Böyle bi durumda ne yapılmalı?

İşe ilk başladığımda bi çocukla bakıştım 1 ay kadar sonra o çocuğun sevgilisi olduğunu öğrendiğimde bakmayı kestim tabi doğal olarak.. şu an hayatımda bi erkek arkadaşım var ve erkek arkadaşım o bakıştığım çocukla düşman konuşmuyorlar birbirlerini hiç sevmiyorlar erkek arkadaşım zamanında o çocukla bakıştığımı bilmiyor.. iş yerinde zaten kimse sevgilim olduğunu da bilmiyor henüz yeni olduğumuz için biraz gizli tutmak istiyoruz.. o bakıştığım çocuk da kız arkadaşı olmasına rağmen yanıma geliyor işte işle alakalı bir şey soruyor amacı benimle sohbet etmek neyse çalıştığım yerden biri beni rahatsız edecek oldu onun konusu geçti o çocuk da biz buradayız bir şey olursa söyle dedi sonra bu konuyu erkek arkadaşıma anlattım bu niye bu kadar ilgili bu konuyla dedi ona mı kaldı dedi sen sohbetini kısa tutmaya bak dedi iyi biri değildir dedi arkadan konuşur arkadaşlarını satar ben ondan konuşmuyorum zaten onunla beş para etmez dedi ne yapıcam bilmiyorum başta ona karşı bi ilgim olduğunu düşündüğü için mi böyle yapıyor bana bakışmışım çocuk bilmiyorum beni de huzursuz etti şimdi

Böyle bi durumda ne yapılmalı?