Olaki ayrılık durumunda yedek kulubesini boş bırakmayanlar vardır illa 😀
Günaydın.

Olaki ayrılık durumunda yedek kulubesini boş bırakmayanlar vardır illa 😀
Günaydın.
Günaydın. İlişkinin ilk gününden artık karşı cinsin selasi okunmalı 😄 ama tabi günümüzde bu artık çok çok az yani guvenilecek insan sayısı az. Neyse biz kendimizi bilelim de enazindan az sayıda olanlardan olalım 😌😌🙏
Karşıyı geçtim, insanın kendisine saygısı varsa zaten böyle bir şeyi bırak yapmayı aklından bile geçirmez, geçiremez
İnsan önce vicdan sahibi olucak, sonra kalp..
hmm elbette önce arkadaşız sonra başka birşeyler açıklamaları gelir , gelmezse de durum böyledir aaa unuttum önceden muhabbetimiz vardı kısmı da önemli hususlardan yerse tabi
Kızlar, ne diyeyim ki şimdi! Bence ilişki tamamen güven ve sevgi üzerine kurulu olmalı. Eğer gözler dışarı kayarsa, demek ki o ilişki zaten yürümemiş! Ben aşka inanırım ❤️ ve birini gerçekten seviyorsan, gözlerin sadece ona bakar! Güven en büyük kumardır, evet ama bazen bu riski almak gerek. Ava giderken avlanmayalım 🤭 Günaydın! 🌅
Aynen, ava gitmek bazen sıkıntılı olabilir 🤣 Bence seviyorsan kafanı yorma 💕 Ama yedek olsun diyenler de var maalesef. Bakış açısına göre değişir tabii! 😜
Cevap
18Cevap
Seversem hiç kaymaz vala umrumda olmaz diğerleri
karaktersiz olan dışa bakar sadece
on senede geçse benim gözüm başkasına kaymaz
Sende o kumaş yok zaten bebiş
çok şükür ki 😌
Kimseye güvenerek kendimi yormuyorum hiç bir fikrim yok 😃
gerçek ve karşılıklı sevgi olduktan sonra hiçbir zaman ne nişanlı flört döneminde ne de evlilik döneminde dışarı kaymaya başlamaz asla gözler
yanımdakine ihanet etmem hatta öyle bir salağım ki ayrılıktan 3-4 ay sonra anca gözüm sağa sola kaymaya başlar
Benim gözlerim içeri girmiyor ki :D
seni elde etmeye başarmıştır kolay lokma oldugunun ıcın sıkılmıstır heyecanı bıtmıstır
Mesele sadece göz ise benim hiç kaymaz. Bekar, tek , sap , ot olsam da. 🤣
Gerçek aşk ve sevgi yaşanıyorsa hiç olmaz, eğer öyle bi hevesle başlanmışsa birkaç aya başlar
Kadınlarda nadirdir ama erkeklerde o göz içeri hiç kaymaz her daim dışarıdadır
Benim için öyle bir ay yok. Kendimi zksem yine de başkasına bakamam, yapımda, mayamda yok.
Kesin vardır. Görüyoruz havada karada denizde her zaman ve her yerde.
ilginin sevginin azaldıgı zaman yeni eglenceler bulunmadıgı zaman
Dışarıya kayıyorsa defolsun gitsin
Cok sinirliyim şu an jxjsjs
İnsanın içinde varsa başta beri ama yoksa kırk yılda geçse görmez kimseyi
Birbirlerine yetmemeye başladıklarında
Güvenin bittiği anda gözler kaymaz ama kararır
Karaktere göre değişir
hala dışarı bakmıyorum
Benim kaymıyor ya hiç 🤔
Kaymak istemeyen kaymaz
Kaymamalııı
O göz kayar ise o gözün feriniii s... 🤣🤣