Canım aretim, ex eniştemi stalklamak için takı sayfası açmış. Gördüğümden beri hayatı sorguluyorum. Bu kadar profesyonel misiniz?

Canım aretim, ex eniştemi stalklamak için takı sayfası açmış. Gördüğümden beri hayatı sorguluyorum. Bu kadar profesyonel misiniz?
eski sevgililerim ile bazen karşılaşıyorum da modum düşüyor şunun yüzünü gördüm ya midem bulandı diyorum ıyyy nasıl sevmişim ben bunu ya kusucam şimdi diyorum tahammül edemiyorum en kötü şey var ya birbirinize yakın yerlerde aynı şehirde yaşamak cidden
Eskiden pasta süsü hesabı açıp fake takipçi satın alıp sonra da exime istek yollamıştım onca emeğin üstüne isteği reddetmişti. 1 hafta önce falan istek atmış tam 6 senenin üstüne. Bu sefer de ben reddettim ödeştik 😂
Hayır
Exime istek atar mısın dicektim sadece
Ben sevgilimi de stalklamam ki. Stalk cinnet geçirtici bir eylem. Benim son ilişkim bu yüzden bitmişti mesela. O da denk geldiğim halde ha şans eseri önüme düştü. Sonra ver Allahım ver Allahım ver. Verme Allah'ım verme
Cevap
19Cevap
Eski sevgilimin adını bile unuttum bulsam stalklardım bahh
İlk ayrılınca evet ama şimdi umrumda değil 😂
Eski sevgilim yok olsa da engellerim zaten umurumda bile olmaz.. biten bitmiştir takıntı yapmak da hastalıklı bir şey bana göre.
Hiç işim olmaz.. Eskilerle kolayca bağımı koparabilecek bir yapım var.. Ne yaparlar ne ederler umrumda olmaz..
Yolda görsem tanır mıyım o bile meçhul. Stalk yapacak kadar işsiz değilim onu
Eski sevgilim olmadı olsa da bakmam bitmiştir benim için eski
Ben uğraşmıyorum. Sorulamak için Doğaya katılıyorum
Öncelikle bir adet eski sevgiliye ihtiyacım var sanırım.
Eski olanı stalklamak mantelitesi bozuk insanların işidir.
Bu ne bilmiyorum ama arada araşıyorduk iyi geledi tamamen kopartık
Stalklamam da genelde harfi yazınca hemen o çıkıyor ister istemez bi bakıyor insan
3-5 senede bir ancak lafı geçerse
Olsa bakardım ne halt yiyor diye da yok
Kendime bakamıyom kaldı ki ex mex
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
sevgilim hiç olmadı
İşim gücüm yok gidip birilerini stalklayacam
Gerek yok eski adı üstünde
Gerek yok 🤌🏻😂
hayır yapmam
Mal değilim
Hayır
Hayır bakmıyorum