Eşime karşi utangaçlığı nasıl aşarım?

Herkese merhabalar.

Ben kilo verme sürecimdeyken eşimle evlendim. Kilom göbek bölgemde. İli*ki anında hep karın bölgemi kapatırdım. Güzel de kilo vermiştim fakat hamile kalınca tekrar aldım. Başa döndüm yine vermeye çalışıyorum.

Kısaca özgüven problemim var. Kilo vermemi istediğini de bildiğim için sanırım bu halde rahat hareket edemiyorum. Ona olan isteğimi düşkünlüğümü bile ona geçiremiyorum.

İçimden geliyor güzel güzel gecelikler alıyorum. Ama ruh başka bişey. O ateşli ruha geçemiyorum. İçim de var ama çok utanıyorum. Sevilelim demeye bile çekiniyorum neden bilmiyorum mesaj atsam atarım mesela argo açık saçık yazarım. Adam yanıma gelince donup kalıyorum. İlişki anında konuşmak istiyorum mesela ama öyle boş boş bakıyorum adama. Çok güzel devam et bile demeye dilim dönmüyor. Ama bu halimden çok sıkıldım bu durumu nasıl aşabilirim. Kocamı da çok seviyorum herşeyin en güzelini hak ediyor. Kilo vermeye de büyük bir gayret içindeyim ama tabi bir anda olmuyor. En azından olana kadar halimle tavrımla etkilemek istiyorum. Şu utangaçlığımı aşma konusunda fikri olan varsa söylerse çok sevinirim
bu gece yıldönümümüz mesela bi gecelik aldım ama biliyorum ki giyip öylece boş bakıp dikilicem.

fikirlerinizi bekliyorum

Eşime karşi utangaçlığı nasıl aşarım?