Sizce aramızdaki tek engel kızın sevgilisi miymiş?

Üniversitede okuyorum ve özel bir yurtta kalıyorum. Birkaç ay önce, kaldığım yurdun altında yer alan kafelerden birinde bir kız çalışmaya başlamıştı. Kızı ilk olarak bir akşam kahve içtikten sonra tepsimi verirken gördüm ve kızdan çok hoşlandım. Sonraki günlerde ise sürekli kafeye gidip orada vakit geçirmeye başladım. Ayrıca sipariş verirken siparişimi bilinçli olarak o kıza veriyordum ve sipariş vermeden önce selam verip hal hatır soruyordum. Birkaç kez Türk kahvesi içip fal baktıktan sonra kıza zahmet olmasın diye fincan tabağımı lavaboda bizzat kendim yıkamıştım, birkaç kez kalkarken kafede oturduğum masamı ve yanındaki masayı ıslak mendille silip tertemiz yapmıştım, sandalyeleri, masaları falan düzenlemiştim; ayrıca neredeyse her akşam kafeye gidip kafe kapanana kadar kafede oturup kafe kapanırken de kıza " İyi geceler " diyerek yurda dönüyordum. Ayrıca tanıştıktan birkaç gün sonra ise kıza çikolata vb. küçük ikramlarda bulunmuştum, ama kız gülümseyerek " Teşekkür ederim abi, çok sağ ol abi " diyerek hiçbirini kabul etmemişti. Ama bununla birlikte bana karşı aynı şekilde samimi davranmaya devam ediyordu. Ayrıca bana karşı normalde, diğer çalışanlara nazaran çok samimi, güleryüzlü davranırken sevgilisi kafedeyken bana karşı biraz daha resmi davranıyordu.
Sizce aramızdaki tek engel kızın sevgilisi miymiş?