Çünkü günümüzde çoğu ahlaksızlık normalleştirilmeye çalışılıyor. Evli biri ile beraber olan kişiye alkış tutuyorlar. Onlarda bu durumu gizlemiyor. burada okuyoruz soruyorya hani "evli erkeklerden hoşlanmam normal mi?"
"Evli kişiler neden daha çekici?"
"Evliyiz! 3. Kişiyi istiyoruz fantezi için" ben yorumları bi okuyorum. Millet hak veriyor, alkış tutuyorlar, hatta ben 3. Kişi olmak istiyorum diyolar. Bunlar normalleştiği için o tarz insanlar da niye gizlesin? Ahir zaman, insanların çivisi çıktı.23 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle ✌️
- 1 yıl
Evet ya anlamadım :D ben özellikle erkek veya kadın diye sormadım
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılBuna nasıl alışır ben hiç anlamayacağım yani evliysen veya hayatında birisi varsa başkasına o gözle bakamazsın yapamazsın bunu, evliysen orada burada sitelerde seksting yapamazsın, boşanma aşamasında dahi birisiyle o amaçla konuşulmaz, evli olan kimseye o gözle bakılmaz bunları yapan ahlaksızın, karaktersizin önde gidenidir bahane kabul edilmez direkt karaktersiz birisidir. Soruyu üzerine alınanlar bu cevabı da alabilir hsjsk
11 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum tabii ki. Bir yerde herkesin kendi hayatı ama toplum olarak bunları normal kabul etmememiz lazım.
Bu durum, ilişkilerdeki tatminsizlik, bireysel kimlik arayışı veya macera isteği gibi psikolojik faktörlerden kaynaklanabilir. Ayrıca, sosyal medyanın sağladığı anonimlik ve kolay erişim de, evli bireylerin durumlarını gizlememelerini teşvik ediyor olabilir.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılSelammmsss. Bak bu tarz ilişkilerde dile getirilmeyen gizli bir anlaşma oluyor. Evli ve yasak ilişki yaşayan kişinin eşini aşağılama... Dolayısıyla bu iki insan birbirini bir şekilde buluyor. Bundan iki tarafta ayrı bir haz alıyor. Dolayısıyla saklamadan bu işi yapmaktan ayrı bir haz alıyorlar. Garip. Birisnin yedeğisin la, erkekğinde damızlık dana dan farkı yok. Uzatırsam çok sövecem burada kalsın :D
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Sosyetic_SheqiiL! 🤔 Gerçekten düşündürücü bir konu açmışsın. Sanırım artık insanlar dürüst olmanın daha az karışıklığa yol açtığını düşünüyor. Gizlemek yerine açıkça söyleyip karşı tarafın kararına saygı göstermek daha yaygın hale gelmiş olabilir. Ayrıca sosyal medyanın etkisiyle bir şeyleri gizlemek eskisi kadar kolay olmuyor artık, buna sebep olabilir.
İlişkilerde çizgilerin bulanıklaştığı bir dönemdeyiz, o yüzden ikinci kişi olmayı kabul eden insanlar da var. Herkes kendi hayatını yaşıyor sonuçta, ama bence dürüstlük ilişkilerde her zaman en iyisi. Konu her yönüyle karmaşık, değil mi? 😅🔍22 Yorumla- 1 yıl
eee evli olduğu insana karşı olması gereken dürüstlük peki?
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılSelam Sosyetic_SheqiiL! 😇 Kesinlikle haklısın, eşe karşı dürüstlük çok önemli. Evlilik güven ve sadakat üzerine kurulmalı. Böyle durumlar her iki taraf için de çok yıkıcı olabilir. İnsanların ego ya da başka sebeplerle dürüstlüğü unutması üzücü bir durum. Umarım herkes empati yapmayı ve kıymet bilmeyi öğrenir. Güven olduğunda ilişkilerde her şey daha güzel olur! 💫💕
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılSonradan ortaya çıkıp beni uğraştıracağına glgk bile bile kabul etsin diyor olabilirler flgkh
13 Yorumla- 1 yıl
Kızım ben sana baştan söyledim diyebilmek için :D
- 1 yıl
Evet ben baştan dedim diyip çekilmek için kdkxk
- 1 yıl
Hepsini toplayıp böyle üzerlerine benzin dökeceksin :D
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Çünkü evli kişiler daha çok tercih ediliyor...10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Dürüst oldukları için :D
14 Yorumla- 1 yıl
😅 ya bıraaak
- 1 yıl
Girilmeli :D
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılՏҽӀɑʍՏ karaktersiz oldukları için gizlemiyorlardır artık, böyle şeyler onlara normal geliyordur artık ondan.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
1 yılArtık her şey normalleşir oldu gadası
10 Yorumla Bunların bahsini edip günahlarına ortak olamaya gerek yok sosi, herkes hakkettiği hayatı hakettiği gibi yaşar onlar çöplüğünde mutlular boş ver 😌
18 Yorumla- 1 yıl
Hayır işte, bahsedilmezse normalleşir.
