Erkeklere üzülmeye başlıyorum. Ne olacak bunların hali?

Hemcinsim adına konuşmak zorundayım mecburen ama olsun. Biz kızlar gercekten delirdik. Sadece dis görünüşe bakıyoruz. TikTok'a gire gire erkeğimizi orada arıyoruz. Sonra gercek hayattakilerini hic goruyoruz. Populerin arkasından koşuyoruz , halbuki imkansızin arkasından koşuyoruz. Yavsaya yasaya kendimizi düşürüyoruz. Kendi halinde iyi erkekleri araya veriyoruz. Yakisikli olan erkek zaten yolunu bulmuş , daha da abartmaya ne gerek var? Gercekten çok üzülüyorum erkeklere. Biz kadinlar yine yolumuzu kolayca buluruz. Gercekten o TikTok ergenleri mi sizi mutlu edecek kızlar? Her sokakta geçtiğinize beraber kocanız tanınacak fotograf çekilmek isteyecekler falan. Bilemiyorum ya. nedense bugun de bunun derdine takıldım.

Güncellemeler
1 yıl
hemcinsime acıyorum , baya kizmislar gercekleri söylediğimi icin. bunlar tam tarif ettigim insanlar ama evde kalırlar zaten rahat. sikinti yok
Güncellemeler
1 yıl
9 xperim ve kadinim. ama sizi inandırmaya gelmedim buraya. siz tiktoktan koca aramaya devam hangi sıfatla arayacaksaniz😅 pesinizden koştuğunuz tipler 1 kalemde siler sizi. bir gun Sinem demisti dersiniz. aman bana ne zaten discussion topic olması icin sordum soruyu bye
Erkeklere üzülmeye başlıyorum. Ne olacak bunların hali?