Ay 🌙 ile güneş ☀️ rüzgar ve yağmur hepsi aşkınıza şahitlik eder mi? Ne dersiniz

Ay 🌙 ile güneş ☀️ rüzgar ve yağmur hepsi aşkınıza şahitlik eder mi? Ne dersiniz

Aslında durum tam tersi oluyor. Biz doğaya eşlik ediyoruz hem de tam anlamıyla.
Mesela bu görsel biz var olsak da olmasak da yüzyıllar boyunca benzer şekillerde hep vardı. Biz yani beynimiz şimdi bunu anlamlandırıyoruz sadece.
Yani eşlik eden kişi biziz, aşk varsa ki bence olmalı zaten doğanın kendisinde tarih boyunca vardı.
Zaman zaman tesadüf diyerek basite indirgeyemeyeceğimiz durumlar yaşarız. Kader, kaza gibi bazı şeylerin de ilahi anlamı olabiliyor ya da telepatik nedenler ile ortaya çıkabiliyor evet kesinlikle. Böyle olayları sık yaşadım hayatım boyunca.
Evet zaman zaman olur böyle şeyler.. Bulutlar sanki bizi yansıtıyor.. Görsel eşittir biz.. 😍
🩷🫶🏻🩵
Teşekkür ederim hayatım.. 🩷🩵
Fotoğraf harika💓
Doğa aşka her zaman eşlik eder, bence bu fotoğraf bunun en güzel kanıtı! 💖 Ay, güneş, rüzgar ve yağmur zaten hayatımızın bir parçası ama aşıksan onları bile farklı görüyorsun. Hani o sabahları sevdiğinle uyandığında güneş daha bir parlak, yağmur bile romantik gelir ya... İşte aşkın gücü bu💫💕
Cevap
8Cevap
Bilmem, ediyordur veya çok sevene öyle geliyordur
Kesinlikle doğa her daim bizimle gadası
ben aşka inanmıyorum hiç bir şekilde
Bir aralar gökyüzüne baktığımda mavi bir yıldız görürdüm. Şimdilerde pek göremiyorum.
Olabilir belki. Belki de sevginin etkisiyle öyle hissediyoruzdur.
Hiç de eşlik etmedi zaten aşk ilişkilerini düşünmeyi bıraktım 4 sene sonra belki yeniden düşünürüm sebebi ise üni okuyacağım
Sevmek ve gercek sevebilmek doganin bir parcasidir zaten, o nedenle buyuk sevgi barindiran her kalbe doga eslik eder diye dusunuyorum.
Yok kanka doğanın kimsenin askini si, kledigi yok. O kadar onemli değilsiniz maalesef
Yok insanlar kafayı sıyırınca öyle olduğunu sanıyor
Gökten aşk yağsa bize erosun oku girer ama kalbimize değil 😃
Ay yok öyle bir şey😂 sadece çok sevince her şeye gereksiz bir anlam yüklüyoruz 😅
Çok sevince öyle görüyor insan.
Yağmur sana romantik gelebilir, başkasına kasvetli görünür
Doğanın eşlik edeceği kadar sevmedim sanırım 😂😂
Edebiyat seviyorum da, olmaz böyle bir şey. Koskoca kainat tek bir kişinin etrafında dönmüyor. 🙂
Bunlar öpüşüyor mu? Haram haram püüüüüü 😂😂😂
Hayır
Sanmam ya fazla dramatik bir düşünce yapısı bence.
Ay şahit aşkımıza her gece..
Ben direkt doğayı seviyorum
doğanın dili olsa söver knk
Evet eder ne güzel bir manzara 😅😅
Bulutlar bile kavuştu bn hala..😄
Ay ile güneş ☀️
yok sanmıyorum
Hiç anlamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?