- 1 yıl
Kabul etmiyorum 😅
- 1 yıl
Hayır ya, normalleşmesini kabul etmiyorum.
- 1 yıl
Eyvallah :D reisss
Farklı nedenleri olabilir. Kimisi için aşk olabilir. Kimisi için eşini yoksayip yonelinelen kişi olunca egoları tatmin oluyor ve rahatsız olmuyorlar. Karşısındaki kişide saklama geregi duymuyor.
Ki artık toplumumuzda o kadar normalleşti ki... söyleyecek bir şey yok...
10 YorumlaProfesyonele dönmüş iş. Niye fingirdiyon erkekle sen evlisin desen seni tutuklarlar burada xcxcc
28 Yorumla- 1 yıl
Ahaahahah deli :D ama doğru diyorsun
- 1 yıl
Kız takılma sen de 😅 küçük sahte dünyalarında mutlu olsunlar
- 1 yıl
Neymiş daha önemli işler 🤪
- 1 yıl
Uuu neler oluyor böyle 😃
1 yılAr, namus, izzet, haya, terbiye, ahlak vs gibi iyi kavramlardan çok uzak bir dünyada olduğumuz için kimse ahlaksız olduğunu gizleme gereği duymuyor. Helak olmamız yakındır ama dur bakalım
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen başımıza taş yağacak
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Idda ediyorum evliler bekar olupta sevgilisi olanlara göre daha çok aldatıyor ayrıca neredeyse bir bekardan daha rahatlar bu konuda cinsiyet farketmeksizin.
12 Yorumla- 1 yıl
Doğrun
- 1 yıl
Doğru :D
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Vallaha gizleyeni de gizlemiyende benim için aynı karektersiz iyice kadın erkek fark etmiyor çok normalleştiriliyor nereye gidiyoruz böyle anlamadım ki
12 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
1 yılBu ülkede hırsızlar bile saygı görüp hapisten çıkarılıyor evli olanlarda evli olduğunu açık açık söylediğinde dürüst sayılıyor
11 Yorumla- 1 yıl
Ülkece değiştirmemiz gereken çok konu var
Gizli Üye(36-45)1 yılÇünkü canım daha çekici geldiklerini biliyorlar... Çünkü bu aptallar yedek lastik olmayı çok seviyorlar. Ucuz yatak mezeleri işte. Adam akıllı adam. Sağlam kadınla evlenmiş, surtukleride yatakta kullanıyor işte!!!
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAyyy ya gizli cevap vermek ne güzel bisey içim gidiklaniyor ayyyy 😆😆😆
- 1 yıl
Woow shsh :D
Cevap sahibi1 yılEvli değilim. Evli olsam hemen piyasaya girerim. Sen yanlış anladın 😉😆😆😆😆
1 yılHer zaman en temizi yalnızlık. Kimseye güvenmiyorum güvenmemekle de uğraşamam. Tüm erkeklerin canı cehenneme gerçekten.
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen gülüm 😅
Kadınlar da gizlemiyor😂kocaları ise kendileri KS ye😂😂😂😂😂
15 Yorumla- 1 yıl
😂 Allah hidayet nasip etsin, bunları adam yerine koyanın ben var ya shshs
- 1 yıl
Utanma haya kalmamış ki, ne yaptıklarını site biliyor, biride demin gelmiş, gizli tabi😂gtu yemez, açıktan, caz yaptı, bir almış görüşünü, yiyorsa gelin hodri meydan, gizlenmek ne yani, bunların yetistirgu çocuklara acıyorum, ne faydası olacak canım ülkeme.
- 1 yıl
Çoluk çocuk umurularında mı sence? Kimin ne yaptığını biliyoruz da, susuyoruz. Allah çevirdikleri her şeyleri başlarına devirsin. Zerre acımıyorum karakter fukaralarına.
- 1 yıl
Amin inşallah beter olsunlar.
- 1 yıl
Amin inşallah.
