Balık erkeğinin gönlü nasıl alınır?

son konusmamızda küfür edip aşağılamıştım acık kapı bırakmadim pisman oldum. sonra iki ay sonra konustuk ben bi seyi bahane ettim sonra ben ilgili davrandım iki güzel söz söyledim hergğn rüyama giriyon falan sesini duymak istedim falan :D son bu daha da alıngan ya da kısa cevaplar verdi nası asagıladıysam sogutmus kendini benden eee ben de o kadar ilgi verdim aklına soktum kendimi unutamaz beni koç kadınıyim şimdi konusmamız bitti bugün o kadar ilgili konuşan ben ssimdi daha asla yazmıcam ahahahahahaha aklını yesin aw balıgı o da yazmadı bugğn ben de daha yazmicam öptüm 💋

Güncellemeler
1 yıl
cok asagıladım artik vicdanen kötü hissettim vicdanımı rahatlattım artık gidebilirim cok alıngan depresif berii benide unutamıyo zaten baliklar niye böyle
Güncellemeler
1 yıl
ne yapayim ki artık sogumus benden önceden cabalayan kisi hatta kininden saldırgan cümleler yazan kişi bana kısa soguk cevaplar yazıyor ya da hala aklinda kurdugu şeyler var bi anı bi anını tutmuyor yoruluyorum ben istenmedigimi hissettigimde giderim ben ondan daha düz mantıgım o ise incigi cıncıgı düşünüyor çözemezsem karsımdakini istenmedigimi düşünürüm. netliği severim daha yazmam hakkında hayırlısı olsun bana güzel bi aşk yaşattı..
Balık erkeğinin gönlü nasıl alınır?