Çekingen içine kapanık bir erkek size asık olduğunda nasıl davranır? Aşık olduğunu nasıl anlarım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hep bir adım ileri doğru atmalısın, mesela bir günaydın mesajını atıp beklemek, onun hakkında merak ettiklerini sormak; bu tür erkekler kadınlardan 1 adım hamle bekler, duruma alıştıkça da cevap vereceğini bildiği için çekingenliği bir kenara bırakır. Bu çekingenliğin asıl nedeni "Ya cevap vermezse" düşüncesi... O yüzden ona cevap vereceğinize ikna etmelisiniz.
03 Yorumla
Soran1 yılSevdiğinden emin değilim ama o yüzden adım atmak istemiyorum
Soran1 yılBende sevmiyorum jshhshsh sâdece beni sevip sevmediğini bilsem yeter
En İyi Cevaplar
Öyle erkekler genelde ilk adımım karşı tarafın atmasını bekler jeejje
0147 Yorumla
Soran1 yılEvet de nasıl anlayabilirim benden bi adım beklediğini
Soran1 yılYok maalesef sadece koridorda karşılaşmıştık bi kere o zmn da yürürken bana bakıp gülüyordu nedense gxgxh
Soran1 yılOlabilir zamanla görecez artık
Soran1 yılBaşka biri hakkında bişey sorabilirmiyim 😊
Soran1 yılBeniim bi arkadaşım var (erkek) yaklaşık 10 yıldır konuşmuyoruz ama 2 dk da samimi olduk. Neden daha önce degilde şu an benle samimi oldu konuştu aklıma takıldı sormak istedim jsjdjdj
Soran1 yılBoşlukta mı nasıl yani ksjsjs
Soran1 yılYok be alakası yok kuzenim olur kendisi evlerine gittik samimi oldum
Soran1 yılMsksksk işte bizde degildik bi anda samimi olduk
Soran1 yılYok aranacak bişey yok ki ztn sadece önceden değil de şimdi samimi olması tuhaf geldi gsgshs
Soran1 yılAynen haklısın
Soran1 yılBugün konuştuk ilk teneffüste 3 teneffüs var zaten son teneffüs koridorda karşılaştık arkadasının sag tarafındaydı beni fark edince arkadasının sağ tarafına geçti bişey de yapmadım nefret etsin diye lsnkskksks
Soran1 yılNormal genel nerelisin diye sordu akraba miyiz diye
Soran1 yılNeden koridorda yer değiştirdi ki
Soran1 yılTesadüfmü bilemiyorum ama zannetmiyorum çünkü beni farkedince degiştirdi ama bilemiyorum tesadüf de olabilir
Soran1 yılHem konuşuyo hem korkuyo tuhaf çocuk sjjsdjsjebe
Soran1 yılİlk kez öyle yaptı ama normalde koridorda karşılaşınca bakıyodu jdhduhhd uyuya kalmışım yazmayı unuttmusum
Soran1 yılKdkdkdk
Soran1 yılEvet lise son
Soran1 yılZaten sevmiyo ki kaçıyo resmen ksnhdjdbd
Soran1 yılBen belli etmiyorum zaten hislerimi de niye böyle davrandığını da anlamadım benden kaçması ya da korkması için bi neden yok çünkü
Soran1 yılBnde diyom seviyo diye utanıyo ondan öyle davranıyo 🤣🤣
Soran1 yılNeden yazıyım ki
Soran1 yılSevgilisi yok bence gay🤣🤣
Soran1 yılKdjjdokdj hareketlerine bakılırsa öyle bence
Soran1 yılE yanii biraz öyle oldu aslında dikkatimi çekiyor davranıslarından dolayı
Soran1 yılUtanmış mi emin misin korkuyo demiştin
Soran1 yılYok aynı yaştayız
Soran1 yılNasıl ikisi de şu an kafam karıştı doğrusu beni seviyomu sevmiyomu
Soran1 yılHaklısın
Soran1 yılİnternetten giriyorum bide öğlecıyım kalkıyom okula gelıyom ders yemek vs anca yazabiliyom kb zmn yok
Soran1 yılAnladım
Soran1 yılEvet
Soran1 yılTuhaf biri jdhdhd
Soran1 yılYok be abi
Soran1 yılNeredee
Soran1 yılTuhaf derken tutarsız mesela ona bi lakap taktım kabul etti ama bugün söyleyince sanki haberi yokmuş lakaptan gibi bi tepki verdi anlam veremiyorum
Soran1 yılBende diyom niye çok konuşmuyo
Soran1 yılSevmiyo ki khsjsj
Soran1 yılMeraktan ksjsjsj
Soran1 yılBalık
Soran1 yılKocaeli
Soran1 yılHmm
Soran1 yılNe demek
Soran1 yılBen vazgeçtim bu arada o çocuktan zaten sevmiyodum beni seviyomu merak ediyordum😂😂
Soran1 yılHissetmiyor bence ama ben zaten başkasından etkileniyorum da
Soran1 yılHoslanıyor mu bilmiyorum
Soran1 yılİşte bende onu merak ediyorum açıkçası sen olsan anlardım erkeksin ya bide bu işlerden iyi anlıyorsun gibii
Soran1 yılAnlatsam anlarmısın bana olan hislerini 🙂😊
Soran1 yılsürekli iletişim halindeyiz ama sadece yüzyüzeyken, benim hkmda 1-2 soru sormuştu bana, ben arkadasımla pencerenin oradayken geldi yanıma, ödevleri evde yapabilirken yapmıyor gelip benden bakıyor ve sürekli bana bişey vermeye çalışıyo örneğin yerdeki bir kalemi veya silgiyi (diğer kızlara da öyle davranıyo olabilir amaa)
