzun erkekleri onlara kaptırdıklarından bu öfke, bu çekememezlik.
- 1 yıl
Vala nergis bak ben 30 yaşındayım. Hiçbir kıza kötü niyetle bakmadım. Hatta var ya bırak kötü niyeti kiskanmadim bile. Ben hep kendimi çok sevdim. Ama ben sürekli esmer kızların ve kısa kızların hedefinde oldum. Ha belki başka sebep dicem ama neden uzun boylu kızlar ya da beyaz kızlardan bana kötü bir şey gelmedi? Bunun tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Mesela uzun sevgililerim oldu hep. Bir kısa arkadaşım insan zamanı dedi çok uzun diye. Tartıştık. Dedim senin sevgilin de 180 aranızda 25 cm var o da senin yanında azman kalıyor. Başka uzun sevgilim vardi yine başka kısa arkadaşım gördü gözler açıldı. Gidince bu ne dev gibi diyor. Dedim senin sevgilin 175 sana o gider bana bu gider. İkimizin de sevgilileri ile boy farkı aynı dedim. Ya da bana kazulet demeye çalışan başka kız arkadaşım bana mankenlik teklifi geldiğinde benimle konuşmayı kesti. Bunlar normal şeyler mi? Sen hiç arkadaşım dediğin sarıldığın insanlardan böyle hareketler gördün mü?
- 1 yıl
1.93 üm 1.80 üstü kızlar dahada dikkatimi çekiyor
- 1 yıl
@mayisssss uzun erkek kısa kız çifti görmüyormuş puhahahah kendini avutma şekline bak ver Instagram sana bir sürü kısa kız uzun erkek çifti atim de gör
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılOlabiliyor sorun yok bence
13 Yorumla- 1 yıl
@AhesteEbru
Kanka olabiliyorlar demek istedin herhalde - 1 yıl
@türk5561 boy sorun değil yani
- 1 yıl
@AhesteEbru
Dedi ve 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti
1 yılParanın acamayacag kapı yoktur
12 Yorumla- 1 yıl
@kalpexoldu
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.85 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri. - 1 yıl
Her insanın kriter ı vardr ki bu normal asıl sn nefes alsa yeter diyen kriersz @mslak hemcinslerine laf soyle slak gbı kullandirtmasnlar kendini😄
1 yılAbartılıyor şu durum
00 Yorumla
1 yılSevdikten sonra engel tanımaz hicbirsey bu hayatta
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı. Ama gerçekten erkek uzun olmalı
01 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka nasıl bir şart bu kim boyunu kontrol edebiliyor
1 yılKadınlar sadece paraya takıyor gerisi laf
01 Yorumla- 1 yıl
Önemli olan işlevi 😀😀😀😀
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Her insan bir değildir...
04 Yorumla- 1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Boya takmıyorlar sadece parası yoksa istemiyorlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yıltorreira abi e eee waka waka ee eee
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılBoya takılmayan çok kadın var
02 Yorumla- 1 yıl
Yalan
Aşık olunca boyu yüksek kriterleri unutuyoruz
04 Yorumla- 1 yıl
Kısa boylulara aşık olmuyorsunuz 1.50 lik kızlar dahil
- 1 yıl
Ya herkes yorumlarında neden 170 üstüne kısa diyor orta boy 174
Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Çünkü her kadın aynı değil
017 Yorumla- 1 yıl
Boy konusunda aynısınız
- 1 yıl
Hoşlanabilirim dersin ama hep 1.80 üstünden hoşlanırsın
- 1 yıl
175 ten de allah razı olsun :d 175 ten de diyerek 175 erkekleri nasıl gördüğünü belli etmişsin zaten
- 1 yıl
Bırak 1.50 olsan da 1.75 leri küçümseyeceksin 1.50 kızların hepsinin sevgilisi 1.80 üstü
- 1 yıl
Cevap bulamayınca anca böyle boş yaparsın 🤣
1 yılBen boya takılmam 1.10 olmadığı sürece
012 Yorumla- 1 yıl
Ki seversem o bile umrumda olmaz
- 1 yıl
1.75 erkekler sizin gözünüzde 1.10
- 1 yıl
Sizin derken? Hayatım da bir kere bile bir ilişkim olmadı ki cevabimin bir altında umrumda olmaz diyor seversem. Genelleme yapmaya ne kadar meraklısınız. . d
- 1 yıl
@cigkofte_candir
Dedi ve 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti - 1 yıl
Bunlar sevgiden anlamaz demek istediğini anlıyorum ben birine aşığım şu an 1 metre olsada severim belki kız değilim ama
- 1 yıl
@türk5561 Olum benim hayatım ders, spor, iş, ders erkek görmüyorum ne anlatıyorsun? Seçim günü mahallede hoşlandığım bi çocuk vardı çocuk benimle aynı boydaydı neredeyse abv. Boş konuşma.
- 1 yıl
Sizin gibi aşağılık kompleksliler yüzünden sinirim hopluyor cambazlar
- 1 yıl
Ciddiye alma kanka bunları kısa değilldr zaten biri 175 mi neydi
- 1 yıl
Kanka valla uyuz oluyorum
- 1 yıl
Yapacak bir şey yok bende çok şikayet ediyorum boyumdan bu çagda çoğu şeyde dış görünüş ama birinin yalan söylemesi için sebep yok kızların %95 i 170 altına bakmaz yalan yok sevince anlamı kalmıyor bazı insanlarda
- 1 yıl
Ya kral seven her türlü sever. Tek gecelik ilişki sevenler yüzünden türedi bu uzun boylu erkek sevdası.
- 1 yıl
@cigkofte_candir
Benimle aynı boydaydı derken topuklu giydiğin zaman senle aynı boydaydı ve senin boyun 1.70 o da 1.80 değil mi?
Takılmayan kadınlar da var demek ki
04 Yorumla- 1 yıl
Hayır yok
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılBkz. Cem Yılmaz 😎
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılKendinden daha kısalarla 😂
01 Yorumla- 1 yıl
1.50 kızların 1.80 altı sevgilisi olmuyor
Onların parası var çünkü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü her kısa erkekten daha kısa bir kadın var.
07 Yorumla- 1 yıl
@Leo03 yahu cevap verme şu düdüğe. Karşılık vererek onu güçlü hissettiriyorsun. Kaale almamak hakaret gelir bu tiplere.
- 1 yıl
Vazgeçtim ne halt yerseniz yiyin. Bildirimler durmadı arkadaş ya.
- 1 yıl
Söyledin diye yapmış mı oldun şimdi? Asıl cevap vermezsen bozulur. Kompleksi insana cevap bile alamayacak kadar umursanmamak koyar. O gereksiz yüzünden siteden banlanmana değer mi cidden?
- 1 yıl
Peki uyu sen. İyi geceler 👋🏻
- 1 yıl
🤍
Gizli Üye(25-29)1 yılKısa erkekler fırlama oluyor hiç sevmem kısa
05 Yorumla- 1 yıl
Kısa erkekler anıt sayaca sokuyor bir de
Gizli Üye(25-29)1 yılBoya takanlar erkekler.
010 Yorumla- 1 yıl
Yalana bak 1.80 altı erkek bacımdır diyen siz değilsiniz sanki
Cevap sahibi1 yılSevgilimle aynı boydayız, 174
Cevap sahibi1 yılGenelleme yapmayı bırakırsan mutlu olabilirsin belki. Uzun boylu erkek isteyen kadınlar var evet, aynı uzun boylu kadın isteyen erkekler gibi. S*ki büyük olsun, kaslı olsun diyen kadınlar olduğu gibi büyük memeli, dolgun, squatlı popo isteyen erkekler de var. Sanki sadece kadınların kriterleri varmış ve tek kriter de boymuş gibi konuşmanız sadece seni ve kadınlarïn erkeklere olan bakışını kötü etkiler. Olan yine erkeklere olur yani
Cevap sahibi1 yılAy valla siz kendinizi ezikler, özgüvensiz davranışlar sergilerseniz tabii ki hiçbir kız size bakmaz. Problem boyunuz değil beyniniz.
Cevap sahibi1 yılÖzgüvenin olsa boy takıntın olmazdı koçum. Özgüvensiz birisiyle zaten sevgili olunmaz, erkekler için de kadınlar için de geçerli bu. Sırf boyu uzun diye bi erkeğe yazmam. Boy kriter bile değil benim için, birçok kadın için de öyle. Ki 174 boyumla gayet de 185 ve üzeri erkek talep edebilecek bi konumdayım. Kısa ve sevgilisi olmayan erkeklerin tek problemi karakterleri, beyinsiz ve özgüvensiz olmaları, asla boyları değil
Cevap sahibi1 yılLütfen bunları yapan bi kadınla konuş öyleyse, ben bu konuda muhattabın değilim
Cevap sahibi1 yılÖzgüvensiz erkeklerle konuşmuyorum
- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadınlar boya takılıyorsa kısa erkeklerin nasıl sevgilisi oluyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler