Samimi olmak gerekirse hiç o işlere girmedim. Bittiyse bitmiştir. Gidip kasmaya gerek yok ya. Artık bu saatten sonra yapacağı şeyler kişinin kendisini ilgilendirir. İsterse 3 gün sonra evlensin. Beni çok bağlayan bir şey olmaz. Ben çok çabuk insan eleyebiliyorum. O yüzden bir merakım olmaz kendisine karşı.
Yaw he he kimse stalk etmiyor açıkcasi daha sevgili yapmadım ama yapsaydım evet stalk ederdim hahshs ergen gibi değil tabiki ilk zamanlar yokluğuna alışmak icin istemsiz merak edip stalk edilir
Bildiğim bi sosyal medya hesabı yok ama vardır illa ki ben bilmiyorum öyle bi tilkiydi 😂😂 bilsem de stalklamam Çünkü içimde herhangi bir his kalmadı, doğal olarak merak da yok.
birkaç kere yaptım ama biraz sıkıcı geldi... havalı bi şey yapmadı hiç ben de bıraktım. insanda az ilginçlik olur cık hiç yok. boş boş yerlere gitmek dışında bir şey yapmıyor 🙄🙄🙄🙄🙄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Samimi olmak gerekirse hiç o işlere girmedim. Bittiyse bitmiştir. Gidip kasmaya gerek yok ya. Artık bu saatten sonra yapacağı şeyler kişinin kendisini ilgilendirir. İsterse 3 gün sonra evlensin. Beni çok bağlayan bir şey olmaz. Ben çok çabuk insan eleyebiliyorum. O yüzden bir merakım olmaz kendisine karşı.
Evet sevgilimden ayrılınca stalk ediyorum yeni sevgilim de eskisi de o benim ondan öncesini unuttum🤣
Hayır tabiki.. Benden uzak Allaha yakın olsun..
İlk ayrılınca evet ama sonra hiç bakmam
Allandan bul diyosun 😂
İlk alışkanlıktan oluyor bence sonra da kızgınlıktan siliyor insan 😂 sana demem öyle şeyler 😂
Yok ben ona diyosun dedim 🤣 bana niye diyesin durduk yere ahdhshs
Aramız iyi sana bir şey demem 😂😂
Aa o kim? Tabii ki hayııırr
Yaw he he kimse stalk etmiyor açıkcasi daha sevgili yapmadım ama yapsaydım evet stalk ederdim hahshs ergen gibi değil tabiki ilk zamanlar yokluğuna alışmak icin istemsiz merak edip stalk edilir
ahshs yorumlara çok güldüm çoğunun ayrı bir sekmeden takip ettiğine yemin edebilirim ama ispat edemem
Bende ya shshsh baya komikler
Bildiğim bi sosyal medya hesabı yok ama vardır illa ki ben bilmiyorum öyle bi tilkiydi 😂😂 bilsem de stalklamam Çünkü içimde herhangi bir his kalmadı, doğal olarak merak da yok.
Yalan yok ilk zamanlar edilir, bensiz ne yapıyor diye merak edilir vs. Ama alıştıktan sonra salla gitsin moduna geçiyorsun.
Aklıma geldiyse acaba sürünüyor mu diye merak edip bakabilirim 😄
Ama neyse ki merakım hiç tetiklenmiyor.
gozumun onunde zaten ya stalklanacak bir seyi yok da, olsa da stalklamam merak etmiyorum gecmis gitmis seyleri
Hayır zaten engellemişti ve en son hayatında biri vardı
Arkamda bıraktığım insanlarla denk gelmek bile ürkütürken ne stalkından bahsediyoruz 😃
Hayır, ben ciddi anlamda direkt unuturum. Ne numarası ne soyadı cidden aklıma bile gelmez.
Aklıma bile gelmiyor hepsinden midem bulanıyor kusasım geliyo soyadlarını bile hatırlamıyorum zaten sjsnks çok şükür
Hayır,
Çünkü evlendi hepsi bunu kendime yediremiyorum.
İlk başlarda olur. Sonrasında okmazsa daha iyi olur
Gençken evet, yapıyordum. Şimdi umurumda değiller. Ölseler üzülmem.
Valla hiç birine bakmiyorum
Breh maşallah kaç tane varsa artık ahdhss
Çok fazla sjhs
Playboy Ekrem üst katta canım repliğindeki Ekremi buldum 🤣🤣🤣
hehehe yok o ben değilim :D
birkaç kere yaptım ama biraz sıkıcı geldi... havalı bi şey yapmadı hiç ben de bıraktım. insanda az ilginçlik olur cık hiç yok. boş boş yerlere gitmek dışında bir şey yapmıyor 🙄🙄🙄🙄🙄
stalk işini hiç beceremem , yapmak da istemem
Çok iz bırakmışsa evet
Yorumlarda nedense çok samimiyetsiz afhjk
kimse stalklamıyor sorma sorma ahshs
El alışkanlığı bende ya umursadığımdan degil kankalarimin exlerini bile stalkliyorum bazen 😅😅
Dürüst olacaksan yapıyorum ya ama benimkiler biraz daha bakim hala Allahtan cezasını bulmamış mı şeklinde oluyor
Evet 😬😂
Yok hayır. Hayatımdaki insana haksızlık olur zaten
İnsan boştayken yapar bunu çoğu zaman kddk
hangi birine bakayım : )
Güncel sevgilimi bile stalklamam ki
Ayrılığın başında evet yapmıştım.
Evlenmiş gitmiş insanları merak etmem :D
O beni stalklasin hiç ugrasamam
Hayır yapmam ortada bir sebep yok çünkü.
Eski sevgilim yok ne yazık ki
Hiç bi yerde yok ki stalklayım
Hayır hiç yapmadım yapmam da
Yolu açık olsun, benden uzak Allah'a yakın 🖐️
Sosyal medya hesabı yoktu
yooooooooooook
Hayır eski eskide kaldı :D
Tabii ki
Yoo bkmıyorum
Ne eskisi ne ye yenisi olmadığı için hayır :))
Hayatımda biri yoksa evettt
Eskiden yapıyordum
Hayır
Hayır
Eskiden olsa evet
Uğraşamam
Pek değil
Yani biraz yapıyorum arada. Kim yapmaz ki
Ne kadar arada olduğu önemli 😅
Her gün şöyle bir bakıyorum diyelim 😂
Yenisini buldun mu yoksa hala singke misin 🤔
Bulmadım. Yeni biriyle bir şeylere başlasam bakmam zaten. 😂