Erkeklere bu konuda çok içten üzülüyorum?

Bı örnek vererek anlatmak istiyorum benim bı ablam var kaçıncı sevgilisi bilmiyorum ama yine yeni sevgili yaptı bugün bana dediki sana bir şey söyliycem çok kötü bir şey bende sandım ki çocuk ona bir şey yaptı meğer çocuktan ter kokusu almış ve bunun için ayrilacakmis bende dedimki yazık değilmi çalışıyor belki kendide fark etti orada utanmıştır hemde zaten bı kere almış dedimki belki bı kere başında gelmiştir insanlık hali sonra dediki çocuğa deodorant fotoğrafı aticam kendime alicam sanada aliyimmi diye sorucam dedi bende malmisin dedim anlar ayıp yani dedim ve komik olan taraf su ablam çocuktan bin kat daha kilolu ağzı kokuyor ve benim önerilerim sayesinde ter kokmuyor bı ara benim elbisemi giydi yeni buldum elbisemi leş gibi kokuyor ve fermuarı patlamış ayak tırnakları sap sarı gerçekten ben o çocuğa üzüldüm ve bir sürü kız var böyle ben kendimede üzülüyorum ablamdan daha güzel olduğumu söylüyorlar ama benim erkek standartlarım onunki kadar yüksek değil hiç bı erkekten para talebim olmadı çünkü sevgiliyiz yani karısımıyım onun içten gelerek vermesi ya da hediye alması daha mantıklı bence ve erkekler hep yanlış kızları seçiyor kilolu ve egoist oluyorlar genelde

Erkeklere bu konuda çok içten üzülüyorum?