Sürekli yanlış insanları çekiyorum neden?

Benzer enerjide insanları çekiyorum sürekli olarak. Bana değer vermeyecek, bir kere sevildiğimi hissettirmeyecek insanlar beni buluyor. Hatta bazen kendime olan değerimi sorgulatacak şekilde insanlar. İlk zamanlar her şey güzel sonra ben soğudum, eskisi gibi hissetmiyorum diyorlar ya da onunla olmazsam asla sevilmeyeceğime beni inandırmaya çalışıyorlar. Bana çıkanlar mesafeyi dahi dert eden, görmek için yollar aramayan basit ve korkak insanlar. Oysaki ben, enerjisi yüksek, neşeli, komik, tatlı, zeki, işi gücü olan biriyim. Sevilmeyi sonuna kadar hak ettiğime inanıyorum ama bu yaşıma geldim daha bir kişiden bile çiçek almadım. Çevreme bakıyorum insanlar ne güzel seviliyor çaba sarf etmeden benimse hep çaba harcamam gerekiyor ama o da olmuyor. Gerçekten yoruldum. 25 olacağım birkaç aya. Bu zamana kadar sevilmiş olmam gerekirdi gibi geliyor. Sevmek sevilmek bir ihtiyaç ve ben buna fazlaca ihtiyaç duyuyor ve üzülüyorum. Gerçekten sevip sevilecek miyim merak ediyorum. Eğer sevileceksem de daha ne kadar beklemem gerekiyor🥺
Sürekli yanlış insanları çekiyorum neden?