Soran1 yılSınıfta bi tek bana böyle eski sınıfındakilere nasıldı bilemem
Soran1 yılHaa ayrıca yorumların için çok teşekkürler
Soran1 yılNasıl yani napmam gerekiyo tam olarak uzak durmalımıyım yoksa hislerimi belli etmeli miyim
Soran1 yılDiğer kızlara karşı da öyleyse peki yani beni de onlar gibi görüyorsa bundan korkuyorum
Soran1 yılOnlarla da çok samimi gülerek konuşuyorlar da işte mesela benim yanıms geldiği gibi onların yanına geliyor mu ya da bana benim hakkımss soru sorduğu gibi onlara da soruyor mu bilmiyorum bunun için o kızlarla ayynı sınıfta olmam gerek
Soran1 yılNapiyim mesela
Soran1 yılSonra beni kullanmaz umarım
Soran1 yılTamam sadece sorumu sorayım jsjsjsj
Soran1 yılBende öyleydim de sonra baktım ben adım atınca deniyorlar hoslandıgımdsn emin olmak için
Soran1 yılYoksa bılıyom ama o da aynısını yapar diye korkuyorum
Soran1 yılAynen Bakacaz artık zaten sürekli konuşmak ıstıyom sohbeti sarıyo kshhdjdı
Soran1 yılBiz hep konuşuyoz zaten ben konusmasam o sadece hislerimi çok belli etmek istemiyorum sonuçta diğer kızlara karsı da oyle olabilir
Soran1 yılşu an gözüm başkasını görmüyo 😂😂
Soran1 yılBi arastıracam başkalarına nasıl diyee
Soran1 yılŞimdi mi yazıyım dm den
Soran1 yılDm'ye baksana bi nsbsbb
Soran1 yılBugün çok mutluyum 😅
Soran1 yılOff gelmiş bana diyo bi kız bul bana 😕Bu arada uzun zmn oldu hayat nasıl gidiyo
Soran1 yılBende😞hayır bide bilekligimi alıyo diyo sen bunu bana hediye et bana da bi kız ayarla ona hediye ederim aq skns
Soran1 yılTamamm
Soran1 yılEvett
Soran1 yıl5 günde neler oldu neler bir bilsen hdhgdhdhhd İnanmazsın o derece
Soran1 yılReis baksana bi 😂😂senide rahatsız ettik kb ya
Soran1 yıl😂😂gs li misin bari
Soran1 yılKonuşmadı 😅
Soran1 yılSeninkinden var mı bi haber ksghsh
Soran1 yılÇok mu korkutucuyum acaba 😂😂😂
Soran1 yılNobetciydim bugün 😀çok güzel geçti
Soran1 yılReis naber kızdan dm den dedikodu yapalım biraz uzun zmn oldu 😁😃
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
bir şekilde ilgisini alakasını belli edecektir. konuşmaya çalışır, bakışları değişir, yanına gelmeye çalışır vb vb..
01 Yorumla
Soran1 yılBi kere koridorda karşılaşmıştık bana bakıp gülüyordu nedense dhtbyxd
Gizli Üye(25-29)1 yılÇekingen ve icine kapanik oldugu icin anlayamazsin. Hatta senden kacabilir de
010 Yorumla
Soran1 yılİşimiz var o zmn ama mesela bi kere koridorda karşılaştık yürürken bana bakıp gülüyodu nedensizce
Cevap sahibi1 yılHoslaniyor o zaman
Soran1 yılO kadar çabuk emin olmak ıstemıyom sonra boşuna umitlenmiş oluyorum jsjsjsj tam emin olmak için herşeyi göz önünde bulundurmak lâzım
Cevap sahibi1 yılO zaman yavas yavas onu gozlemle hizli ilerlemesin. Mesela sana guluyosa sen de ona karsilik ver ama ileriye gitme. Yani senin de ona karsi bos olmadığını anlasin jshuddjjd
Soran1 yılşu an nasıl davrandığını anlatırdım da rahatsız etmek istemiyorum seni açıkçası jdjdjd
Cevap sahibi1 yılYok canim estağfurullah jfjdjdhd
Soran1 yılÇok bişey yok ztn kdkdk yani pek bi sohbetimiz yok ama nadiren de olsa konuşuyoruz amaa mesela yazdığım zaman herşeye kısa cvp veriyo evet veya hayır dışında cevap vermiyor fazla konuşan biri değil ztn ve nedense beni sevdiğini hissediyorum çok saçma bi şekilde mdnkslkdkd
Cevap sahibi1 yılO olabilir yaa benim de oyle bi iliskim vardi normalde şakır sakir konusurken mesajda tutuklu kaliyodu herkesin farkli bi tarzi var onemli olan da yan yanayken canliyken sana nasil davrandigi ve hissettirdigi hduxhduxh
Soran1 yılBakacaz artık zamanla seviyomu sevmiyomu galiba şu an için bişey söylemek zor
Cevap sahibi1 yılEvet biraz zamana birakmak lazim
1 yılDugusunu belli etmemek için kaçar
01 Yorumla
Soran1 yılPeki nasıl anlarım beni sevdiğini
bakislarindan net
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl bakar
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi