Gizli Üye(45 üstü)1 yılYıllar evvel bir kişiye kaptırdım gönlümü ama olmadı. 11-12 yıl kapattim kalbimi. Enkazdan sonra bir kişiden daha hoşlandim yıllar sonra. 1 ay da ayrildik.10 yıl daha kapattım kendimi. Ben de platoniklik, sahiplenme, bağlilik ve takıntı hastalığı var. Çok seven oldu o yıllar arasında beni ama kimseyi almadım kimseyle de cinsel yönden de beraber olmadım. Ne kendimi anlatabildim ne beni sevenlere yol verebildim. Yanan lambanın etrafında pervane böcekleri gibi döndüm durdum yıllarca. Şimdilerde yalnızım ve sadece elimde kalan ve kimsenin bilmediği kalpten çektiğim fotoğraflarla yaşamaya çalışıyorum.
02 Yorumla- 1 yıl
Sanırım 10 yıl sonraki halim shshs ben de zor hoşlanıyorum ve saplantılıyım.
Cevap sahibi1 yıl@Neyebakacaktimbenn birine adapte olmak, unutmamak hatta onu yureginden kazıyana dek başka sevgilerde çare bulmamak erdemliktir. Ama sana tavsiyem kendine olan değerini daha üstün kıl ki bu zehiri daha çabuk at. Çünkü herkes yolunda gidiyor.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBaya oldu yillar oldu çünkü insan gerçek sevdiğini kaybedince başladı ile yapamaz gerçek aşk arayanlar için diyorum yysni ciddi niyetle flört Luk yaoanlar için diyorum boyke her önüne gelenle flört edemez bazı insanlar işi ciddi ister hadi takılalım geze top bitti değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Flört sevmiyorum, aşksızlıktan sıkılıyorum ama flört istemiyorum! 😅40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Flörtüm yok. Sevgilim var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl1 gün oldu.
Kafedeki kasiyere bile selam verirken yanlışlıkla flört ediyorum. (Sevgilim varsa dikkat ederim resmi olurum herkese karşı) Dün bir kafeye gittim paket yaptırmaya. Kasadayken ne almıştınız dedi. "İsmini okuyamadığım bir tatlıydı xxxx" diyip komik bir şey mırıldandım hafiften güldü, hoşuna gitti. Ondan sonra da karşılıklı tebessüm ettik ufaktan şakalaştık da, kapıdan çıkana kadar arkamdan baktı. Sokağa çıkarken son bir kez baktım kafenin camından, hala bana bakarak gülümsüyordu.222 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKızı beğenmedim
Cevap sahibi1 yılCazibeli olmak doğamda var. Kızın akşamını güzelleştirdim sadece. Unutmuştur beni hem şimdi.
- 1 yıl
@Moreno02 bence de. Kız iyi bakmış buna ben olsam beğenmez yüz vermezdim.
- 1 yıl
Iyyyy ben olsam ters ters bakardım cazibeliymişmiş 😂 müşterisin diye kız yalakalık yapmış. Fasülye de kendini nimetten sanır derler 😪
- 1 yıl
@Moreno02 çok iyi söyledin 👏🏻👏🏻
- 1 yıl
ayyyy bu da gelmiş öğrendiği iki kelimeyle caka satıyor neyi savundun acaba burada sen 😂 Şu yıkığın aptalca flörtleşmesini mi? Waoow büyük düşünür profesör baya bişey kattın he
- 1 yıl
@Neyebakacaktimbenn ben burada maskülinizmi savunuyorum. senin gibi bir femcel ile tartışacağım hiçbir şey yok. görüşlerin değersiz gözümde beni rahatsız etme seni engelliyorum
Cevap sahibi1 yılBunların pıtığı karadır zaten baksana direkt tipimi eleştirmişler, kendileri profil resmi koyamayacak kadar çirkindir eminim. Utanmadan insanların tipini eleştiriyor kezolar.
- 1 yıl
Çok üzüldüm çok da umrumda yaa ayyy hasta inceller..
Cevap sahibi1 yılSusun len kaşar peynirleri
Cevap sahibi1 yılGülümsettim diye evlenseydim bir de değil mi?
