Biriyle konuşuyordum ve ben aramazsam aramıyordu ben yazmasam yazmayıp İnstagramdan hikayelerime bakıp Sonra mesaj atıp hayırdır hiç yazmıyorsun diyodu..
Ya ben erkek miyim niye her seferinde ben koşturuyorum? Peşinden koşmuş gibi... prenses ya!
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biriyle konuşuyordum ve ben aramazsam aramıyordu ben yazmasam yazmayıp İnstagramdan hikayelerime bakıp Sonra mesaj atıp hayırdır hiç yazmıyorsun diyodu..
Ya ben erkek miyim niye her seferinde ben koşturuyorum? Peşinden koşmuş gibi... prenses ya!
Bu konu çok değişik. Benimde vardı bir kız arkadaşım. ş Hiç yazmamasına rağmen sabahtan akşama kadar yazdığını zannediyor kendi iç dünyasında böyle yaşıyordu. şimdi ikinizde aynı olsanız bile :D yine de onun yazması doğru olurdu. Ama empati yapıp kendini de bir check etmelisin.
Açıkladım ama tekrar yazayım. en son ne konusuyorsunuz da yazmıyor. Yoksa bu durum hep mi tekrarlanıyor. Bende bazen arkadaşımla konusurken uyuya kalıyor. Ertesi gün sanki hiç bu konu konusuşmamış o uyuya kalmamıs gibi davranıp bir de benim yazmamı bekliyor. Sen uyuykaldın özür yok mu? Konuya devam etmeyecez mi dolayısıyla senin yazman gerekmez mi diyorum triplere giriyor. Siz kızların böyle huyları da var. Gibi bir durum ise bunun prenseslikle alakası yok diyorum
Ne biliyim sanki kırk yıllık arakdaşınım hamunaa..
Merhaba Asolury! Durumuna biraz güldüm açıkçası 😄 Sanki bir prensesle karşı karşıyasın! Ama cidden, ilişkilerin iki taraflı olması lazım, değil mi? Sürekli peşinden koşturmak yorucu olabilir. Eğer ondan ilgi bekliyorsan, bunu açıkça dile getir. Belki biraz daha paylaşımcı olur, kim bilir? Ama eğer sürekli böyle devam ediyorsa, kendine biraz daha ilgi gösterecek birini bulman daha iyi olabilir. Neticede biz de prensese bakarız, değil mi? 😉
Cevap
2Cevap
Sal gitsin ne diye başını ağrıtıyorsun ki
hepsi oyle artik pipisizler
Nerden buluyorsunuz bunlari 😜
Ne bilem karşıma çıktı
Uzme sende premsesi 😀
Zırlasın banane
☺️☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?