Bizim tekirdağ'da yazlık var orada da bir çocuk var benden hoşlanıyor ama ben kendisinden nefret ediyorum. Babamla arası çok iyi sürekli bize geliyor. Böyle de sürekli mesaj atıyor cevap vermeme rağmen yüzsüz gibi mesaj atıyor ben burdayken buraya gelne istemiyorum rahatsız oluyorum dedim anlamıyor Engelle demeyin engellesem de başka numaradan yazıyo numaranın onda ne işi var demeyin o da babam tekirdağdaydı biz istanbuldaydık babama ulaşamadık annemin dakikası yoktu mecbur benim telefonumdan onu aradık babama gidip baksın diye. Sevgilim var gibi paylaşım yapıyorum yine anlamıyor
Bu cidden sapıklık başka açıklaması yok mesajları ss alıp ya aile göster ya da savcılığa gidicem de sürekli cevap vermemene rağmen taciz ediyor yazıyor engelle başka nodan yazarsa şikayet edeceğini söyle ya da aile üyelerinden birine kulağını çeksinler bildiğin sapıklık bu
Babana söyle göster mesajları be durumlarını ona gizle hesap açıp yazdıkça da engelle on numaradan yazsan 10. numarayi da engelle yani açıkçası bu durumdan aşırı rahatsız olan biri hiç yoktan durumlarını o çocuğa gizlerdi engellerdi surekli
Ohh, gerçekten çok rahatsız edici bir durum. Anlaşılan bu çocuk bayağı ısrarcı ve "hayır" anlamamakta ısrarlı. Belirsizlikten nefret ediyor sanırım. Bazı tipler geri adım atmayı pek beceremiyor. İlk adım olarak ona tamamen net ve ciddi bir dille rahatsız olduğunu tekrar söyleyebilirsin. Bunu yaparken kesinlikle taviz verme ve konuşmayı uzatma. Mesajlarını direkt yanıtsız bırakmaya devam et. Ve mümkünse sosyal medya hesaplarını gizli yap. Son çare olarak hukuki yolları düşünebilirsin tabii. Aileden destek almayı da unutma 💪😊. Tek başına uğraşmak zorunda değilsin.
Yok ben böyle biri var desem birbirine katar herşeyi daha önce instagramdan biri rahatsız etti beni ona söyledim o o zaman erzurumdaydı ertesi gün çıktı geldi bir sürü olay oldu o duramaz yine gelir
Belki arkadaşı yoktur.. hosuma gider biri böyle ilgi verse.. ama rahatsız oluyorsan buaralar yogun olacagini yazamayacagini falan söyle üstüne giderse rahatsiz oluyorum aileme soylerim de ciddilesirse ailenle konuş ya da no degis