Güncellemeler
1 yıl
cok asagıladım artik vicdanen kötü hissettim vicdanımı rahatlattım artık gidebilirim cok alıngan depresif berii benide unutamıyo zaten baliklar niye böyle
Güncellemeler
1 yıl
ne yapayim ki artık sogumus benden önceden cabalayan kisi hatta kininden saldırgan cümleler yazan kişi bana kısa soguk cevaplar yazıyor ya da hala aklinda kurdugu şeyler var bi anı bi anını tutmuyor yoruluyorum ben istenmedigimi hissettigimde giderim ben ondan daha düz mantıgım o ise incigi cıncıgı düşünüyor çözemezsem karsımdakini istenmedigimi düşünürüm. netliği severim daha yazmam hakkında hayırlısı olsun bana güzel bi aşk yaşattı..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Günah ya umrunda olmasa bile üzme. Mesela vicdanımı rahatlattım oh rahatım derken bile üzülmüyor musun sonuçta yaşanmışlıklar var. Doğru değil
üzülmem mi ben uc ay boyunca onu hergün rüyamda gördüm zaten hicbir zaman bana inanmadi bana kin kustu hep küfürler etti bende koç kadınıyim sinir problemim var tutamadıgım zamanlar oldu eğer böyle eysan gibi konuşmazsam ve o role girmezsem beni kimse ayaga kaldıramaz ve tahtalı köye giderim neler yasadıgımı ben biliyorum fakat bunu dısarıya yansıtmak hic bana iyi gelmedi.
Çok kırılgan lar ben 1 tane tanıdım ailemden var çok gururlular ve duygusallar affetselerde unutmazlar
niye öyleler hic affetmiyor ben onu terkedip gittigimde geri döndügümde uykusunda aldattin bni 0rospu diye sayıklıyordu ama benden kopamıyorduda aynı zamanda Şu an uc aydır ayrıyiz cok küfürleştik vurdum ona sarhosken yakınlasıyorken bi seye sinir oluyor bana kötğ davranıyodu derdin ne qmcıkkk anı yaşasana derdin ne? o an cıldırdım cok yüksektim kocum ben de vurdum ona o da yediremedi kendine sacımı cekistirdi onun ayağına benim dizime cam girdi sonra ben terkettm yine gittim üç ay oldu ama sarhosken hep yazardı baslarda hep kin kustu küfürler etti bana kafasinda kurdu inandi hep kızdı bana sonra ben de bi seyden cok kızıp bunu aşağıladım küfür ettim engelledim o da beni engelledi sonra ıkı ay sonra ben vicdan yaptım bahane ederek konustuk ama Şu an eski halinden eser yok her sey yolunda diyor iş güc ugrasıyorum diyor depresifti kğfğr etmeden önce ona. noldu bi anda zoruna gitmiştir kesin ee ben de oyle yapınca bugün daha konusmadık dahada yazmam bitti o ilgim onun aklini zaten bulandırır.
Çok gururlu erkek ler ve kincilik te var
evet ben de kinciyim sen iyi tanıyorsun onları. hergün rüyama giriyosun dedim nasıl dedi. sana kötü bi sey olmuş dedim yüzünü görüyorum dedim. yok yok kötğ bi sey olmaz olmaz niye olsun dedi sonra aradım onu ben sesini duymak istedim dedim yoldayım arayayım olur mu dedi bekliyorum dedim pat kaza yaptık dedi bana foto attı arkadasıyla kaza yapmış dedim iyi misin bi yerin kanıyor mu panik yapıyorum dedim peş peşe yazdim normalde ben iyi misin nasıl oldu derim dinlerim onu ekstra merak ettigimi anlasın diye böyle konuştum. iyiyim iyi dedi arkadasında iyidir umarım gecmis olsun dedim. o iyi ya dalga geciyo yanındayım zaten dedi iyi o zamn dedim daha konusmadık daha da yazmam sanki kazayı ben yarattım ama ilginç olan ona rüyamda seni kötü gördüm dedikten sonra onun kaza yapmasi işte öyle aklina girdim bir kere acık kapı bıraktim şimdide daha yazmam elimden geleni yaptım bence o cümlelerle kim der hergğn rüyama giriyosun diye ya da sesini duymak istedim diye anlayana
Bence zaman ver zamanla öfkesi azalır daha sakinlesince özür dile affeder seni
hayır özür dileyecegim bi durum yok ki zaman verdim işte daha yazmam ben
yorumun ne anlattıklarıma peki?
İyi yaptın
ne zaman yazcak beee sabah uyandım yazmamış
Geri döner bencede zamana bırak sen elinden geleni yapmışsın zamanla geçer dargın lığı
dayanamıyorum ilk kez onu böyle bana karsı mesafeli gördüm cok zor sabahlari hep aglıyorum yazar di mi eskisi gibi ilgilenir di mi
Zaman herşeyin ilacı olacağına varır
duygusal konuşma ve fazla ilgi vererek ve merak ederek üstüne düşerek gönlünü aldım. seni çok özlemişim içime gömmüşüm dedi uslu bi kız olamadın ahh ahh dedi konusuyoruz Şu an
cidden bi erkeğe peş peşe asla yazmam huyumda değil ama benimkine ne zaman böyle yapıp değer versem geri dönüşü cok iyi oluyor normalde insanlar böyle ilgi görünce kanka kalkıyor ya onun o huyunu seviyorum ve sadece ona böyle ilgi vermişimdir zaten
Hak ediyorsa problem yok🤍💫
canım takp ettm yazar msn
Bak burçcu khezocuk, erkeğin böyle aklına girmek yazmak olayı yok. O size olur, silen erkek silmiştir daha da giremezsin aklına.
ne ahahaha ben ayrılıp aşağılayan dalga gecen bendim ahahah vicdan yapıp yazdım ki aklında kötü kalmayayım nede olsa ailesi o ben evlilik yolundan döndük yazık gğnah üzüldüm de daha zırnık vermicem ben vicdani rahatlattim oh gidebilirim artık
barıştık ailesinin yanina gidiyorum yine evimize dönüyorum ezik sen de sevgisiz sekilde can ver kezbaniye seni ahahaha
Biraz yumuşak davran suyundan git
detayı oku iki ilgi verdim daha zırnık vermicem delirsin aahahahaha
sen de balık mısın
Evet
bastan bi yorum cevaplarımı okuyup yorumunu yazar mısın sana zahmet olmazsa
Çok uzun ya
sadece atarlikızzın cevabında ki yorumlarımı okusan yeter
Okudum
yorumun ne peki
?
Yem at solucan falan ver
yok o ilgim yeter ona daha yazıp zırnık vermicem düşünsün dursun ahahahah
Tahrik et 😂
deray okumaya akliniz basmiyor mu asko
detay okumaya?
Aaaa gördüümm bence en iyisiii
ne en iyisi yorumun ne asko dogru bi taktik mi
Yani kararın doğru olmuş, toksik bi ilişki ve koç kadınısıın
koç kadınıyım zorum o beni alttan almali ben alttan almaya ugrasacak bi kadın degılım ki suyundan gideyim o benim suyumdan gitsin
Seni tanımak istese aslında samimi oluyosun koç kadını cilveli oluyoo
evlemcektik ne tanıması doyumsuzdum ona karsi ben beni sinir etmese cok cilveli dişilim ama sinirlendirdigşnde erilleerden daha eril sever atarim yani yıkarim ben cileden cıkmaya musaıtim zaten o alttan alsın niye ben suyundan gidiyorum?
Çok iyi yaaa, doğru yani o gelsin, dayanamaz benceee
insallah cok özledım onu cunku
Ciddi misiion
duygusal konuşma ve fazla ilgi vererek ve merak ederek üstüne düşerek gönlünü aldım. seni çok özlemişim içime gömmüşüm dedi uslu bi kız olamadın ahh ahh dedi konusuyoruz Şu an
cidden bi erkeğe peş peşe asla yazmam huyumda değil benimkine ne zaman böyle yapıp değer versem geri dönüşü cok iyi oluyor normalde insanlar böyle ilgi görünce dötü kalkıyor ya onun o huyunu seviyorum ve sadece ona böyle ilgi vermişimdir zaten
İyi bari düzelttiyseen
Balık yemi ver😀😀
Yem atarak