Cevap sahibi1 yılBir duvar yazısı var diyor ki: "O zaman sahip çık gözlerine, dönüp dolaşıp değmesinler gözlerime" :))
Yanlış kişiyle de flört etmenin alemi yok dogru kişiyi bekle
21 Yorumla
Soran1 yılAblam yanlışda ayrılırız gider niye büyüttün bu kadar hemen evlenmiyoruz
1 yılKafam rahat hiç sıkılmıyorum deli mi s.. ti niye başımı ağrıtayım
31 Yorumla- 1 yıl
Düzgün biriyle yapılan flört eğlenceli hoş sohbet olabilir bence
Gizli Üye(25-29)1 yılFlörtleşince bunalıyorum kendimi iyi hissetmiyorum nedense sabah günaydın mesajları almak iyi hissettiriyor başlarda ama sonra ilişki ilerlemeyince bir gram anında soğuyorum güven alamıyorum nedense o yüzden bıraktım.
19 Yorumla- 1 yıl
Al benden de o kadar 😅 Napayım ben flörtü 😅güven veren hiç yok olmadı da
Cevap sahibi1 yıl@Kim-Bilir-Belkidee Güvenin olması için de alışmak gerekiyor işte belli bir flört döneminden geçmek gerekiyor ama sanırım ben yoruldum 😒 bir müddet yalnız kalayım böyle iyiyim kafam rahat
- 1 yıl
Tabii ki alışmak gerekiyor tanışmak gerekiyor ama şimdi her tanışmaya da flört denmez vallahi ben hiç iyi değilim aşkı aşığım sevmeyi seviyorum Aşksız hayatın tadı tuzu yok anlamı yok berbat bir şey ya sen iyiysen Allah iyilik versin Ben mesela çalışıyorum şu an belki yolda aşkımı görürüm de çalışıyorum yani gelecekteki eşimi görürüm belki görür görmez aşık oluruz birbirimize her yerde aşkımı arıyorum yani saçlarım bozulmasın diye kask bile takmıyorum Ben beni beğensin diye 😂
Konu Aşk ise yorulmak yok daima hepileri beni yoran aşksızlık ya içimden hiçbir şey gelmiyor
Cevap sahibi1 yıl@Kim-Bilir-Belkidee Aşk bulunmaz ansızın hiç hazır olmadığın bir anda seni bulur beklentiye girerek sürekli tetikte olarak aşkı bulamazsınız ki bence aşk geçici bir histir ama sevmek sevilmek her daim kalır o yüzden mühim olan aşkı bulmak değil sevip sevilebileceği ilişkiyi bulmaktır seni seven insan zaten seni dağınık saçla da seviyor 🙂
- 1 yıl
Aşk bulunur nasıl bulunmaz
Evlilik ilişki sevgili kaderdir Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırarı kader ızdırarı kaderde kolunu hiçbir etkisi yoktur ihtiyari Kader ise bize kulun çabasına bağlıdır cüzi iradede denir
Boş boş beklemekle istemekle olur mu bence olmaz Ben şimdiye kadar her şey için çabasını çabaladım çalışıyorum
Sonra dua Allah'ın takdiri
Ama hayatım 5.000 parçalık bir puzzle olsa her şey hazır 499 tanesi hazır bir tek evlilik kaldı az kaldı bana göre en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı
Benim aşkım geçici değil ve aşkıma olan herhangi ne olursa
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür
Bana Göre Aşk sevginin ötesidir hep daha çok daha da çok ya insan hoşlandığını sever sevdiğine aşık olur aşık olduğundan hoşlanır Bu bir kısır döngüdür yani
Aşk demek daha fazla demek zirvesi yok tepesi yok ucu bucağı yok uçsuz bucaksız
Ben hiç sevilmedim ki anasını satayım Ben zaten sadece eşime aşık olurum öncesinde severim ben de onu bulmak istiyorum hani görür görmez bir etkileşim olur hoşlantı olur o bana bakar Ben de ona gider konuşurum yani 😅
Sadece aşkımı bulmak için çalışıyorum anasını satayım 😂 patron kızdı kas tak dedi dedim bekar erkeğim yahu saçlarım bozuluyor kendimi beğenmiyorum 😂
Cevap sahibi1 yıl@Kim-Bilir-Belkidee Bence neyden çok beklenti içerisine girersen o noktadan sınanıyorsun olmuyor o yüzden diyorum bu kadar tetikte olmaya gerek yok oluruna bırak yine çabalarsın fakat kask takmayacak kadar tetikte olma. Aşkı yaşamış biri olarak söylüyorum sonsuza dek sürmüyor en azından ilk aşk 😌
- 1 yıl
Onu bilmiyorum, bilemiyorum.
Aşk sonsuza kadar sürebilir bu bizlerin elinde tek taraflı olmaz taşıma su ile değirmen dönmez dönmüyor
Seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapmalı
Güvercin misali kuş misali seven sol sevilen sağ kanat tam olmazsa kanatlar uçamayız uçamaz kuş
Sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene hakkını verenedir
Lafta sözde herkes seviyor aşık
Tetikte değilim de ne bileyim niyet belli istek belli dua belli duyan belli hayırlısı yani
Real'de de her şey aşka bağlıyorum bütün konular aşka çıkıyor ama benim aç ki bence evlilik ile oluyor yani yuva kurmak evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısı
Olmaz oluruna bırak diye bir şey yok bu aşka hakaret olur Çünkü zaman ile hiçbir şey olmaz zaman sadece Su misali akıp gider zamana yön veren kişilerdir
Zaman ile musluktan akan su çay olur mu makarna olur mu zaman ile aldığın kola dolaba koysan biter mi kahvaltılıklar biter mi bitmez
Aşk yoksa yaşamak gibi bir derdim de yok 😅
Cevap sahibi1 yıl@Kim-Bilir-Belkidee Çabaladıktan sonra İlahi iradeye teslim olacaksın duanı et kabul olacağına inan yeter. İnşallah olur zaten yürekten istiyorsunuz belli Allah nasip eder yasamayı da...
- 1 yıl
Ancak öğrendiklerim neticesinde elinden geleni yapmam gerekiyor diye biliyorum ben ben hep öyle öğrendim yani mantıklı da geliyor
Mesela düşünsene bir kız evden dışarı çıkmıyor işe gitmiyor okula gitmiyor bu kıza kim nasıl görecek de aşık olacak
Ancak işte evine misafir gelince olur
Evine gelen misafirler söyler görücü olarak yollayabilir falan canım kızı varmış
Zaten görücü usulü yatıyor kafama 3 kez denedim hüsran 😅ama görücü istemiyorum 😅
1 yıl2 hatta 3 seneye yaklaşmıştı ama şu sıralar görüştüğüm ve görüşürken aşırı eğlendiğimiz birisi var bakalım, hayırlısı:)
02 Yorumla
Soran1 yılYaaaa musluklar aşırı sevindim sizin için:)
Soran1 yılMutluluklar*
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
1 yılKısa bir zaman oldu ama sanki uzun zamandır yalnızım gibi hissediyorum. Yeni bir heyecana ihtiyacım var. Ama kısa süreli değil ömürlük heyecan olmalı bu.
00 Yorumla Ben flörtleşmeyi unuttum valla, kimle flörtleşmeye çalışsam 2 gün sonra amca oğluna bağlıyor muhabbet
01 Yorumla
Soran1 yılUzun ara verince geri dönmek zor oluyor dikkat et
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yıl1 yildir etmiyorum samimi arkadaslarima kardeşim davranıyorum o tatmin ediyor beni flort falan bos isler artik
10 Yorumla
1 yılFlört denemesi yapan var ama eksik olsun 8 senedir mesafeliyim bunlara 1.5 2 sene sonra ciddi ilişki evlilik düşüncem var
00 Yorumla
1 yılBenim 7. Ev yay
o yüzdençok bişey diyemicem 😂
02 Yorumla
Soran1 yılAy şu evler nasıl bulunuyor
- 1 yıl
Doğu. Haritana bakman lazım
Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı. ay mı😂 yıl oldu da neyse bu bahsi kapatalık üzmeyelim beni
01 Yorumla
Soran1 yılYaaa
1 yılFlörtleşmiyorum. Ben direkt sevgili olanlardanım. Onu da KS'de yapmayı çoktan bıraktık
10 Yorumla
1 yılYalnızlık muhteşem ve mükemmel flört veya sevgili aramıyorum çünkü 😃✌️
10 Yorumla
1 yılİki sene olacak. Bulamadığım için değil istemediğim için yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ne yalan söyleyeyim ki ne kadar zaman olduğunu bile unuttum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHergun her dakika edersin boş iş hepsi... Ask lazım sevgi lazım... kalıcılık lazım..
00 Yorumla günler ayları aylar seneleri kovaladıı çok uzun zaman önce
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
1 yıl2021 Ağustos 20 den bu yana. Zaten bu saatten sonra flört bizi bozar. Direkt nikah masası. O da olmuyor. Sebebi ise, kızlar evlenmek istemiyor 🤣
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBen tipsizim hayatımda hiç flörtleşmedim. Kadınların pek umrunda değilim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılHayatımda hiç flört etmedim😂😂(left the chat)
02 Yorumla- 1 yıl
@deukunttt nee?
- 1 yıl
@deukunttt hayır teşekkür ederim soruları sevmiyorum
Flört başlı başına sıkıcı. Çocuk mu eğlendiricem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
1 yılFlörtleşeceğin kişi aynı anda 9384847383 kişiyle flört ettiği için soğuğum bu mevzuya
00 Yorumla
1 yılEvlendiğimden beri etmiyorum vallahi özledim 🤣🤣
018 Yorumla- 1 yıl
Eşinle rol oyunu yapın. Gözünüzün dışarı kaymasından iyidir.
- 1 yıl
@rekreasyonistt yok kız tam bir odun bunu ben değil kendi söylüyor yeminle ne bir naz ne bir cilve ne bir istek…
- 1 yıl
O zaman evlenmeyecektin.
- 1 yıl
@rekreasyonistt bi akıllı sendin dimi canım evlenmeden önce gayet iyiydi nasıl ola nikahıma girdi oldu tam bir put 😁
- 1 yıl
Evet akıllıyımdır. O zaman boşan. Aldatmadan iyidir.
- 1 yıl
@rekreasyonistt aldattığımı nereden çıkardın iki içimizi dökmeye gelmiyorsunuz hemen damgayı basıyorsunuz
- 1 yıl
Aldattın demedim, aldatmadan iyidir dedim. Hayatınızı niye heba edesiniz ki? Boşanmayı düşün derim.
- 1 yıl
@rekreasyonistt çocuk bi 12 yaşına gelsin onura yapıcam canım aklımda yani
- 1 yıl
Çocuk bu yüzden yapılmamalı diyorum işte. Sen meclisten dışarı, çoktan var sende zaten.
- 1 yıl
@rekreasyonistt bi anlatsam dersin ki sen bana hikaye mi anlatıyorsun şaşar kalırsın
- 1 yıl
Bu arada bunlara denk geldim, sen sanılabilirler. Profil resmini değiştirmeyi düşün derim. https://resmim.net/i/mYC62T
- 1 yıl
@rekreasyonistt teşekkürler kuzum
- 1 yıl
Hareketli bir hayatım oldu. Yine de hala beni şaşırtabilecek şeyler vardır eminim. Senaristler fikirlerini bir yerden bulmalı sonuçta.
- 1 yıl
@rekreasyonistt amacım asla sarkıntılık etmek vs değil valla azcık içimi dökmek ve senin şaşırtmak da hoşuma gider kabul edersen mesaj atabilirmiyim ne zaman istersen engellersin
- 1 yıl
Engelleme opsiyonu vermek yemeği ye beğenmezsen kusarsın demek gibi. Sohbet sarmazsa konuşmayı bırakırım olur biter. İstersen yaz, mesajlarım açık.
- 1 yıl
@rekreasyonistt nafaka diye bisey nasil bosansin?
- 1 yıl
Evlenirken alınan risk bu, bunu bilerek evleniyorsun. Mutsuz olduğu evlilikte kalsa hem ahlaki hem maddi sorun yaşayacak zaten.
- 1 yıl
@rekreasyonistt sacma iste
1 yılvalla ben etmiyorum ama karsi taraf ettigimizi saniyor olabilir 😀
00 Yorumla2.5 sene oldu bir de 1 ay öncesi kısa süreli olmuştu öyle başlayıp öyle bitmişti onu saymıyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılAynen geç kalmışsın acilen bir flört bulman lazım senin
00 Yorumla
1 yılBenim Yıl Olmuştur :( Kaç Seferdir Deniyorum Kendimi Bi Türlü Beğendiremedim Kimseye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılLa ben 18-19 senedir ilk defa bu kadar boşluğa düştüm 3 hafta olacak ohaaa...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenimle flört eden düzenli oluyor da flörtü benim başlattığımın üzerinden 5-6 geçmiştir. Karşılıklı olan oydu diğerleri sayılmaz bu durumda.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl3 ay olmuş o da 10 gün sürdü. Ondan önce de 1 yıldır etmiyordum. Böyle aralıklı
21 Yorumla- 1 yıl
İstersen edebiliriz😬
Gizli Üye(18-24)1 yılburada bazen sıkılıyorum birilerine cilve yapıyorum saymazsak 1 yıldır
11 Yorumla- 1 yıl
Bende cok sikiliyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok anladığım şey değil ama millet benimle anlık her yerde edebiliyor😅
25 Yorumla- 1 yıl
O nasıl oluyor
Cevap sahibi1 yıl@Apdate_Available 🤣😅 çok anladığım bir şey değil demiştim
- 1 yıl
Anlık her yerde edebilmesi nasıl onu sordum
Cevap sahibi1 yıl@Apdate_Available anlık gelişebiliyor demek istedim ama sevgilik öncesi yazmış biri 🤣 sevgililik oluyor mu olmuyor mu orayı çözemedim
- 1 yıl
boş ver
Gizli Üye(30-35)1 yılAy mı 🤣 ben tam 4 buçuk yıl önce boşandım ve ondan sonra da hiç flört etmedim 😁
🥺🥺🥺00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende öyle 6 ay oldu. En son flört ettiğim sen miydin yoksa 😄
00 Yorumla
1 yılEtme abla yazık kendine hayır gelmiyor erkeklerden hayattan soğuduğum anlar varsa 10/9 u erkekler yüzünden haahshahhza
00 YorumlaBen uzun dönem yapıcam 8 ay oldu 1 sene dolduktan sonra devam dkdkdkkd
00 YorumlaArtık eskisi gibi benim de flört edesim gelmiyor. Hatta çok yorucu geliyor sıkılıyorum
00 YorumlaDoğduğumdan beri max 2 kez flört ettim o da sanalda oldu
00 Yorumla
1 yılÇok olmuş ya ben dayanamam okadar 1 hafta geçse kafayı yerim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılBoşandıktan sonra hiç.
16 Yorumla
Soran1 yılAy en çok korktuğum şeydir aramızda 2 yaş var ve ben daha evlilik teklifi bile almış değilim hiç siz mi hızlısınız ben mi yavaşım hahahha
- 1 yıl
Ben hızlıyım kanka
Soran1 yılKanka demessen :(
- 1 yıl
Demedim tamam.
- 1 yıl
Aa srn bosandin mi
- 1 yıl
@Kirginimcokk0 👍 evet
Ben 1 yıldır yalnızım
20 Yorumla
1 yılFlortmu oda ne ksksks
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yıl3 yıla yakın bir süredir ilişkim yok
03 Yorumla
Soran1 yılİlişkiye dönencesine gerek yok flört de olur
- 1 yıl
Flört de olmadı.
- 1 yıl
Kriterlerin neler :D
1 yılFlört edilis yahu neden böyle oldu
09 Yorumla
Soran1 yılSınavım vardı deli gibi çalıştığım
- 1 yıl
Artık flörtlebilirsin :) ne sınavıydı
Soran1 yılKpss
- 1 yıl
Geçmiş olsun. Özlediğin sadece flört mü
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Öğretmen misin kpss ye ne işin çalışıyorsun sınav geçti ya 2025 e mi
Soran1 yılHayır ben bu sene girdim zaten
- 1 yıl
Atanabilecek misin
Soran1 yılevet derece yaptım branşımda
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılyalnızlık daha guzel ama
08 Yorumla
Soran1 yılHayır tabiki hahah
- 1 yıl
hıı illa birinin kafasını ütüleyeceksın yanı
Soran1 yılEvet hiçbir erkek mutlu olmayı hak etmiyor ashjdjak
- 1 yıl
ölmeden cehennemı yasasınlar yanı
Soran1 yılBen yokken de yaşıyorlar zaten tr koşulları sayesinde
- 1 yıl
e tabı ama herkes fakır değil kı :)
Soran1 yılBu dediğimi sadece ekonomik bağlamda düşünmen çok sığ
- 1 yıl
neden cehennem pekı
Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. Bulalım sana burdan bir tane
01 Yorumla
Soran1 yılNiye ben 6 yaşında mıyım da kendi başıma bulamıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılManitam olduğunda beri
10 Yorumla Evlenınce o olayda bitti😂😂😂😂
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılFlört değil ama 18 yıldır sevgilim yok
10 Yorumla Ben hiç flört etmedim 😅🥸
10 Yorumla
1 yılEn son nisanda vardı flörtüm
10 Yorumla
1 yılBir aydır falan
12 Yorumla- 1 yıl
Onun için mi burdasın
- 1 yıl
@Apdate_Available ne ilgisi var
Gizli Üye(30-35)1 yılflört etmek ne anlama geliyor bir türlü çözemedim ya
11 Yorumla- 1 yıl
sevgili öncesiymiş ben de yeni öğrenmiştim bu yaşıma geldim flört ayrı sevgililik ayrıymış
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılTanışabiliriz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı. Bende sıkılıyorum. flört edecek birisi lazım bana.
00 Yorumla
1 yıl1 yıl , sıkıldım bu sacmalıklardan.
00 YorumlaFlört neydi?
Sevgiydi... Emekti.. :)00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılKendimi bildim bileli :)
00 Yorumla - Devamını Gör (146)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne