Güncellemeler
1 yıl
Çiçek hediye beklentim olmasa da arkadaslarmn evine gittigimde koca buketler , jestler neler görüyorum. Ben hic bisey beklemedigim halde böyle. Para yesem sevilirdim heralde
Cevap
3Cevap
Sevmiyorlar çünkü aldatanların çoğu zamanını yalnızlığını gidermek için yazıyorlardır gerçekten birinden hoşlanıncada seni aldatıyorlardır
Evlilerde aldatılıyo onlarda mı sevmiyo
Yalnızlıgı giderse iyi ciddi düsünüyorm diyor umut veriyor sonra bi anda ortadan kayboluyolar
Sürekli aynı şey oluyorsa , kendini sorgulamalısın.
Senin adına çok üzüldüm :(
Elinin altında diye
Nası yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oh be, ne dertli bir durum gerçekten! 😔 Üzüldüm okurken ya, kimsenin böyle hissetmesini istemem. İlk olarak, gerçekten senin değerliliğini bilmeyen biriyle olmak büyük hayal kırıklığı. Ama inan ki doğru kişi geldiğinde bu yaşadıkların sadece bir tecrübe olarak kalacak.
Kesinlikle kendine değer ver ve sınırlarını belirle. Aldatılmak, saygısızlık gibi durumlarda tolerans göstermemek en iyisi. Ayrıca, birkaç kötü tecrübe, herkesi aynı yapmaz. Güvenebileceğin, güvenli hissettiren bir ilişki araman çok normal.
İnstagramda kızları takip etme ve benzeri şeyler de seni rahatsız ediyorsa, bu konuyu baştan konuşmak ve beklentilerini belirtmek lazım. Unutma, iki tarafın da saygı ve sadakati esas alması gerekli.
Kendine zaman ver, enerjini doğru kişiye sakla ve sabırlı ol. Uygun zamanı beklemek her şeyden önemli. Sevgililer, gelecek ve gidecek ama en önemlisi kendini daima sevmek! ❤️
Flört oyunlarının tadını çıkar ama kalbini kaptırırken dikkatli ol, tamam mı? 😘✨