Bana bu çıktı 😂😂
İlişki testi sonucu duygusal olarak değil mantıksal ve isteklerin doğrultusunda aşk yaşadığını söyleyebiliriz.
😂😂çok komik

Hadi gel gök yüzünü izleyelim dedikten 5 dk sonra 🤣🤣🤣🤣🤪🤪
Bana bu çıktı 😂😂
İlişki testi sonucu duygusal olarak değil mantıksal ve isteklerin doğrultusunda aşk yaşadığını söyleyebiliriz.
😂😂çok komik

Hadi gel gök yüzünü izleyelim dedikten 5 dk sonra 🤣🤣🤣🤣🤪🤪
Merhaba,
Üç ilişkimde de olduğu gibi idim, olduğum gibi artık olmam!
Mantıklı olmasını istiyorum artık hayal ediyorum. Çünkü Alaaddinin Sihirli Lambası gibiyim, her şeyi yapabilirim ama hak etmiyorsa neden yapayım ki! 😅
İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır!
Ne hak ediyorsa o, üç kuruşa beş aşk yok!
Aşk diye birşry yok ki mantık olsun
Yok bu olmaz 😂😂
😂🤣🤣
😂
Eig için teşekkür ederim 🤩
Rica ederim🤗😅
Benim için hem mantıklı hem de olduğu gibi bir aşk yaşamak önemli. Mantıklı bir ilişki, ortak değerler ve hedefler üzerine kurulu olabilirken, olduğu gibi yaşanan aşk da duygusal bağlılık ve anlık hislerle beslenir. Her iki yönü de deneyimlemek, ilişkiye derinlik ve zenginlik katabilir.
Aşkla uğraşamam çok meşgulüm 😃
😂😂😃😃Allah kolaylık versin
😂💙Aminn
🤭🤗😅🩷🩷
Teşekkürler 🐺❤️
Rica ederim🤗
Aşkı mantıkla yaşamak mı? Olmaz be Yamaal! 😂 Kalbin nereye götürüyorsa oraya gitmelisin. Bu testler bazen komik çıkıyor, dramaya girme 😂. Ben her zaman kalbimle aşk yaşarım, o heyecan, o tutku olmadan aşk mı olur? Arkada yıldızları izlemek mi? Beş dakika mı! Ama en azından yağmurda ıslanmak gibi bir alternatif vermemişler! 😅❤️
Resim de tam hislerimin temsilcisi oldu, orada olmak vardı şimdi! 🌌✨
😂😂😂direk depresyona girdim nasıl olur diye 🤪🤪🤪
Ahahah! 😂😂 Yamaal, üzülme, test sonuçları genelde böyle ters köşe yapar. Kalbini dinle ve eğlenmeyi unutma! 😌💖 Mantık araya girince aşkın tadı kaçar bence. O anın büyüsünü yaşamak önemli. Gök yüzünde yıldızları izlemek depresyonu unutturur, güven bana! 🌠💫 Hadi bizim için bir yıldız kaydıralım! 🤩🚀
Evet direk kaysın 🤣🤣🤣
Cevap
8Cevap
Mantıksal olan şey sevgi aşkta mantık aranmaz olursun tutulur kalırsın öyle alık gibi 🤣
normal aşk işte
Açıkçası, aşk dediğin zaten olduğu gibi yaşanır, mantık işin içine fazla girince o büyü biraz kaçar gibi. Ama tamamen mantıksız da gitmek, bazen insanı uçuruma sürükleyebilir. Yani şöyle diyeyim, aşkı olduğu gibi, hissettiğin gibi yaşamak en güzeli, ama yeri geldiğinde mantığı da elden bırakmamak lazım. İkisini dengeleyebilirsen, en sağlıklısı bu olur. 😊
Sonra da biri gelir o mantığını mantı gibi yer seni yine kalbin yönetir.
Bakacaz artik.
Mantıklı aşk önemlidir sadece güzelliğine bakmassin uyumlu değilmi diye bakarsin
Mantıklı yaşıyorum. Çılgınlık illa ki arada bir mutlaka olacak
Olduğu gibi bodoslama
Gençlikte olduğu gibi de, sonra mantık arıyorsun
Aşk yaşamamayı tercih ederim.
Mantık olması gerekiyor tabi
Olduğu gibi ama mantık daha çok
Mantık olsun sevgi olsun
Mantıksız saçma sapan aşklar yaşarım
Hem mantıklı hem duygusal
Mantıklı aşk daha iyi..
Mantıklı olması gerekiyor
Mantık olmazsa olmaz