Kaçıngan bağlanma stiline sahip erkekler nasıl davranırlar?
Kızlar karşınızda böyle bir erkek olsa ne hissedersiniz? Nasıl davranırsınız ona?
Kızlar karşınızda böyle bir erkek olsa ne hissedersiniz? Nasıl davranırsınız ona?
Küçük yaşta aile tarafından ilgisiz büyüme ve yetişkinlikte yaşadığı travmalar (aldatma vs.) sonucu gerçekleşen bağlanma türü. İlk başta seni ilişkiye çekmek için uğraşırlar. Senin sevdiğin şeyleri yapar. Onun yanındayken kendini Harika hissedersin. Bir süre sonra iş ciddileşmeye başladığı anda ise kaçar. Sen yaklaştığında uzaklaşır, uzaklaştığında ise yakınlaşır. Kendini sorgularsın. Sürekli bir kusur bulurlar. Kusur olmayan bir şeyi bile kusur olarak görebilirler. Aşırı sevgi, bağlanma onlara göre değildir. Arkadaş değilsindir ama sevgili de değilsindir. Ve en kötüsü sevilme hissini doyasıya yaşayamazsın. Yaşamış biri olarak sana tavsiyem konuşmaya çalıştığında baktın ki olmuyor uzak dur.
Cevap
5Cevap
Az önce baktım yok ya iyi bir durum değil. Böyle olan var mı gerçekten?
Anlamadım kardeşim de utangaç erkekten falan mı bahsediyorsun?
Kaçıngan bağlanma yazıp araştırabilirsin
Öyle arkadaşlarım var maalesef.
Asla öyle olmam
Bu işler çocuk oyuncağı değil
Kaçardım
Her şey yolundayken bir anda gidebilir.
Biraz daha detaylı bahsedebilir misin müsaitsen? Bu çocuk baya kaçıngan bağlanma stiline sahip. Senin karşına böyle biri çıksa nasıl davranırsın ona?
Tam bir kova burcu derim
Burcunu bilmiyorum bilsem de astroloji ilgi alanıma girmiyor. Kova erkekleri böyle mi oluyormuş
Gerçi geneli kaçıngan
Karşında böyle bir erkek olsa sen nasıl bir yol izlersin
Ben de kaçarım
Neden
O ilişki çıkmaza girmiş ne gerek var
Peki başından beri öyleyse
Nerden anladin peki kova burcu oldgunu ve galiba astroljiden anliyorsun kova burcu erkegi genel olarak nasill
Ne çıngar?
İçimden geldiği gibi
Ne tarzı anlamadımm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?