Sürekli bu sebeplerden ilişkilerim bitiyor ne yapmalıyım?

Karı kız, aldatılma, ya da bi kaç gün ortadan kaybolma o arada ne yaptığı belli olmama, çiçek hediye almama ama zaten böyle bi beklentim yok bari sadık ol o da yok. Hı bide en kötüsü habersiz terkedilmek. Eskiden terkeden hep ben olurdum simdi diyorum tam iliski oturdu bi kac aylık oldu o arada hep bi aldatılma oluyor. Cidden şaka gibi. Millet 2 3 sene iliski yapıp evleniyo ben bi kac ayda her türlü aldatılma rezillik cekiyorum hatta affettigim bile oldu ama sonuc aynı. Uzun iliskisi olanlar aldatılmayı görmezden mi geliyo ya da ögrenmıyo mu acaba. Evlenırsem de aldatılırım bosanmak zorunda kalırım diye korkuyorm artık ve kimseyle görüsmüyorum. Ben her deneni yapıyorum erkek knkalarımla gidip bi kahve bile icmiyorum. Her hareketime dilkat ediyorum o arada karsı taraf her haltı yiyor bide instagramda kızları cıkartmıyolar. Saka gibi cidden bu dedigim kisinin yası kücük degil 30 üstü veya 30 tam evlilik yası o yasta ne diye hala karı kız pesınde gezersin anlamak güc valla
Güncellemeler
1 yıl
Çiçek hediye beklentim olmasa da arkadaslarmn evine gittigimde koca buketler , jestler neler görüyorum. Ben hic bisey beklemedigim halde böyle. Para yesem sevilirdim heralde
Sürekli bu sebeplerden ilişkilerim bitiyor ne yapmalıyım?