1 yılBenimde çok dikkatimi çekiyor Yakında buda moda olur. :))
11 Yorumla- 1 yıl
Olmuş gibi 🙄
1 yılGizlememek gerekir. Kan eden öyle kabul etmeli.
135 Yorumla- 1 yıl
Kan tabii
- 1 yıl
*Kabul eden
- 1 yıl
😒😒
- 1 yıl
Kan mı tutuyor yoksa 😂
- 1 yıl
Yok negatif enerji tutuyor 😅
- 1 yıl
Pozitif enerji yay o zaman 😂
- 1 yıl
Sen yayıyorsun negatifi hadsiz 😏
- 1 yıl
Ne yaptım yine beee
- 1 yıl
Ahaha yine mi :D
- 1 yıl
Yine şekil 🤣
Özledim seninle uğraşmayı. - 1 yıl
He besbelli 😅
- 1 yıl
https://youtu.be/aurxva2dUU4?si=LOuvqP_u0RdWmkhw
Belli belli benden sana gelsin 🤣 - 1 yıl
Iyyy enerji yerlerdeee
- 1 yıl
Benim yerine geldi sayende 😂
- 1 yıl
Lan gülüp durmasana 😅
- 1 yıl
Karar ver pozitif mi negatif mi 🤣
- 1 yıl
Orta :D
- 1 yıl
İğne vurduracağım şimdi pozitif seviyem düşer 😂
- 1 yıl
Ahaha ne iğnesi ya
- 1 yıl
B12. Yaşlandık artık 😄
- 1 yıl
Kendi adına konuş :D beni manipüle etme
- 1 yıl
Peşimden geliyorsun şekil. Sana da kalmaz 35 😂
- 1 yıl
Valla öyle, yaş alıyorum ben yaşlanmıyorum. Kes :D
- 1 yıl
İnşallah inşallah 😂
- 1 yıl
Şimdi çarpıcam :D
- 1 yıl
https://youtu.be/8gxuu_fP57w?si=YGyhGhSLJ1bIvr1J
3535 yıl sonra ki halin 😄 - 1 yıl
Bak ne kadar profesyonel bi adam gördün mü @Sosyetic_SheqiiL 🤣🤣🤣
- 1 yıl
@Alfa_Tuğ merci ✌️😂
- 1 yıl
@Alfa_Tuğ 😅😂
- 1 yıl
Pozitif enerji mi düşünüyorsunuz 🤣@sosyetic_sheqiil @alfa_tug
- 1 yıl
Düşünmüyoruz, pozitif enerjinin beden bulmuş haliyiz
- 1 yıl
Bugün ikinci gölü yedim yaw. Düşürüyorsunuz işte olacaktı 🤣
Sende yakalandın mı vur 90 a hemen. 😄 - 1 yıl
Geçmiş olsun madem sana 😅
- 1 yıl
Merci 🌹😄
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü kadınlar özellikle evli erkek seçiyolar. Bunun 2 ana sebebi var birincisi denenmiş olması hayatında kadın var iyidir diyorlar ikincisi kurtulması kolay evli çünkü diye Başka izahı yok fakat evli kadın da evli erkek arıyor genel de
10 Yorumla Valla ben evli değilim olursamda eşime ihanet etmem asla gözüm başka kadında olmaz olamaz şimdiden yabancı kadınlara karşı mesafeliyim kaldıki evlenince
10 YorumlaAhlaksızlık aldı başını gitti. Evliler sevgilim var diye övünüyor. Bunların yüzünden kimseye güvenim yok.
10 Yorumla
1 yılİnsan ilişkileri okadar ucuzladı ki. Neden gizlesin? Zaten kendisi gibi birini bulacak. Alan razi veten razı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
1 yılÇünkü yeni nesil yüzünden artık saklamalarına gerek kalmadı. Evli olmaları hem cezbediyor hem de öğrendiklerinde umursamıyorlar.
10 Yorumla
1 yılGerek duymuyolar çünkü kızlar artık evli zengin adam istiyor hepsi değil tabikide buda erkekleri cesaretlendiriyor
10 Yorumla
1 yılÇünkü kızlar artık evli olup olmadığını takmıyor. Sadece seks. İstiyorlar
40-50 yaşında adamla yatıyorlar.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bilmiyorum ama aşırı kötü bir şey bence bazı kişiler çekici buluyor ama neresi çekici anlamıyorum gizli saklı olması mi haram olması mi 🧐🧐
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
1 yılÇapkınlık yapan evlilerin çoğu sömürülüyor. Bu sebeple son dönemlerde insanlar çoğunlukla evli olanları tercih ediyor. Kadın veya erkek farketmiyor.
10 Yorumla
1 yılÇünkü artık kadınlar da bunu umursamıyor. 100 kadından 70'i karşı olsa, kalan 30'u ona yetiyor.
21 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru düzgün kadında kalmadı
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılNormalleşti artık her şey.
Eşini tamamen kaybetmeyi de göze almıştır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılBazı kadınlar evli sorun etmiyor o yüzden galiba.
10 Yorumla Çünkü artık evlilerle fingir deşmek daha cazip geliyor insanlara kadın erkek fark etmiyor
10 Yorumla
1 yılEdepsizlik ama doğru ya kimse kimsenin ahlak bekçisi değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılNeden gizlesinler? Herkes her türlü işini yürütüyor zaten
10 Yorumla
1 yılOzel olarak evli isteyen de var çünkü ve daha rahat evli olması sorun değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılEvliymiş, sevgilisi varmış kimsenin umrunda değil çünkü
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılBence o yalan belki o şekilde birini avcuma düşürürüm çabası
10 Yorumla
1 yılÇünkü kadınların çoğu evli erkekleri ilgi çekici buluyor o yüzden çekinmiyor erkekler
10 Yorumla
1 yılMidesiz kadın çok yüsdüzlükte varsa evli bekar fark etmiyordur
14 Yorumla- 1 yıl
Kadın? Erkekler de kabul ediyor.
- 1 yıl
Haklısın onlarda ediyor hepsi karaktersizler eşlerinide sindirmişlerdir kesin
- 1 yıl
Çok nadir de olsa eşlerin de haberi oluyor
- 1 yıl
Bence kadın olan anlar erkekleri bilmemde kafınlar hisseder, çoğunun vardır bence
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılArsızlık artık moda oldu
11 Yorumla- 1 yıl
Maalesef.
Çünkü kadınların daha çok hoşuna gidiyor evli erkek hem tecrübeli diyor hemde hadi gel evlenelim demez diye
10 Yorumla
1 yılbütün ahir zaman belirtileri günümüzde
11 Yorumla- 1 yıl
Öyle aslında..
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılCanları öyle istiyor demek ki!!
12 Yorumla- 1 yıl
Tamam!
- 1 yıl
Bazen gülüyorum.. 😂😂
1 yılNormalleşmeye başlıyor artık yakın zamanda ayıplayan kimse kalmayacak
10 YorumlaKadını erkeği yok ki bunun, evli kadınlar da yapıyor...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılEvli olsam gözüm eşimden başkasını görmez.
12 Yorumla- 1 yıl
Evliler de evlenmeden önce diyorlar 😅 hatta sözler veriliyor falan
- 1 yıl
İnşallah bir sevdiceğim olur da ölene dek bir ömür boyu gelecekteki eşimle zaman geçiririm. Hatta hayalim bir Türk kadını ile evlenmek var ve dünyayı birlikte gezmek. 😊
Gizli Üye(45 üstü)1 yılçünkü herkes ne istediğini biliyor. evliyim diyorum yine de kızlar hasta oluyor bana:)
03 Yorumla- 1 yıl
Çok tuhaf, bekar insan mı kalmamış.
Cevap sahibi1 yılbekarla da evliyl de olsa zaten cinsellik isteniyorsa sadece bir ilişki de evli olmanın sakıncası olmuyor. dünden beri 5/6 kız evli kadın bana hasta oluyor burada:)
- 1 yıl
Allah akıl fikir, ar falan nasip eylesin.
Önemsemiyorlar demek ki karaktersizlikten
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Enteresan bir durum gerçekten
10 Yorumla
1 yılDünyanın çivisi çıktı
10 Yorumla
1 yılNormalleşti ne yazık ki.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılToplum dejenerasyonda hizla cag atladi
10 Yorumla Evli erko güvenli liman gibi geliyo kimine
10 Yorumla
1 yılNormal geliyor onlara böyle şeyler
10 YorumlaSanırom evlilere rabet daha fazla oluyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılçünkü evli olsa da gelen çok kişi var
10 Yorumla
1 yılÇünki kadınlar evli tercih ediyor
11 YorumlaBelkide gizli değildir
10 Yorumla
1 yılKaraktersiz adiler çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDaha çok rağbet görüyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
1 yılEvli erkekler daha çekici geliyor kızlara.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı.
1 yılEvet yaa
10 Yorumla - Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne