Dengesiz, ne istediğini bilmeyen, umursamaz, ben gitmem o gelsin, ben özlemem önce o özlesin, tripli, nazlı ve bu yalanları sıralayan ‘sana yalan söylemek istemiyorum’, ‘onunla aramızda duygusal hiçbir şey geçmedi, geçemez’, ‘görmedim ben senden daha güzel, ilk defa böyle hissediyorum’, ‘senin için kötü bir şey düşünüyorsam en adi bilmem neyim’, ‘o bizim teyze kızı’, ‘SEN KAFANDA KURMUŞSUN KIZIM’ erkeklerle karşılaşınca totonuza vura vura kaçın.
Eğer bir konuda "prensibim böyle, duruşum bu, taviz vermem, ya evet ya da hayırdır benim için, yapım böyle" gibi şeyler söylüyorsa, bilin ki "bunları ters düz edecek biri çıkarsa tükürdüğümü yalarım" demektir.. Yoksa bu bukalemun göremezdik..
yalan söylememesi , elde edilmek için kırk takla atması , ve k-ga adınsı hareketler sevmem hoşuma gitmez ben cok dişil enerjisi yuksek bırıyken onun da dişil enerjisi olunca soguyorum hanzo da olmasında djdjjd bırde kızım sen kafanda koruyorsun ve mesala kavga edılırken lutfen cekıp gıtmesın sınır oluyorum daha cok sınır oluyorum oyle
kız arkadaşları olması kıskanmaması özel günleri hatırlamaması ilişkimizde başkalarından tavsiyeler alması (almasın demiyorum ama ilişkimi 3 kişilik yaşamak istemem) rahat hissetmemesi geç bakması trip atması (hayırdır travesti misin) diğer kızlara bakması ALDATMASI 🚨 kendini tanrı gibi görmesi (tövbe haşa) beni her halimle sevmemesi sadece kendini düşünmesi gönlümü almaması ☠️🚩 bir yere giderken haber etmemesi
Gözümün alenen gördüğü şeyleri 4040 taklayla bana çevirmeye çalıştığı anda soğuyorum direkt. Karı kıza fazla düşkünlüğü olduğunu sezinliyorsam da soğuyorum